Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 12
Raspunsuri - Pagina 19
danaang spune:
Neatza !
Dara ca sa iti faci o parere si sa nu te bag in ceata cu explicatiile mele, iti pun poze pe picassa cu ambele scoici, da asta la somnul de amiaza al Giuliei ( acum am vazut ca ceea ce ti-am aratat e aproximativ la fel cu a vecinei) imi cer scuze era tarziu aseara
SuperMami_1 spune:
Dara, merci de info
Ronina, mult succes cu canuta.Biancuta.
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
danaang spune:
Dara am reusit sa pun poze pe picasa cu scoica model vechi ,imprumutata cea noua e hauk malibu .
dara76 spune:
Danaang, wow, asta e ca o copaita, foarte misto, si se prinde si in suport din ala pe bancheta. Doar ca nu stiu unde sa gasesc asa ceva, mai caut. Nici nu stiu, poate cand sta in fund, nu mai trebuie, habar nu am ce sa fac, dar deocamdata e teroare cu drumurile in scoica. A mea e inglesina si e prea ridicata de spate.
Multumesc - acu' vad ca-s si unele scoici mai potrivite.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
danaang spune:
Dara incearca in second-handuri sau la targuri, intr-adevar nu se compara cu modelul pe care-l aveam noi, sta relaxata , acum o sa vad la drum mai lung adica mai lung de 10 minute, e greu daca nu sta ca doar in brate ii trebuie si nu ma risc
dana_cp spune:
Pup gagicile!
Ronina, Dara, scuze de delay dar am plecat iar brambura.. Dieta cu inghe ati inteles ca nu e o dieta recomandata de cineva, sper. E doar ce fac eu.. mamnanc o cutie d'aia pe zi, cateodata manac de 3 ori din ea, alteori mamananc cate jumate de cutie odata, dupa care mi se face greata si mai mananc seara putin :) Nu imi impun nicio limita, mananc cand si cat vreau. Daca azi mananc numai inghe, maine mananc altceva, gen rosii si branza, si poimaine iar inghe.. Oricum, cert e ca slabesc.. usor, foooarte usor, dar sigur.
Tala, si laptele meu e fff gras, cand ma mulg vad ca e galben inchis, so no worries!
Supermami
dara76 spune:
Da, m-am uitat si pe okazii si pe unde am mai stiut la SH. Ultima oara am reusit s-o tin numai in scoica si sa-i distrag atentia la semafoare, dar nu mereu imi iese.
dara76 spune:
Dana, am priceput ca nu e recomandata de cineva dieta, intrebam ca idee. Unde te duci brambura?
dana_cp spune:
Dara, la Breaza sunt, ca mi-era frica sa mai stau cu plodul acasa... a facut febra mare rau sapt trecuta si nu vreau sa mai stea in a/c.. iar fara a/c, la noi se fac 35 de grade in casa..
Norocuil meu cu parintii lui Mister ca au o casa aici, altfel nush ce-as fi facut.
Ma intorc joi si in we il duc pe plod la mama in timpul zilei, ai chef sa un cico? :)
SuperMami_1 spune:
Dana, back
Interesanta dieta.
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)