** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi Anisori fericiti, Denisa Maria!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Nu mai stiu care dintre voi (scuze!!!!) zicea ca are termometru MICROLIFE NC 100. As vrea sa il comand si eu si nu stiu cat de exact indica temperatura. Acum am 3 termometre, unul clasic cu mercur si 2 digitale; fiecare arata alta temepratura, in plus ala cu mercur direaza mult pana indica temperatura si e o adevarata aventura sa o tin pe Rebe atata timp nemiscata.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

HAI MIHA
SA AI O NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI LAPTIC DIN BELSUG!!!!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Nici o veste despre Michele?

Oana, bafta maine la sedinta, sa fie cu spor si succes in noul job!

Noi ne-am intors ieri tarziu, azi dimineata deabia m-am ridicat din pat. Ma enerveaza ca ma tot chinui sa slabesc 3 kg si nu pare sa aiba efect "abtinerile" mele...dar parca nici de cura stricta nu am chef. Si apoi ma duc in w/end la munte si cedez pe acolo cine stie carei tentatii...adica intotdeauana la ceva dulce cedez.
A fost asa bine in w/end, f cald dar am simtit ceva racoare. Erau as amulti copii si toti f dragalasi, s-au jucat tare fain impreuna

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Hmmm voi vreti sa mai slabiti si eu nu stiu cum sa ma mai opresc din slabit. De dimineata aveam 51.8 si zau ca acum nu mai tin nici un fel de cura. Eu pe la 52.5-53 ma simt cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

si Isa e la faza premierelor: sambata seara a cerut nani, nani si ma tragea de mana spre dormitor. am crezut ca vrea altceva si m-am dus cu ea. cand colo, chiar vroia sa doarma!!! aseara s-a repetat figura, mult mai devreme si a dormit neintoarsa pana dimineata la 8.30!!

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

michelle??? cum sunteti??? crissy, stii ceva de fete?

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si eu am intrat sperand ca au fetele din Iasi vreo veste. I-am trimis sms dimineata si i-am zis sa dea un semn cand se simte in stare. Astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani, Ecaterina-Maria! Felicitari, mami!

La multi ani, Anca!

Racusor, ma bucur tare mult ca v-a palcut in concediu. Dupa cate griji ti-ai facut, ai facut o alegere excelenta!

Oau, Adriana, felicitari! Ai tinut dieta. Eu mi-am propus sa tin odata cu tine, cand ai zis ca incepi, am tinut o zi, a doua a venit cineva in vizita cu prajituri. M-am mai apucat peste cateva zile, iar a venit cineva cu pepsi si prajituri. Of, de ce n-am si eu atata vointa! Felicitari!

Rody, Crispro, nici eu nu dormeam la amiaza si acum ma cert cu ei sa adoarma sa dorm si eu un pic sau sa mai stau pe net/tricotez/fac mancare. Teo nu mai doarme pe la 4 ani jumate, adica el doarme pe la 4 daca dorm cu el si nu pot ca albert se trezeste la 4.

La multi si fericiti ani, Denisa-Maria!

Michele, ne gandim la voi si asteptam vesti excelente!

Albert e pe birou si cu un capac de carioca se da cu spray, face sunetul ala specific, apoi rade in hohote. Am fost azi la mine la serviciu, nu i-a placut, foarte putin am reusit sa-l dezlipesc de mine, in rest se catara cu disperare sa nu-l las jos, el care nu e asa lipicios. Dar a facut de cateva ori pa, de bucurie ca pleaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nici eu nu am vesti de la Michelle...sper ca sunt ok...probabil intra ea cand poate.

La multi ani Denisa Maria !

Mergi la inceput