Cel putin 10 kg jos
Raspunsuri - Pagina 13
arturicii spune:
Hello!
Eu am ce raporta ; beau insa ceai verde tona si ma misc cat pot de mult pe jos in zona.
eumada spune:
Buna fetelor.....am aparut si eu...sunt in ultuma saptamana de mentinere la Rina si am iar dureri de stomac......si de cap...asta poate si in lumina a tot ce s-a intamplat....maine plecam la mare7-10 zile si nu voi avea net.....insa sunt mandra ca-mi vine iar costumul de baie din 2008.....
Va pup...
LYADA spune:
Opaa, lume noua- cat ai mai scazut Arturicii? Eumada, sa ai vacanta faina, la fix te-ai incadrat cu dieta!
Eu am luat-o usor in sus zilele astea, am tot dat de mancaruri bune- azi am primit pachet de la mama, chipurile cu bunatati pt baiat dar a strecurat si pentru mine ce stie ca imi place, salata de vinete cu ardei copti, am mancat spre rusinea mea si 2 clatite... asta e, ma mai rasfat zilele astea de concediu, sa-mi ajunga pana in iarna. Intram in cls a 5a, adio vacanta de toamna...
LMA pentru baiat Lulu77, ce varsta frumoasa!
si eu mi-am vizionat azi pozele din 2007-2008, apropo de target- hainele de atunci imi vin acum mai largi insa e posibil sa se fi latzit in timp, o data cu mine- tot ce se vede pe cantar e mai relevant. (al meu mananca si el moderat de la o vreme si a dat jos 12 kg in 3 luni, e foarte incantat - m-a depasit)
Caro, pt 100g nu m-am deranjat sa modific, astept ceva mai relevant
ma bucur ca se strange trupa incetul cu incetul si se aduna si vesti bune.
carolinah spune:
Ioana, ai ce raporta in sus adica? Asta inseamna semnul ala de rusinica?
Lulu, sa-ti traiasca flacaul de 5 ani! Pt bila baga un colebil. E toxic, dar ajuta... Mai ajuta si Mag-anghinar. Asta-i natural.
Bianca, ai baiat mare! A mea cea mare intra in cls a 4-a, cea mica intr-a 2-a, asa ca anul asta ne-am rezervat o vacanta faina la sfarsit de octombrie.
Eu in pozele din 2007-2008 aratam tot ca acum, poate cu ceva mai multa celulita. Si imi amintesc de o dimineata din 2004 cand eram la sora-mea in vizita si m-am cantarit pe cantarul ei din baie si aveam 59.7 Kg. In zilele alea am ramas gravida cu fata mea cea mica. Si acum am 59. Nu e rau, zic eu
Bufleo, mai zi-ne de pe litoralul romanesc!
lulu77 spune:
Buna dimineata,
Mi am inceput ziua bineee...colega mea de birou(fara sa fiu rautacioasa are nevoie de o dieta drastica, sa o scape de surplusul de 30-40 kg) mi a spus ca nu ma intelege de ce eu la cele 64 kg ale mele ma incapatanez sa tin inca dieta si ma controlez la mancare.
si mi a arat cat de mobila este ea, cum face ea gimnastica acasa si cum poate sa urce scarile...si cireasa de pe tort : ea se iubeste asa cum este, eu de ce nu ma accept asa cum sunt?
deci ce pot sa mai zic?
azi sunt mult mai bine, am fost mult mai bine de ieri dupa amiaza, drept ptr care am tras si o tura de plaja ieri dupa amiaza.
apa era f calda.
azi in meniu:
MD : Chefir cu tarate de ovaz
P: piept pui la gril cu ardei copt
C: nu stiu inca, ceva usor oricum.
Va doresc o zi usoara.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
LYADA spune:
In concluzie, conform istoricului personal am ajuns fiecare la un Personal Best, dar perseveram - mai facem si victime colaterale, invidia e grea. Spune-i colegei ca in timp ce ea se iubeste de nu mai poate, organele interne sufera... deocamdata in tacere.
In ultimele zile am mers mult pe jos- si nici nu mi se mai pare greu/obositor ca altadata- si am iesit cu bicicleta in parc. E un progres la cat sunt de statica.
am recitit, chiar ai talie subtire Caro- 67 cm suna f bine. O sa mai bag si eu o masuratoare intr-o zi cand ma simt silfida. Unde in vacanta? am impresia ca s-a legalizat 30 nov zi libera, cred ca iese un wk prelungit de 1 dec. nici nu am incheiat concediul si deja visez sa plec undeva...
lulu77 spune:
Bianca, culmea este ca organele ei sufera de mult, si nu in tacere, dar este "fericita" asa, cu pumnul de pastile.
mie imi este mila de ea, ptr ca eu stiu despre ce este vb...lipsa totala de vointa.
SOACRA MARE
Doua maini stangi
mcoca spune:
Eu marti am baut un cocktail si am mancat o inghetata, de ieri am reintrodus fructele (la pranz am mancat 2 struguri si atat) si voila, am +600g.
Azi am mancat asa :
MD : struguri
P : salata cu rosii, ceapa, salata verde si oua (delicioasa )
C : o sa fac o tocanita de rosii cu ceapa
Vicky si Printzesone
LYADA spune:
Mcoca, nu.ti dau sfat dupa ce si azi am mancat ultimele 2 clatite , povesteste insa o tipa care a slabit lent 30 kg - la sub Montignac - ca portia corecta de struguri e de 10 boabe. Am citit ca planuiesti o cura.
Azi dimineata aveam si eu plus 500g, imi pare rau ca bat pasul pe loc, mi.e greu sa mentin orele si portiile cand sunt acasa sau in deplasare. Am facut o plimbare de 2 ore in pas alert si cred ca am scapat de ceva surplus - ma scoate al meu seara in parc. De luni ma cumintesc, am zis.
mcoca spune:
Lyada, stiu cum e cu cele 1à boabe de struguri, 1à cirese :). Dar avand in vedere ca nu mananc alte glucide, mi le asum. Deja la cirese m-am super abtinut, acum gata :).
mmm ce-mi plac si clatitele. o sa fac cand vine fetita mea acasa :).
trebuie sa ma laud ca am avut sub nas toata saptamana prajituri arabesti, dar nu am pus gura pe niciuna :).
Vicky si Printzesone