FIV in Ungaria 167
Raspunsuri - Pagina 2
olimp spune:
mona
adevarul este ca putem invata multe de la animale care sunt mult mai devotate decat oamenii si sinecere...
puiutul e bine si vrea sa traiasca ! asa papa din biberon de numai...
weekend placut !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
soroc80 spune:
buna fetelor.imi cer scuze pentru intarziere dar am observat ca flory ma v a tinut la curent. am nascut o fetita marca zadori in 10 iulie, are 3,900 kg si 50 cm si a luat nota 10. este o mancacioasa. multumesc pentru felicitarile primite si va dorsc tuturor sa traiti aceasta minune.va citesc in continuare deoarece sunt curioasa pentru fiecare dinte voi. va pup.
olimp spune:
soroc sa-ti tariasca minunea ! doamne ce scumpa este
sanatate multa si sa creste-ti mari !
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
olimp spune:
soroc Doamne ajuta !
olimp spune:
buna dimineata fetelor
sunt cheauna de somn , Bobo caci asa il cheama pe pisoias e un mic prapadit , cum imi aude vocea cum miau ! pentru el eu=papa= mama, este asa de scump , de 3 zile am deschis ochitii bine si reusim sa ne tinem pe picioruse , sunt ca um batranel caci nu imi pot tine capul sus dar incerc sa ma descurc.
noaptea papa foarte bine e o dulceata.
acum sunt ocupata cu Bobo mi-a adus o raza de soare in suflet...
fetelor sa avem parte de o saptamana minunata
pety1981 spune:
Felicitari Soroco! multa sanatate si fericire va doresc ...ma bucur tare mult sa vad resusite si mamici fericite:)
Salutari la toate fetele !Eu maine merg la Dr.Albu sa vedem ce poveste au trompele mele.Sa-mi tineti pumnii:) va pooooop pe toate
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica
olimp spune:
petty tit tin pumnii sa fie bine totul