Citat: |
citat din mesajul lui andas Chiar asa, am si eu o curiozitate. Imi poate spune cineva ce a facut guvernul Boc cu banii de la Fmi si Banca Mondiala? Ma trezesc si eu intreband asa deodata, ca tot a venit corba de euro! |
http://www.evz.ro/detalii/stiri/apreciere-spectaculoasa-a-leului-dupa-anuntarea-rezultatelor-referendumului-994228.html
Astia cu cursul, n-au aflat ca basescu nu mai are legitimitate??? De ce a luat-o la vale??!
Chiar daca 7 milioane de romani au votat pentru deprecierea continua a leului, totusi alte 11 milioane au optat pentru intarirea lui.
Chiar asa ! vor participa la intarirerea cursului chiar aia care au respectat indicatiile lui Baescu si-au luat bocceluta la spinare si au luat-o pe urmele lui Badea Cartan .
Ei -aia ale caror voturi nu conteaza -cred ca de-aia au si ,,votat " in tara sa fie si ei patrioti -au fost cei care au ridicat PIB -ul spre comunism in zbor de a luat toata lumea credit cu buletinu in anii 2005-2007.
da acu daca sunt someri sa-si vada de treaba lor sa nu ne mai inoportuneze , mai draga !