voi pleca saptamana viitoare 3 zile la mare si as vrea sa ajung la bulgari.
pt bebe de un an si 11 luni imi trebuie neaparat pasaport?
multam fain.
Iti trebuie pasaport pentru copil si daca are 1 luna si daca are cativa anisori.
Dar intereseaza de pasaportul temporar.Noi in 2011 trebuia sa plecam de uregenta si am facut pasaport temporar(pe 1 an) si a fost gata in 2 ore.
Anul acesta in schimb i-am facut electronic(pe 3 ani) si am asteptat 2 saptamani(14 zile calendaristice).
Cel electronic e mai scump cu 50-60 Ron,dar e pentru 3 ani,deci e mai avantajos.Dar se pare ca nu ai timp pentru cel electronic.
Du-te la Directia de Pasapoarte de la tine din oras si cere mai multe informatii.
Concediu linistit si distractie placuta!
mami, stiu ca in bucuresti se fac pasapoarte la pipera si la piata romana. vezi unde te avantajeaza.
si musai sa ai si sotul cu tine. o colega a fost sa faca pasapoarte la copii si a trebuit sa mearga si sotul.
sarutmana mult.
am vazut si taxele.
uffffff, 300 si ceva in 2 sapt, 500 si ceva de lei la urgenta.
Citat: |
citat din mesajul lui histamina sarutmana mult. ![]() ![]() am vazut si taxele. uffffff, 300 si ceva in 2 sapt, 500 si ceva de lei la urgenta. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Corina,
renuntam la bulgaria.
cu banii astia , mananc la Black see, la petia in 2 mai o saptamana.
asta e bugetul pe de o parte, iar pe de alta, prefer sa fac o cheltuiala de asta,cand acopar toate celelalte cheltuieli.