FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26
Raspunsuri - Pagina 4
fumi spune:
salutare fetele ,
cele care sunteti in focuri Tusferi, Rodica si Miracol multa bafta si sa va intoarceti acasa cu puiutii la purtator.
un pentru toate fetele de pe acest forum
si inca unul pentru fetele de pe alte forumuri care ne ajuta cu sfaturi si sunt alaturi de noi ( Lara ).
Sandy2707 spune:
Buna fetelor,
E cald de ma topesc si nu-mi place cu AC.
Smaick pup inimioara si Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si la termen
Ella -imi pare tare rau. E greu dar sper sa nu renunti sa iti implinesti visul
Ivisor tinem pumnii pentru beta mare cu ochisori si inimioare vesele
Tusferi si Miracol suntem cu ochii pe voi si sa aveti endo bun si bebeii lipiciosi pentru 9 luni
Iri ai grija de burtica si nu te necaji cu serviciul!
Dorinta esti bine??
Noi 2 eu am PM activat dar verific sa vad ce s-a intamplat
Fetelor mamiici, burtici aspirante va pup pe toate si va doresc un weekend cat mai placut, frumos, linistit si luminos ca racoros e doar in vest
Lara27 spune:
Sandy,
azi nu e ziua ta??? daca da, atunci un big "La Multi Ani" si toate dorintele, chiar si cele mai indraznete, sa ti se indeplineasca! iti doresc sa ai o zi minunata!
to be continued..
Sandy2707 spune:
Lara Dear o si pt tine
Sar'na urari primite! ai niste ochi.
E adevarat e o zi ff importanta din viata mea. Nu e ziua mea dar e la fel de importanta pentru ca e aniversarea casatoriei noastre care are majoratul pe stil vechi azi.
Pupici tuturor inca o data
irilac31 spune:
Mancam tort azi ?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
irilac31 spune:
Ahaaaaaaa.....pai atunci draga noastra, iti doresc multi multi ani frumosi si fericiti impreuna si sa va ajute DD in tot ceea ce va propuneti sa realizati
Lara...ce ochi ai moamaaaaa....iti dai seama ce soacra vei fi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+
criena spune:
Buna ziua la toate fetele !!!
Sandy, sa fiti sanatosi si sa vi se implineasca visul.
Tusferi, in a cata zi ti-ai masurat endo ?
Ivisor , cum te simti ?
Miracol, sa fie cu ochisori , la intoarcere !
Amalia, nu mai ai timp de noi, de cand esti "femeie maritata" ?
Fetele care au trecut prin asta , imi pot spune despre ce fel de examinare este vorba in zilele 14-16 de Divina ? Ecografie pt masurat endo si ... mai ce ?
Racoriti-va si hidratati-va bune !!!
Lara27 spune:
Iri, si cum imi doresc baieti, iti dai seama, da??
Sandy, atunci a very Happy Anniversary, draguta!!!
to be continued..
noi2 spune:
Sandy, aniversare frumoasa frumoasa! Te rog scrie-mi tu un PM ca sa pot da reply apoi. Nu gasesc iconita in dreptul user-ului tau.
Multumesc frumos!
Va pup!
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui criena Buna ziua la toate fetele !!! Fetele care au trecut prin asta , imi pot spune despre ce fel de examinare este vorba in zilele 14-16 de Divina ? Ecografie pt masurat endo si ... mai ce ? Racoriti-va si hidratati-va bune !!! |
Atat..doar eco de masurare a endo...acum sper sa nu vb prostii ca nu iti cunosc protocolul....dar inainte de a pleca nu ai de facut decat acea eco. Poate intra fetele si te lamuresc mai bine, ca eu una n-am avut AC uri in protocol
19+