Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 37
Laura25 spune:
La 20:45 incepe finala.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
corap spune:
cu coreea in finala (pe coreeni i-au cam tzapuit arbitrii la toate sporturile olimpiada asta, sper sa nu se gandeasca tocmai acum sa se revanseze fata de ei)
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorelai buflea, eu ca si tine, sint cu ochii holbati la Lochte... nu inteleg insa care e miscarea cu chestia de si-a pus-o pe dinti si care sclipeste... l-am vazut intr-o poza si m-am socat... |
Aoleuuuu ...este noua moda in materie de bijuterii. Cica proteza aia e cu diamante si alte pietre si costa $30k. Arata sinistru ...totusi e mai buna decat tatuajele, macar se da jos cand trece moda.
Eu nu l-am vazut cu zabrelele alea pe dinti decat in poze, cred ca in bazin nu are voie ... mai bine, ca oricum mie imi place de el dezbracat, innotand si ud.
anangel_lexi spune:
Felicitari baietilor de la spada! Am vazut si eu jumatate din meciul cu Rusia! Ce emotii! SI ce frumos au luptat ai nostri! Jos palaria! Mult succes cu Coreea!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
buflea spune:
Asa, acum am reusit sa citesc tot ... ma scuzati, dar trebuie sa trec de la sabii inapoi putin la inot -
1. Cred ca persoana care a dat textila jos de pe baieti pentru "spectacol" era in mod sigur o duduie in midlife crisis cu un simt artistic deosebit, sper sa ramana acolo pana la pensie si sa fie inlocuita de o alta la fel.
2. Admiratia mea pentru duduia cu simtz estetic este si mai profunda cand cobor privirea spre ...chiloti . Mie chilotii astia stransi asa, SI pe pulpa piciorului mi se par mult mai "interesanti" ca design decat aia care contureaza doar bazinul si accesoriile lui. Nu stiu, arata mai masculini asa cu chilotii stransi pe pulpe ...dar in fine, eu sunt contabil, am imaginatia limitata, asa ca nu va luati dupa mine.
3. In al doilea rand, cum adica nu va plac dintii americanilor, ca acum va musc pe toate - ca mie mi se pare ca dintii sunt un accesoriu extrem de reusit in aceasta tara. Realitatea este ca da, ies in evidenta, americanii in general si sportivii probabil in mod special, isi ingrijesc dintii foarte atent si constant - si asta se vede, toti ii au suficient de albi si de drepti ca sa enerveze pana si dintii lui Corap
4. Si totusi aveti dreptate, Phelps are asa o aliura cabalina - e inalt, slabacios, musculos, fatza alungita, gura mica, bratele lungi si palmele cat lopata - mutant ce sa mai discutam. Dar sa-i dam cabalinei ce e al Cezarului , e bun domnule - am revazut aseara cursa aia 200m mixt - in final cand a plusat, fetelor, parca era vapor ... e bun, isi merita celebritatea. Mai trebuie sa invete sa vorbeasca, nu stiu, il perie presa la fiecare colt si parca are niste fraze invatate si le scuipa asa ca pe semntze la fiecare interviu ... abea inteleg ce spune, plus ca nu are sentiment cand da interviuri ... eu cand il aud ca e la Olimpaida si are fun, mor ... ce fun frate, unde fun ?
5. Acum despre Lochte - asa este, zabrelele alea erau cu steagul american, aveau niste pietre car eimitau stelele - penibil, penibil, penibil.
E frumusel de pica Lochte asta, cica ii place modelingul ceea ce nu e rau pentru publicul spectator ca mine ... dar maica-sa a dat-o in bara moralei americane cand a declarat ca fiu-sau nu are timp de prietene dar are numai one-night stands. Cred ca Dna Mama i-a dat un semnal de alarma australiencei cu care. circula zvonul, isi cam petrece timpul fiu-sau la Olimpiada - care timp exact, nu stiu ... Daca un "one nght stand" dureaza cat o pauza dintre doua concursuri, cred ca asta e timpul ...
Acum eu sunt de acord cu Dna Mama - ce Dumnezeu, e tanar, arata bine, e plin de bani - ce-o vrea poporul american, sa-l vada insurat si cu 4 copiii la usa, zau asa ? Normal ca omul experimenteaza si normal ca are standarde inalte si normal ca cele care se impiedica cu el ar trebui sa se gandeasca bine la definitia "one night stand".
6. Acum de gimnastica - sunt de acord cu voi - rusoaicele sunt mai gratioase. Americancele sunt foarte tehnice, foarte musculoase si foarte sigure pe ele - suficient sa le tina pe aparate. Din pacate gratia nu prea se puncteaza in gimnastica, din pacate ... am revazut si eu exercitiile Nadiei din '76 - extraordinar, fata asta le-a avut pe amandoua - zbura prin aer si ateriza ca o pana, nu se indoia si nu bubuia barna sub ea cand ateriza ...si in plus, ramanea lipita de sol. De aia este Nadia cine este ... nu va pot spune ce persoana influenta este aici.
Desigur ca am vazut documentar despre aceasta Gabby Douglas - impresionant. Vine dintr-o familie cu 4 copii, intretinuta doar de mama (nu stiu de ce nu are tata, dar pare ca cei 4 copii au tati diferiti). Spunea maica-sa ca de mica, de la 3 ani, statea numai in tumbe si avea picioarele drepte ca niste creioane. Timp de 3 ani, sora ei mai mare s-a rugat de maica-sa sa o bage in gimnastica ca parea a avea potential ...cand in sfarsit a inscris-o, cica nu a mai iesit din sala. Pe mine ma fascineaza povestile astea in care un copil isi gaseste la timp vocatia ... sunt sigura ca nu a stat nimeni de fundul ei sa o trimita la antrenamente, sa o motiveze, sa ii explice ce si cum e cu viitorul.
Paranteza - Si copilul meu face sport (hockey) la un nivel destul de sus, dar este o activitate calculata - ii place dar nu ar dormi pe patinuar si eu continui ca ma gandesc ca poate scap sa-i platesc college-ul- Inchid paranteza.
La o Olimpiada (nu mai stiu care) l-a vazut pe antrenorul ala chinez si i-a cerut maica-sii sa il contacteze ca vrea sa se antreneze cu el. L-au cautat pe net si ala avea scoala de gimnastica in Iowa, 3000 mile departare - si maica-sa a zis "no f'king way". 2 ani s-a rugat de maica-sa sa o lase sa se duca acolo si cand avea 14 ani au gasit o familie locala care sa o primeasca si practic sa o "infieze" ... Cum or fi gasit-o frate ? Familia asta avea 4 fete, erau albi ... ma gandesc asa, eu nu mai am resurse in casa pentru un animal, cum sa ma inham sa mai am grija si de o "ciorica" adolescenta, venita de la cuca macaii, care vrea sa devina campioana ?
7. Din presa americana am aflat ca Catalina Ponor a fost antrenoare la scoala de gimnastica a sotilor Teodeora Ungureanu si Sorin Cepoi cand s-a hotarat sa revina la echipa. Mie mi s-a parut ca a fost o prezenta foarte frumoasa ... fetita asta Larisa nu e prea sigura pe ea, eu cred ca e din cauza varstei si nu din cauza accidentarii. Trebuie sa mai creasca si bine ca are timp sa faca asta.
Am scris un roman - scuzati, m-a luat valul ...
mianna spune:
resursele ar fi fost mai putin afectate daca avea pielea de culoare deschisa?
da, ma zgarie pe ochi termenul, chit ca de felul meu nu ma omor cu political correctnessu'. prima oara am zis c-o consideri o gluma, chit ca n-am vazut sa iti fi tinut careva isonul, dar chiar la fiecar post in care scrii despre ea ai de gand sa folosesti termenul? cu toate ghilimelele si diminutivarea lui, acelasi lucru transmite, si nu cred ca-i nevoie sa ne-o tot repeti, toti care scriem aici stim exact ce culoare are pielea ei.
sentimentul asta mi l-a lasat si comentatoarea noastra de ieri. ca ne-a zis o data ca e pentru prima data cand o sportiva de culoare castiga aurul olimpic la gimnastica, ok, era o curiozitate statistica, dar sa ne-o repete de nu stiu cate ori deja suna a altceva.
desprecopii spune:
buflea ai talent de comentator sportiv de nisa!
super fain ai scris!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
buflea spune:
citat din mesajul lui mianna resursele ar fi fost mai putin afectate daca avea pielea de culoare deschisa? da, ma zgarie pe ochi termenul, chit ca de felul meu nu ma omor cu political correctnessu'. prima oara am zis c-o consideri o gluma, chit ca n-am vazut sa iti fi tinut careva isonul, dar chiar la fiecar post in care scrii despre ea ai de gand sa folosesti termenul? cu toate ghilimelele si diminutivarea lui, acelasi lucru transmite, si nu cred ca-i nevoie sa ne-o tot repeti, toti care scriem aici stim exact ce culoare are pielea ei. sentimentul asta mi l-a lasat si comentatoarea noastra de ieri. ca ne-a zis o data ca e pentru prima data cand o sportiva de culoare castiga aurul olimpic la gimnastica, ok, era o curiozitate statistica, dar sa ne-o repete de nu stiu cate ori deja suna a altceva. |
Cred ca esti sensibila inutil, dar am sa ma explic ... asa le spun tuturor negrilor din tara asta, nu le pot spune "negrii" pentru ca este un cuvant romanesc care se intelege in engleza si are o conotatie extrem de proasta. Iar "persoane de culoare" sau "afro-americani" cum ar fi termenii de dictionar sunt prea lungi si prea elevati pentru vocabularul meu de maidan ... in concluzie, in general si la repezeala le spun "ciori", in principal pentru ca nu se intelege in engleza termenul si mi-a intrat in vocabular ca si controversatul "confident" sau "mortgage". Nu il folosesc insa cu nici un fel de conotatie negativa - ba chiar am crezut ca s-a inteles din postul meu ca o admir pe aceasta "persoana de culoare" care a ajuns, cu resurse familare putine, atat de sus.
Ma mai miram ca o familie de albi, cu multi copii, a acceptat s-o infieze pe fata asta ... Desi suntem in secolul 21, exista diferente culturale foarte mari intre populatia alba si cea de culoare, mai ales in Iowa, unde doar 2.9% din populatia statului este neagra. In plus, aceasta familie, a infiat-o pe aceasta tanara la 14 ani, in miezul adolescentei cand toata lumea stie ce perioada dificila este si pentru parintii naturali ... deci tot ce am scris facea parte dintr-o mirare pozitiva.
Comentatoarea voastra de ieri a facut exact ce au facut comentatorii de la NBC de aici - au dat toate statisticile lumii despre ea accentuand ca este prima persoana "de culoare" ca a obtinut aceste rezultate si ca s-a creat un precedent favorabil.
Vad ca trebuie sa imi explic sentimentele care ar trebui sa reiasa din cuvintele mele, ceea ce imi da de gandit despre cum transmit informatia catre exterior.
Ma bucur totusi ca nu te-a deranjat si termenul de "mutant" si "cabalina" cu care l-am trata pe fenomenalul Phelps de cateva ori in posturile mele ... mentionez preventiv, ca era o gluma, parte din umorul meu ieftin cu care ma delectez cand am inspiratie si pe mine si pe altii, aia care ma inteleg ...
P.S. Am scris cam intzepat ... findca ... m-am cam intzepat, e evident, nu ?
buflea spune:
citat din mesajul lui desprecopii buflea ai talent de comentator sportiv de nisa! super fain ai scris! |
Aham ... ... mai ales cand ii sugeram japonezului cu parul intzepat de la gimnastica, sa dea o lama la subrtaz ca sa nu mai rateze aterizarile exercitiului de la sol