Telefoane sau sms pentru referendum

Telefoane sau sms pentru referendum | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Aseara imi spunea mama, ca tocmai fusese sunata de "o doamna al carei nume nu conteaza" (asa s-a recomandat ), care o indemna sa voteze anti-Base. Deranjata de telefon, dar foarte bine intentionata, mama a trimis-o...unde trebuia.

Astazi, a fost randul meu. Tocmai am primit un sms: "Eu vara nu dorm/Pe 29 n-am somn/La referendum votez/Pe chior sa-l exilez/Pentru ca eu chiar contez/Eu vara nu dorm".

Am sunat la nr. de pe care a fost trimis mesajul, ca as avea niste lucruri de lamurit, dar intra mesageria.

Cum pot face sa nu mai primesc asemenea porcarii? Cum de Vodafone permite asa ceva? Cine le da astora numarul meu? Cine le DA VOIE sa trimita asemenea mesaje???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Suna la Vodafone si faci reclamatie. E acelasi lucru cu cei care iti zic ca ai castigat stiu eu ce minune. Pana la urma si tu poti trimite mesaje la 500 de numere alese intamplator. Ti s-ar parea ok ca Vodafone sa iti interzica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

EU am vazut cu ochii mei ca primaria orasului meu - trimite masina cu megafoane care urla pe strazi ca in plin razboi mondial cu sirene...sa indemne lumea sa vina sa voteze DA/
Ce fel de referendum e asta?

Jenant...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu cred ca aleg numerele la nimereala, asa ca nu stiu ce se rezolva prin reclamatie.
mai rabda si tu 2 zile, ca apoi sigur nu mai primesti nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Suna la Vodafone si faci reclamatie. Ti s-ar parea ok ca Vodafone sa iti interzica?

Anya

Pot suna, dar rezolv ceva? Numarul respectiv pare a fi tot din Vdfn.

Mie mi s-ar parea normal ca numarul meu sa nu fie public, atata timp cat eu nu sunt de acord. Ma rog, chestie de principiu...

La fel ca si cu reporterii care-ti infig microfonul sub nas, fara sa iti zica cine sunt, de unde si mai ales, daca esti de acord, sa devii faimos. Dar te injura daca nu vrei... Asta e alta smecherie anti-Base, erau vreo 2 echipe zilele trecute, pe-aici, prin Brancoveanu.

Jalnic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
mai rabda si tu 2 zile, ca apoi sigur nu mai primesti nimic.

Cu asta ai stins focul la cazan, ca deja dadea peste... Multumesc!

Vorba soacra-mii: "Macar daca veneau si ei c-o floare-n ghiveci, cum au venit acu' cativa ani, ca uite, mi-au murit muscatele..."

Mergi la inceput

Inca un lucru: eu am setat telefonul sa nu mai primesc sms-uri de la diverse numere, gen "Ai castigat cutare lucru" si altele, al fel de enervante, pe care mi le dadea Vdfn. Si se trezea robotul Vdfn sa le trimita numai la 3-4 dimineata! Si n-am mai primit nimic.

Si nu inteleg: daca telefonul are asemenea setari, pe-astea de ce nu le blocheaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pentru ca alea erau serviciile (sau deserviciile) operatorului, iar pentru reclama electorala, cetateanul ics si-a cumparat o cartela si a trimis sms -uri (varianta soft - la numere alese aleator, varianta probabil reala - din vre-un loc pe unde ti-ai last nr. de tel - service auto, prieteni, banca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Raza de soare....mai stii filmul ala cu PIEDONE "de ce toate mi se intampla numai mie?"Doamne cat de fain era....de fapt toata seria cu PIEDONE E ABSOLUT FANTASTICA...mi-a leganat copilaria....

La noi nu se intampla asa ceva...nu am primit nici un sms nici un indemn,nu respect indemnul de a convinge lumea...ii intarat si-i determin sa mearga la vot,nu conteaza cum,dar sa mearga...dezbina si cucereste...

Daca la incheierea contractului optezi pentru numar neinformabil,e protejat complet.Nu ti-l da nimeni la nimeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

pentru ca alea erau serviciile (sau deserviciile) operatorului, iar pentru reclama electorala, cetateanul ics si-a cumparat o cartela si a trimis sms -uri (varianta soft - la numere alese aleator, varianta probabil reala - din vre-un loc pe unde ti-ai last nr. de tel - service auto, prieteni, banca)

Primeam intr-un timp, aproape zilnic, oferte la un mare magazin de electrocasnice; i-am sunat si am vorbit cu ei, mi-au spus ca sunt in baza lor de date - desi eu n-am calcat vreodata intr-un magazin de-al lor -, dar au refuzat sa imi explice de unde au numarul meu. Insa din acel moment, pentru mine n-au mai fost oferte.

Cat despre varianta cu banca/prietenii, cu prima n-am nici o treaba, urmatorii ma suna sa-mi ceara voie daca pot da numarul meu altei persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

...serviciu...
se gasesc o multime de liste cu o multime de telefoane (ca si eu am la "secret" telefonul - adica nici colegii de serv nu-l stiu) si totusi am primit asta primavara indemn la vot si, ce-i mai brrrrrrr, "multumiri ca ati votat" - si votasem intr-adevar)

Mergi la inceput