Hai Dana! Bravo Ned, Michelle, Pusi, Valy! (54)
Raspunsuri - Pagina 20
Biribu spune:
Asa, acuma Ada asculta aici la fata ca-ti zic eu ce sa faci
ia un ciomag mai gros asa si pune-l pe spinarea lui barbactu ...
pai parca el e in concediu de ingrijire copli, nu?
de unde nene toate pe tine si restul cu gura??? si tzitze pline si nesomn si munca zau asa
macar menajul n-ar trebui sa te intereseze nicicum. si noaptea sa faca bine sa-i dea careva un biberon, ca el tot e obisnuit asa, sa dormi si tu 4 ore legate.
hai ca m-am ienervat daca vrei vin eu cu ciomagu ala, cu placere
maria0408 spune:
FELICITARI. ROXI. BINE AI VENIT LUCA SA CRESTI SANATOS, FRUMOS, INIMOS SI NOROCOS
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
maria0408 spune:
Fetelor eu va las pentru maine dimineata un fresh si o felie mare de tort de la fetita mea, fiindca nu mai am timp sa intru
Michelle la multi ani si printesei tale, sa creasca mare si frumoasa
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
ali24 spune:
Felicitari roxi
Fleur nu toate ceaiurile dau diaree.de ex cel de menta stiu ca constipa.de aceea de obicei se combina musetel cu menta.eu pe cel de fenicul il aveam granulat de la hipp.
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca sunt adormita rau.am facut ture prin casa de la 9 pana acum jumate de ora.se pare cA ne am facut un obicei ca, cam asta e programul in fiecare seara
Ne auzim dimineata
Noapte linistita va doresc la toate
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Vin cu o veste bunaaaa , dimineata pe la 4 a venit si lapticul dupa ce am mancat ca o "vacuta" si am baut multe lichide siiii l-am pus si pe sot sa suga la tzatza . Asta este masa de papa a lui Andrei cere sacrificii .
Biribu , nu stiu ce s-a intamplat dar nu mai curgea nimic , bb tragea de 3 ori vedea ca nu vine nimic pe teava si urlaaaa de sa te tii bine .
Cred ca oboseala , nemancatul si mai m-am si ciondanit cu sotul pe seama mamei mele care ma ajutat in cele 2 zile care mi-a fost rau ... mi s-a reprosat ca l-a invatat mama pe bb in brate si ca de aceea plange , atat mi-a trebuit ca sa mai pot baga un pic de plans . Dar chiar nu l-a tinut nimeni in brate fara motiv , dar il durea burtica , schimbase laptele , acum ce trebuia sa-l las in dormitor sa urle si sa inchid si usa presupun . Alta chestie ca tot mama l-a invatat pe burta si cine cred eu ca o sa-i pazeasca somnul ?!? Eu cine altcineva nu sunt eu non stop cu el
Nu ma ajuta cu nimic , in casa mai trebuie facut si cate ceva doar nu o sa murim de foame , el pleaca dimineata la 5 si vine seara la 8/9 si cade rupt de oboseala , asa ca toate sunt pe mine , iar prostul meu obicei este.... ca totul trebuie sa fie punct si virgula , iar eu nu mai pot tine pasul asa cum vreau
Acum ca am vazut cat de greu este fara tzatzi , o sa fac tot posibilul sa nu mai pun la suflet tot si sa incerc sa ma alimentez mai bine .
Are cineva probleme cu constipatia ? Eu pana acum nu m-am lovit de asa ceva , nici macar pe timpul sarcinii , m-a terminat , am amestecat si combinat mancarurile si degeaba .
Bb poate si afectat din cauza asta ?
Multi
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Laura32 spune:
Maria ,
LA MULTI ANI !!!! printesei tale , sa fie sanatoasa si mult noroc in viata !!!
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)