Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Cu placere, Elena!
Stai linistita, acum s-a mai linistit Boom si pot sa ma ocup de casuta noastra.
Daca nu pot vreodata, sunt convinsa ca rezolvati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Ellyshor, am inteles, se justifica atunci trecerea exclusiv pe LP.

Cat despre suzeta, ea intr-adevar mi-o refuza in ultima vreme, dar niciodata nu a adormit cu suzi in gura. De asta am avut curaj sa o pun sa doarma pe burta. Noi nici in SwaddleMe nu stateam chiar linistite pe spate, asa ca asta era ultima solutie de linistire si ma bucur din suflet ca a mers.

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Netata si de aici.
bebester e la plimbare cu tac'som, asa...ca baietii.
A fost incredibil de cuminte de cand a venit tati acasa. Sa zica ca sunt io nebuna si flacaul lui e un cuminte. :)))
Dar si sta tati cu el pe umar prin casa, il schimba des, il alintam si el si eu. Iar mami (eu eram aia) cred ca e mai fericita si calma cand e tati acasa, poate simte si el.
Ieri a dormit destul de mult si a mancat parca mai putin.
Noaptea oricum dormea, dar de 1 saptamana, de cand ii fac baie in fiecare seara, a inceput sa se treazasca la 4 -4,5 ore noaptea (adica o data pe noapte), sa pape. Ziua tot la 3 ore cere.
Acum ii fac baie in Tummy Tub (e ca o galeata) si nu plange. Cand vad ca scranceste il si scot. Plange la imbracat, bineinteles, dar sper sa se invete o data si o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Yuhuuuuuuuuuu, felicitari Elly ptr stabilirea datei Botezului.
Si eu am stabilit tot pe 9 septembrie! Sunt super fericita! In sfarsit am gasit si eu restsurant. Mai urmeaza sa caut Biserica!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

buna ziua si de la noi...
profit ca bebe doarme sa vin si eu la raport...

Am terminat cu bine crestinarea micutului ieri am avut scaldatul si masa copilului...sunt fericita ca a fost cuminte si a trecut cu bine evenimentul...mai urmeaza petrecerea in septembrie dar pana atunci plecam intr un bine meritat concediu

Elly si la noi e la fel bebe doarme dar se foieste des si scoate niste sunete de nu prea poti dormi tun langa el, dar nu e in fiecare seara la fel spre norocul meu

trimit ca s-a dus fericirea gata s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

aaa multumesc de urari, Andra felicitari pentru micul crestin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Multumesc, fetelor!
Bytza, felicitari si voua! Sa creasca mare si sanatos!
Sa va spun pe scurt: la biserica a fost foarte frumos, a fost acelasi preot pe care l-am avut si la fimea (este sotul unei colege), nu l-a bagat de tot in apa (pe ea o bagase, oare acum nu mai au voie?) si el a plans foarte putin. In schimb Amanei nu ii tacea gura, nu se putea concentra preotul sa citeasca si sa cante , la un moment dat se uita la un sfant desenat pe perete si zice "tati!" la care eu "nu e tati!", apoi ea " bine,nu tati, nenea" , se invartea in jurul preotului, apoi vroia sa intre si ea in altar, deci am ras de nu mai puteam. La petrecere a dansat intruna, i-am schimbat 2 rochite, pana la urma am schimbat-o intr-un tricou si pantaloni scurti, imbracata asa nu a mai transpirat. Vreau sa va zic ca toata lumea a venit cu copiii, unul mai frumos decat altul, nu stiai la care sa te uiti, au fost 4 fetite si 5 baietei (fara cei mici de tot). Tata ne-a facut si o surpriza muzicala, o cantareata blonda frumoasa rau, apoi au venit ursitorii ( a fost mai mult spectacol de teatru, erau 3 zane bune si un barbat care era cel rau, dar cu glume multe in el) Robin nu s-a simtit prea bine, a facut o criza de plans ca niciodata, nici nu stiam ca el poate plange, serios, dar s-a dus buni cu el acasa si a dormit neintors mititelul. Si de atunci doarme intruna, se scoala doar sa manance. Bine ca am scapat si de asta, Doamne ajuta!
A, eu am fost viteaza rau, se mira toata lumea, nu prea m-am asezat si aveam si tocuri inalte, dar parca nici nu am mai simtit durerea (am exagerat un pic, azi mi-a curs sange de acolo, nu mult, dar m-am speriat)
Va spuneam ca am facut si 5 ani de casatorie, ne-au cantat cu totii la multi ani, a fost foarte frumos

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_nt spune:

Andra, Bytzza felicitari pentru micutii crestini.
Andra poti sa-mi dai pm te rog cu datele de cintact la ursitoare? Mersi.

Roxana, mami fericita de Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Felicitari Andra si Bitzza pentru crestinarea micutilor!

Multumesc fetelor pentru raspunsuri! Ieri am fost ceva mai calma si mai pe faza si a fost mult mai clar ca piticul are in continuare colici si de aici vin multe probleme. Da drumul sanului si plange, pentru ca il doare burtica. A mai fost o perioada cand era foarte clar ca de-asta se apuca de plans, dar apoi a fost o perioada cand parea ca plange altfel sau din alt motiv(complet necunoscut). Din cauza crampelor, a parturilor si a lui kk se opreste din supt pana rezolva problema(ca trebuie sa se concentreze intens la treaba aia) Apoi isi aminteste ca totusi nu e prea satul si cere iar. Si uite asa se poate intampla ca in decurs de o ora jumate sa suga din jumate in jumate de ora. Eu stiu ca suptul asta des duce la colici, dar nu prea pot sa-l las flamand. Practic el la o masa nu reuseste sa-si ia cat are nevoie pentru ca se opreste din pricina crampelor. Cand am incercat eu sa-l mai aman am incercat cum ati zis voi aici: un pic de ceai(ia un pic si plange iar), plimbat prin camera(dar asta oricum trebuie sa facem chiar daca e satul pentru ca si satul tot mai plange de la crampe), aratat jucarii(desi le urmareste nu par sa-i tina atentia ocupata prea mult timp). Cu toate astea poate reusesc sa-l aman 10-15 min, maxim 30 min, dar nu cred ca as putea sa-l aman asa 2 ore. Si in plus, mi s-ar parea si aiurea ca dupa ce ca are crampe sa-l mai tin si eu flamand sa urle din 2 motive. De la crampele astea nici nu reuseste bine sa adoarma ziua, asa ca ieri am decis ca un somn de pranz o sa-l lasam sa-l faca pe burtica sa reuseasca si el sa se odihneasca 2 ore. In rest doar atipeste si se tot trezeste de la crampe, uneori se screme, alteori plange direct.
Ieri am reusit sa-l tinem treaz de la 6 seara pana pe la 9 cand s-a culcat. Am zis sa incercam sa-l tinem treaz asa mai spre seara ca sa doarma si el bine noaptea. Si rezultatul a fost ca a dormit 5 ore prima tura de azi noapte. Apoi s-a trezit din 2 in 2 ore pentru masa si dimineata pe la 6:30 cu scremut pt kk.
Nu stiu daca o sa reusesc vreodata sa ii dau sa manance la 3 ore, chiar acum imi pare imposibil. Eu tot intreb de program de cand l-am nascut, toata lumea zicea ca-s cam nebuna si ca o sa isi faca el program pe parcurs si o sa isi rareasca mesele si o sa doarma mai multe ore noaptea si sa stiti ca nu mi se pare ca s-ar fi schimbat prea multe de atunci. Acum o parte din cei care imi spuneau ca sa am rabdare ca e prea mic imi spun ca n-ar mai fi ok sa manance acum mai des de 3 ore. Eu o sa mai incerc sa-i maresc distanta intre mese, numai ca ma tem ca o sa ajung si eu ca Onutza sa imi vina sa fug de acasa de urlete si frustrari. Apropo, Onutza pentru mine esti eroina acestei perioade! Hang in there! Odata si odata tot o sa se termine si asta(chiar daca pare de neimaginat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andreea eu zic ca puii nostri sunt inca micuti, abia dupa minim o luna si jumatate poti incerca sa ii faci program, dar cel mai bine dupa 2 luni. Eu m-am luat dupa ce mi-a spus o asistenta f experimentata de aici, care mi-a recomandat ca imediat ce ajung acasa cu el din spital sa ii dau sa pape intai 10-12 mese pe zi(24 ore) si apoi sa ii scad treptat numarul meselor. De asemenea mi-a spus ca un timp de minim 2 ore intre mese ar fi recomandat ca sa aiba digestia corecta si completa intre mese. Recunosc ca la inceput bebster mai plangea dupa tzatzica dar dupa o ora nu aveam laptic si eram nevoita sa ii gasesc preocupare, noroc cu mama ca la ea se linistea si pana la urma s-a obisnuit. De asemenea doamna mi-a mai spus sa il mangai pe gat daca da sa adoarma la tzatzica pentru ca trebuie invatat sa suga in 15-20 min tot pentru a favoriza o digestie corecta.
Ylari f frumoasa rochia ta pentru botez.
Bytzza felicitari pentru botez!

Mergi la inceput