Observator DC la referendum
Raspunsuri - Pagina 2
catrinik spune:
Ultima birfa care circula in tirg:
" Presedintii sectiilor de votare ii transmit direct lui Dragnea datele despre participarea la vot. Pe Antena 3 si RTV, manevra este numita numaratoarea paralela a PSD. PDL a depus plangere penala impotriva lui Dragnea."
http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/referendum-prezenta-la-vot-a-inceput-marea-manipulare-presedintii-sectiilor-de-votare-ii-transmit-direct-lui-dragnea-datele-despre-participarea-la-vot-pe-antena-3-si-rtv-manevra-este-numita-numaratoarea-paralela-a-psd-pdl-a-depus-plangere-penala-impotriva-lui-dragnea-271827.html
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catrinik Iar ungurii se pare ca nu voteaza. |
Dupa ce uselistii i-au flituit, cred si eu ...
www.hotnews.ro/stiri-politic-12900083-premierul-ungariei-viktor-orban-urez-romanilor-maghiarilor-din-romania-aduca-decizii-bune-spre-exemplu-maine-nu-nicio-decizie.htm" target="_blank">Premierul Orban le-a recomndat cetatenilor romani de etnie maghiara sa ia cea mai buna decizie, adica sa nu ia nicio decizie.
copiloi spune:
www.catavencii.ro/Catavencii-tv-eba-ndash-quotnu-mergeti-la-dinamo-barcelona-pentru-a-nu-valida-lovitura-de-start-a-meciuluiquot_0_5054.html" target="_blank">Indemnul lui EBA
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Dupa ce uselistii i-au flituit, cred si eu ... www.hotnews.ro/stiri-politic-12900083-premierul-ungariei-viktor-orban-urez-romanilor-maghiarilor-din-romania-aduca-decizii-bune-spre-exemplu-maine-nu-nicio-decizie.htm" target="_blank">Premierul Orban le-a recomndat cetatenilor romani de etnie maghiara sa ia cea mai buna decizie, adica sa nu ia nicio decizie. |
Iar pentru maghiarii din Romania ora exacta se da de la Budapesta, poate sa spuna sau sa voteze UDMR-ul ce doreste, daca Orban spune ceva, e lege. Ca doar UDMR-ul a votat in parlament pentru suspendare.
catrinik spune:
Cica la ora 12.30 - prezenta 18.1%.
Se pot compara cifrele cit de cit cu cele de aici:
http://sociollogica.blogspot.ro/2012/07/referendumul-o-unealta-pt-estimarea.html
dyannna spune:
Sa nu uitam faptul ca in mediul rural se voteaza masiv dimineata...cu atat mai mult,de aceasta data, primarii USL s-au mobilizat inca din zori sa scoata oamenii la vot ptr a da cat mai bine in raportarile cerute de Dragnea...vedem cum mai sta treaba pe seara...in 2009 Basescu a inceput sa castige teren dupa ora 14, daca vedeai exit- poll pana in ora 14 Geoana era castigator detasat.
Mickyyy spune:
Dupa ce au schimbat pv-urile si au eliminat camerele, acum usl-ul ne da un semnal incredibil, nu raportati fraudele ca va luati amenda!!!
http://m.hotnews.ro/stire/12906895
catrinik spune:
M-a distrat Boureanu cum a aparut: in localitatea X si Y Popescu Ion a votat de 2 ori.
Si inca 4 persoane.
Avem in vedere microbuzele cu numerele de inmatriculare ...
La tinta.
dyannna spune:
La alegerile locale in Mehedinti,lupta dintre candidatii Pdl si Usl a fost foarte stransa,la sectia in care am votat eu existau oameni ai Usl care, sub pretexul ca vor sa te ajute sa introduci corect buletinul in urna se uitau ce ai votat ptr a contoriza situata...stampila de vot se vedea chiar daca nu deschideai buletinul de vot,canditatii importanti erau trecut strategic pe buletinul de vot...m-am imbrancit cu unul chiar in fata urnei ptr presedintele consiliului judetean ( acolo era marea miza),cica sa nu bag votul in urna decat daca-i arat lui sa vada daca l-am bagat in urna care trebuie...m-am rastit la el ca se uita in votul meu si ca ma agaseaza dar nimeni nu a luat atitudine...am iesit cu ochii in lacrimi din sectia de votare.
Mama mea a fost intampinata cum a intrat in sectie de un fost coleg de clasa,care foarte grijuliu, dupa ce a bagat capul in cabina de vot s-o intrebe ce mai face,a asteptat-o la iesirea din cabina si i-a luat buletinele din mana sub pretextul ca le baga el in urnele potrivite...aceste doua evenimente s-au petrecut simultan,unul ma imbrancea pe mine in fata urnei si unul pe maica-mea.Sunt off-topic,stiu, dar din cauza aceasta jud.MH este pe locul 2 la nivel de prezenta,aici totul este permis!
Celena2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyannna Sa nu uitam faptul ca in mediul rural se voteaza masiv dimineata...cu atat mai mult,de aceasta data, primarii USL s-au mobilizat inca din zori sa scoata oamenii la vot ptr a da cat mai bine in raportarile cerute de Dragnea... |
Da, asa e, insa mediul rural prezinta interes pentru frauda, aici e mai greu sa verifici exactitatea datelor.