Vitalact sau LaDorna

Vitalact sau LaDorna | Autor: ilinca

Link direct la acest mesaj

Salut
Am si o mica problema. Fetita mea a implinit un an si as dori sa-i schimb laptele. Pana acum i-am dat milumil 2. Pediatrul mi-a recomandat LAdorna dar eu as dori sa ii dau Vitalac,deoarece ca acesta are fier si vitamine. Oare gresesc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Buna!
Eu te sfatuiesc sa-i dai La Dorna, pentru ca in timp copii refuza gustul dulce sau vanilat al produselor (aici intra lapte, biscuiti, s.a.).
Lui Claudiu i-am introdus la 1 an si 1 luna La Dorna 1,8% si nu i-a placut, dupa care i-am dat La Dorna 3,3% si il bea destul de bine.
Depinde si de copil, ce-i drept, unii sunt mai mancaciosi, altii mai sensibili....ei hotarasc!

Iuliana si Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Andy al meu are 9 luni si ii dau deocamdata Milumil2
Am un nepotel de un an jumate si mama lui i-a dat de la un an Ladorna si Cedra(produs de Napolact;noi locuim in Cluj unde se fabrica dar banuiesc ca se gaseste si in alte orase;pe langa asta are un pret mai acceptabil 20000 fata de Ladorna 30000 si are un gust minunat)

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca spune:

salut
Multumesc pentru raspunsuri.Problema mea este daca cumva Vitalactul este mai putin heranitor decat laptele de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga Ilinca,
nu am incercat laptele Vitalact dar ma gandesc ca e ceva de genul Lactovit(care am auzit ca e de proasta calitate).Cred ca acest lapte este conceput special pt copii mici si in consecinta este mult mai hranitor. Dar depinde si cum accepta copilul tau laptele. Spre exemplu Andy al meu nu suporta Lactovitul. De la varsta de 1 an cred ca se poate introduce laptele de vaca,si noi vom incerca Cedra.
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput