De vreo 3 zile, am probleme cu conexiunea la internet. Nu imi mai deschide toate paginile, asa cum ar trebui.
Ex: pe DC merge perfect, pe fb/yahoo, la fel...insa pe realitatea/alte site-uri, se deschide doar juma' de pagina, iar pozele lipsesc (arata iconita gri, ca si cum nu le-ar putea citi programul). Insa semnalul apare ca fiind excelent. Cumva, merge din 2 in 3.
Lucrez cu Chrome si pana acum nu am mai avut probleme de acest gen. Memorie e destula, ca nu-l incarc aiurea cu programe/jocuri..
Ce ar putea fi? Ca trebuie sa merg sa platesc factura, macar sa stiu daca e cazul sa ma iau de ei.
Edit: acum am inceput sa primesc o eroare "Conexiunea catre pagina X a fost intrerupta". Si...tzac! Inclusiv catre cele care mergeau struna pana acum. Dar semnalul e in continuare, excelent.
ai nevie de un update la plug-in-uri, de ex flash player - de aici ferestruicile gri. nu stiu sa-ti zic cum sa rezolvi pt ca nu lucrez cu chrome, dar daca sapi prin meniuri vei gasi.
Saru'mana, boti!
Am rezolvat pana la urma, am actualizat antivirusul si si-a revenit in 5 minute. Atat de simplu...
Raza seteaza antivirusul pe automatic update.Asa nu vei mai avea probleme.
Actualizarile...fii atenta cu ele,daca windowsul pe care-l folosesti e cu licenta expirata(asta e un termen bland),daca dai actualizare va striga ("hotu` hotu`)(adica nu te va mai lasa sa faci aproape nimic.Va apare o molusca(stea) asa le zic eu...