La cat ajunge Euro pana in finalul 2012? Pariuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui andas

Chiar asa, am si eu o curiozitate. Imi poate spune cineva ce a facut guvernul Boc cu banii de la Fmi si Banca Mondiala? Ma trezesc si eu intreband asa deodata, ca tot a venit corba de euro!

Au finantat deficitul bugetar. Adica diferenta dintre intrarile la buget in scadere din economia aflata in criza si cheltuielile bugetare care au fost restranse cu intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

5-5.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/apreciere-spectaculoasa-a-leului-dupa-anuntarea-rezultatelor-referendumului-994228.html

Astia cu cursul, n-au aflat ca basescu nu mai are legitimitate??? De ce a luat-o la vale??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Chiar daca 7 milioane de romani au votat pentru deprecierea continua a leului, totusi alte 11 milioane au optat pentru intarirea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Chiar asa ! vor participa la intarirerea cursului chiar aia care au respectat indicatiile lui Baescu si-au luat bocceluta la spinare si au luat-o pe urmele lui Badea Cartan .
Ei -aia ale caror voturi nu conteaza -cred ca de-aia au si ,,votat " in tara sa fie si ei patrioti -au fost cei care au ridicat PIB -ul spre comunism in zbor de a luat toata lumea credit cu buletinu in anii 2005-2007.

da acu daca sunt someri sa-si vada de treaba lor sa nu ne mai inoportuneze , mai draga !

Mergi la inceput