La cat ajunge Euro pana in finalul 2012? Pariuri

La cat ajunge Euro pana in finalul 2012? Pariuri | Autor: ina.click

Link direct la acest mesaj

Eu pariez ca ajunge la 48.000

Presupun ca este demis TB si vine USLul.

Miza pariului: 1 Euro dat pe 1 jan 2013 celui care se apropie cel mai mult de cursul din ziua respectiva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu zic ca sare de 5 lei.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Daca vine USL-ul, sare de 5 RON.

Daca ramane PDL-ul (desi nu-mi pot imagina cum s-ar intampla asta) sau vin alte "combinatii", probabil vreo 4.8 - 4.9 RON.

Later edit: mai faina era pt castigatorul pariului angajarea la BNR in locul lui Bogdan Olteanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

nu puteam oferi acest premiu :)) 1 euro imi mai permit (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

5-5.4 lei un euro pana la sfarsitul anului 2012,induferent cine va fi presedinte.
Ulterior se va stabiliza.

Posibil sa se opreasca pe o perioada scurta la 4.8 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Usl a zbierat cat a putut ca vrea guvernarea, ca va face si va drege daca sunt la guvernare...au primit-o si au reusit sa devalorizeze leul in trei saptamani la fel de mult ca in cei trei ani jumatate de criza,toate masurile economice promise se vor aplica din 2013,zice Ponta...ma intreb, pana in2013, ce facem?...referendum-uri intr-una?
Nu pot sa inteleg cum nu vedem directia spre care ne indreptam,cum se mai sper inca in promisiuni desarte cand am pierdut 8-9% din puterea de cumparare in 3 saptamani.
Oare toata Europa face campanie lui Basescu atunci cand ridica semnale de alarma cu privire la directia spre care ne indreptam?Nu pot face pronosticuri pe curs,am deja un nod in gat:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

@dyannna - cursul a fost tinut cu "perfuzii" in 2009-2012, prin imprumuturile de la FMI si UE. Ratele scadente incep sa fie platite din 2013.
E firesc sa creasca euro daca nu mai este sub perfizii.
Cresterea cursului va atinge, dar nu va depasii 4.70 lei/euro in 2012 pentru ca la sfarsitul lui noiembrie sunt alegeri, dar in 2013 va ajunge usor la 5 lei/euro sau peste, indiferent cine va guverna.

Si in 1996 a fost la fel. PSDR-ul a tinut inflatia si cursul scazute si guvernul Ciorbea a fost obligat sa lase cursul sa creasca, altfel intra economia in colaps.
Cursul mare ajuta afacerile. Cursul mic ajuta consumul populatiei.
Nu poti mege cu un consum al populatiei mare (curs mic) la infinit, pentru ca omori afacerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ca sa nu batem campii:
Cea mai mica inflatie dupa caderea lui Ceausescu a fost numai sub Basescu. Singurii ani in care aceasta a fost de o singura cifra sunt (ce coincidenta!) toti cei 8 ani de "regim Basescu".

Si inca un fapt de retinut: in timpul lui Basescu inflatia a scapat de sub control o singura data - cand PNL-ul a guvernat in minoritate cu sustinerea PSD (anul celebrei duduieli a economiei, a cresterilor nesabuite de salarii, pensii, posturi bugetate, plus pomenile electorale pesedisto-peneliste).

Tot sub Basescu preturile au fost cele mai stabile!

www.insse.ro/cms/rw/pages/ipc.ro.do" target="_blank">Sursa: INS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Inflatia asta mica este consecinta unui imprumut pe masura, cat toate guvernarile anterioare, care a substituit economia in declin.
Daca nu era imprumutul inflatia in 2009 cu siguranta era cu doua cifre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari9 spune:

5,1 eventual 5,2 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

La inceputul anului imi amintesc ca Misu Negritoiu de la Ing calculase un euro de 4,7 la final de an.
Sa speram ca se opreste nebunia, ca se vor aseza lucrurile si ca vom merge inainta in liniste.
Din nefericire in astfel de momente se vede cat de fragila este moneda nationala.
Si daca nu erau imprumuturile, celebrele "centuri de siguranta" facute praf de guvernarea Boc. probabil ca acum era si mai sus euro.
Chiar asa, am si eu o curiozitate. Imi poate spune cineva ce a facut guvernul Boc cu banii de la Fmi si Banca Mondiala? Ma trezesc si eu intreband asa deodata, ca tot a venit corba de euro!

Mergi la inceput