Cel putin 10 kg jos
Raspunsuri - Pagina 19
LYADA spune:
Multumesc Caro- greu de atins, greu de mentinut targetul meu.
Cu un regim relaxat dar cu masura stau usor intre 66-66.5 kg, eu sunt multumita si asa. Oricum luna asta am 2 deplasari cu mancare zi lumina asigurata, plus bautura, cateva evenimente, iesiri la restaurant- ideal e sa ma mentin in limite rezonabile.
Cred ca ma voi concentra mai bine abia in decembrie, daca ma mobilizeaza vreo rochie de party sau blugi noi.
Mai degraba as vrea sa fac cele 8 min de abdomene cat mai des- cu weekendul ala am ramas deocamdata... si mers pe jos zilnic un tur de IOR.
lulu77 spune:
buna dimineata si de la malul marii.
maine abia stept sa raportez hainele cad de pe mine, sigur am pierdut cateva sute de grame de sapt trecuta.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
anna_a spune:
buna fetelor
am revenit si eu, am stat o sapt cu fetele la pitesti, la una din bunici, am zis sa mai ia si ele aer
maine sa ma cantaresc, dar sigur e cu +
o intrebare off-topic, daca nu va suparati, am si eu nevoie de o bona pt 2 fetite de 9.5 luni, in zona crangasi, fie program full-time, fie ceva partial 3 zile/sapt, daca stiti pe cineva, preferabil mai tinerica, n-as vrea peste 50 ani
tot zic ca merg la sala, dar daca nu gasesc bona, nu voi reusi sa ajung
anna_a spune:
neata fetelor,
raportez stationare 62.3, e bine avand in vedere ultima perioada
restul unde sunteti, haideti adunarea
lulu77 spune:
Buna dimineata,
Raportez : 63,7 kg, mai am putin pana imi ating target ul meu de 60 kg.
am intrat pe acest topic de sprijin cu o greutate de 70,5 kg, si inainte cu 1-2 saptamani m am apucat de regim la 73,5 kg, deci declar -10 kg incet si sigur date jos, fara infometare, fara frustrari.
si inca voi duce razboiul cu inca minim 3 kg in minus.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
LYADA spune:
yuhuuu! Bravo, Lulu77! am modificat in listuta.
azi dimi eu eram la 66.6, maine cred ca revin la clasicul 66.3 - stagnare.
anna, din pacate nu stiu pe nimeni. De luna trecuta nici eu nu mai am bona, si-a gasit in alta parte. Curand va trebui sa caut pe cineva pentru menaj usor - inca nu am elan, cu cate un hei-rup de weekend ne mai descurcam o luna.
anna_a spune:
felicitari lulu, bianca
eu per total, de prin mai cand am inceput am dat 5kg, e ok, dar vad ca m-am blocat la 62+, cred ca fara sport nu mai merge
anna_a spune:
neata fetelor, vad ca sunt prima la raport, 61.9, dar nu vreau sa modificati pana nu ma stabilizez la 61+, asa ca o lasam pe saptamana viitoare
ce e asa liniste pe aici? s-au terminat concediile
lulu77 spune:
ana, eu sunt pe aici, cu ochii pe voi.
meniul meu de azi:
MD: 1 mar si struguri
G : struguri
P: legume ( brocoli, morcov, telina) innabusite
C: salata de legume
SOACRA MARE
Doua maini stangi
LYADA spune:
pai ziua de raport fuse ieri, doar eu eram datoare cu el azi: 66.4.
eu urmatoarele 3 saptamani sunt in focuri la birou, am niste actiuni de organizat in afara Buc si o sa intru mai din scurt si cand imi aduc aminte/am acces net.
Daca trebuie capitol nou, poate preia altcineva temporar chestiunea.