Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 69
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO A batut iarasi recordul mondial, nu? Il iubesc pe omul ala, e genial! **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Da,record mondial!
Un atlet deosebit,personal intregul show ce-l face,nu-mi place,insa ca atlet...mai rar asa ceva!
Dana
Anne45 spune:
Aveam si eu o curiozitate : cum de au ales englezii culoarea care predomina -Mov sau un fel de roz inchis -cred ca televizorul meu imi joaca feste . Odata mi se pare mov , cateodata roz inchis...
buflea spune:
v-am spus eu ca Bolt e vagabond ? Dupe ce a castigat stafeta a dat un interviu unui reporter american ... La intrebarea clasica " cum te simti cu aur si record mondial ?" Bolt cica "aaaaaa, pai stiam ca o sa luam aurul si recordul era foarte aproape, noi pentru asta ne-am concentrat " dupa care s-a uitat asa la camera si intreaba " cine v-am spus ca e cel mai bun? Cine este cel mai tare aici ? Eu, nu-i asa, EU ... Sa va fie clar, EU" .... Reporterul american cica : nimeni nu poate sa conteste asta si nimeni nu are o parere mai buna despre el decat Bolt in si e .
Fetelor, o fi el bun la fuga dar e enervant ... Are atitudine de baiat de dupa blocuri, nu-mi place. ... Dar realitatea este ca daca nu era Bolt ultimul la stafeta Jamaica pierdea medalia in favoarea americanilor ...
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Na bine, Maru, doar nu credeai ca o sa piarda Bolt A batut iarasi recordul mondial, nu? Il iubesc pe omul ala, e genial! Stiti cumva la inot sincron (2) cine a dansat pe o meldie de la Michael Jackson? ca alea mi-au placut la nebunie **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
rusia
XIO spune:
Multumesc, nada! tare mi-au placut fetele
E smecheras Bolt, dar asta doar pt ca isi permite
Ramonika spune:
asta chiar m-a impresionat in mod placut.
Chiar daca rezultatele sportivilor romani la Olimpiada de la Londra au fost sub asteptari, recompensele lor sunt consistente. COSR a anuntat ca va dubla primele stabilite prin Hotararea de Guvern 1447 din 2007 in cazul celor care au obtinut medalii. Sportivii clasati pe locurile 4, 5 si 6 raman cu banii alocati initial pentru clasarea lor.
In aceste conditii, cel mai castigat sportiv roman este gimnasta Sandra Izbasa, potrivit unei analize facute de Adevarul.ro. Sandra se va alege cu 122.500 de euro, plus doua masini oferite de sponsorul oficial. Fata de Olimpiada de la Beijing, unde a obtinut tot un aur si un bronz, ea va castiga 10.500 de euro in plus, bani care vin din clasarea pe locul 5 la individual compus. Sandra ar putea primi si un bonus din partea clubului Steaua, la care ea este legitimata in prezent.
Aceeasi analiza arata ca alte tari, cu forta financiara mult mai mare, au premii mult mai mici pentru medaliatii lor, comparativ cu Romania. Statele Unite, scrie Adevarul, vor da fiecarui medaliat cu aur in jur de 20.000 de euro, Germania - 18.000 de euro, in vreme ce Marea Britanie, Suedia si Norvegia nu rasplatesc cu nimic.
Sabina spune:
da, insa contractele de publicitate le vor aduce milioane bune pe an. Gabby Douglas e estimata la cca 4 mil USD.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Carolyne spune:
Daca imi amintesc bine, am citit acum cateva zile prin presa ca pentru o medalie de aur sportivii americani primesc 25000$, DAR platesc 10,000$ impozit !
Pentru argint parca mentionau 15000$, iar bronz 9-10000$, din care bineinteles cam jumate se va duce pe impozit!
Iar aici nu te joci cu fiscul, taxele sunt taxe !!!!
marius spune:
Toate corecte pana si olimpicii romani la matematica,fizica, chimie, medaliati tot cu aur/argint/bronz au primit bani pentru efortul si performantele lor de a fi primii in lume.
Atata doar ca suma primita de fiecare este... zero lei.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Si tocmai ma bucuram ca in sfarsit sunt recompensati si copiii nostri romani,sportivii astia care isi sacrifica tineretile muncind...cand vad ca drept prima le-au dat niste renaulturi.....oare nu meritau in semn de apreciere ceva mai bun?Ei chiar sunt cineva,mai cineva decat nu stiu ce Finutu` sau altii,sunt chiar CINEVA IMPORTANT,pentru noi si tara....gist amar mi-a lasat asta.