Azi este prima zi in care intru pe un forum, ca membru...adica "my first ever!". Recunosc ca inca ma ratacesc pe site, si habar n-am cum sa folosesc ce se ofera. Dar banuiesc ca orice lucru se invata, exact ca un copil mic care invata toate lucrurile de la zero.
Oarecum asa ma simt si eu, si aici pe site, dar nu numai. Sunt insarcinata in 13-14 saptamani. Dar parca acum incepe totul pentru mine. De fapt abia dupa ultima vizita la doctorul meu ginecolog am inceput sa ma gandesc serios si sa sper ca voi reusi cu adevarat sa devin mama si sa ma bucur si eu de un bebe dulce pe care sa-l strang tare tare in brate...
Am avut cateva experiente extrem de tragice si de dureroare in ultimii ani, care aproape ca mi-au distrus speranta de a deveni mama. Dar acum o luam de la punctul zero. incepem sa facem planuri, sa ne cantarim, sa cautam nume, asa cum face orice familie obisnuita. Vom invata sa facem lucruri noi!
Magda
bine ai venit si poti intra aici, unde sunt doamne cu sarcini apropiate ca varsta de a ta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173662&whichpage=11
pari o doamna distinsa..asa imi transpare din randuri!
scrie minim 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa potiscrie in timp real!
bine ai venit printre noi!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bine ai venit pe site.felicitari pt sarcina!si eu imi doresc f mult un bebe dar se lasa asteptat.sunt convinsa ca ma intelegi f bine ,cat e de greu sa iti doresti un copil si el sa nu apara.sanatate multa si sarcina usoara.pupici
Draga MyLady multumesc pentru pont :), am sa incerc sa tin cont de el.
Iti doresc o zi buna si tie!
Draga Geo_Ramona, ce sa zic, sa stii ca te inteleg, cel putin in parte...e atat de diferita lumea celor care au copii de lumea celor care nu au desi isi doresc... oricum, nici eu nu pot sa zic hop pana nu trec puntea. Iti doresc sa ai inima vesela chiar si in mijlocul tristetilor.