Cel putin 10 kg jos
Raspunsuri - Pagina 17
lulu77 spune:
neatza,
buflea, nu cumva o criza de fiere?
sa te faci bine
meniul meu :
MD: 2 piersici
G: prune
P: ficatei la cuptor cu rosii
C: iaurt
Sa aveti o si usoara.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
LYADA spune:
buna
ieri seara am schimbat, am mancat putin ghiveci de legume cu salata varza, apoi plimbare parc.
pentru azi planul arata:
MD o felie pepene galben cu musli si lapte
G: iaurt
P: salata asortata cu masline si fasole rosie (in fine am terminat conserva de fasole)
C: o salata cu ceva
sa vad cum trec de weekend, plec la mama unde nu detin controlul, dupa cum o stiu se poate dezlantui oricand cu tot felul de bunatati
lulu77 spune:
Neata gagici,
Va pregatiti de week end?
Eu sigur o sa fiu cuminte, trebuie
Meniul de azi:
MD: 2 piersici
G: 3 prune
P: cartofi cu ceapa rosie caramelizati
+ salata de sfecala rosie( cu chimen, lamaie si patrunjel verde mult)
SOACRA MARE
Doua maini stangi
mcoca spune:
Maine imi vine copilul acasa, asa ca fac bunatati in cinstea ei :).
Cu regimul stau bine, cu kilogramele prost, dar motivat :).
Vicky si Printzesone
lulu77 spune:
Eu am o pofta nebuna de legume, sub orice forma, orice leguma, iar sunt in perioada in care as manca numai iarba
si imi vine sa fac tot felul de salate, dar nu am timp si ma lupt si singura cu ele
am in plan fasole batuta, iar salata de vinete[:D cu putin usturoi, o salata(calda) de dovlecei si ciuperci cu maioneza light si usturoi, toate asezonate cu wassa....
SOACRA MARE
Doua maini stangi
LYADA spune:
apropo de legume si combinatii de salate, in seara asta am mancat salata de ton (fara porumb) peste care am pus cateva linguri din salata de telina, morcov si mar (ramasa de ieri, deci f asezonata)- a rezultat un amestec delicios.
adevarul e ca imi place sa combin resturile dar tot imi e foame. ma abtin, o recitesc pe Lulu care a zis ca se abtine. Cine e alaturi de noi seara asta?
anna_a spune:
dimineata aveam 61.6, nu mi-a venit sa cred, asta dupa maramures si dupa 2 zile in care am inceput sa mananc de dimineata cate un piure, o ciorba la pranz si ceva placita cu spanac si branza, e adevarat ca mai nimic dupa 6-7 aseara
oricum maine merg la o nunta si incap in rochita, nici nu ma gandeam ca o sa ma incapa :)
LYADA spune:
Anna, ai ajuns sa te convingi de ce iti spuneam cam toate cand te infometai, ca si daca mananci vei slabi. Cred ca acum ai si alt tonus si motivatie, sa ne dai si noua
Eu am avut sprijinul biroului unde mi.am recapatat 75% din disciplina, pt restul mai am nevoie de ceva timp. Am ajuns la 66.0 si ma focusez sa trec cu bine de weekend, cred ca am ajuns de cel putin 4 ori la minimul asta, dar nu l.am mentinut ulterior.
Azi am facut 8 min abdomene si 6 min brate, inspirata de subiectul legat de sport, ma simt f bine si sper sa nu ramana o exceptie de weekend.
carolinah spune:
Anna, bravo, mananca si slabeste inainte!
Bianca, e si asta un inceput.
Mcoca, spune-ne si noua care e motivul bun care sta la baza faptului ca stai rau cu Kg?
In weekend am fost plecati in super drumetii, asa ca am mancat cam de toate, dar cu masura. Inclusiv inghetata. Kg sunt tot in jur de 59, asa ca e bine.
Teoretic mai am numai o saptamana de Rina. Practic insa voi continua sa aplic pe cat posbil principiile, ma simt f bine dpdv digestie. Asa ca azi am zi de proteine, la pranz biban la cuptor cu broccoli la abur, seara oua fierte cu sos de iaurt, castraveti si tarhon.
Azi e zi de Pilates, abia astept!
LYADA spune:
Multumesc de incurajari, a fost cel mai sportiv weekend ever- pe langa super-minutele de sport in casa,mers cu bicicleta o ora sambata si duminica seara, plus mers pe jos la greu caci am dus masina in service.
Toate astea m-au salvat partial de impactul bunatatilor pe care le-am mancat ieri de la 14.oo pana seara tarziu: vinete, icre, branza cu salata, paine, un snitel, niste mancare de fasole verde - plus 2 mini-tarte si o mini-amandina, un pahar de vin alb. (un rest din sarbatoarea de Sf Alexandru) Recunosc ca am dat o interpretare cam exagerata ideii de rasfat de weekend pentru ca organismul sa nu simta ca e la dieta.
Meniul de azi seamana in linii mari, cantitatile sunt insa mai bine controlate- la birou am luat strictul necesar, mancare de fasole verde+ salata de ardei copti+ o felie wassa.
Cina: pepene galben