** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (85)
Raspunsuri - Pagina 14
puiutz_mic spune:
Cu o mie de scuze pentru intarziere:
La multi ani delfinasa Ecaterina Maria! Mami Gabriela, sa va bucurati de ea si de fratiorul ei 100 de ani!
Anca, la multi ani sanatosi si fericiti, cu griji cat mai putine si bucurii cat mai multe!
Macar acum sa fiu prima La multi ani Denisa Maria, fetita zglobie si draga, sa fii sanatoasa, sa te faci mare si sa aduci numai bucurii parintilor impreuna cu fratiorul tau mai mare!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rodyka spune:
HAI MICHELLE
asa, sa aiba si Clara galerie . asteptam vestea cea mare
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
puiutz_mic spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramonavlas
Nu se trezeste in fiecare noapte. Icter nu mai are. In prima saptamana a luat 200 de grame, papa bine. De ce ar fi mai bine sa suga la 3 ore? In general sau acum ca e f cald? Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012 |
Ramo, asa stiam eu, ca minim la 3 ore trebuie sa pape un nou-nascut. Dar cel mai bine faci cum iti spune pediatrul ei sau instinctul tau matern. Daca te-ai referit doar la perioada noptii ca o trezesti la 4 ore, iar pe zi ii dai mai des sau chiar la cerere, atunci cred ca e ok. Unii medici recomanda chiar sa lasi copilul sa doarma noaptea, daca nu se trezeste ... foarte bine. Inseamna ca nu-i e foame. Acum, avand in vedere ca e vara mai e posibilitatea deshidratarii, cum ai spus si tu, asa ca e f. bine ca o trezesti tu sa pape.
Ma bucur ca i-a trecut icterul! Pe Radu l-a tinut 3 saptamani... In primele 2 saptamani a avut 2500 gr. ... chin mare. Abia spre sfarsitul saptamanii a treia a inceput sa ia in greutate. Asa ca voi sunteti bine!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rodyka spune:
la multi ani, Maria! sa cresti mare si frumoasa ca o zana
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
Otiliav spune:
Riana Vlad Maria si Anca si Denisa Maria!
Hai Michelle, Hai Clara
Eu am scris azi-noapte un mesaj si cum nu aparea l-am retrimis dar nici acela nu este deci mister total.
Wow, Anca ce petrecere in lant la voi. Acum am observat ca e diferenta doar de o zi.
Rody, mai dar mi-a luat ceva timp sa percutez cum ca Maria nu mai e copil. Ca doar copilul tau va fi toata viata. Pana am citit si finalul cu domnisoara si am facut legatura cu un mesaj anterior in care povesteai de evolutia ei fizica. Asa sunt fetele mai precoce. De la tine ar trebui sa iau lectii in curand o sa o am si eu pe caprita cea mare. Sunt sigura ca si ea tot devreme va trece in noua etapa caci e bine dezvoltata fata
Oana, pai sa fie cat mai bine "nou job". Uneori o schimbare e bine-venita si apai varianta de a fi fost in cealalta tabara banuiesc eu ca nu-ti suradea. Eu sunt convinsa ca te vei descurca de minune ca te simt metodica si ambitioasa.
Am tot citit de virusi la voi si concedii amanate din pacate. N-am scris nimic pentru ca nu-s in tema dar va tin pumnii sa fie cat mai usor pentru delfinasi.
Ramona, sa stii ca te admir cat de bine te-ai descurcat cu nasterea, acomodarea. Exemplu clar ca la al doilea copil experienta isi spune cuvantul.
Adriana, felicitari pentru pierdere. Cred ca nu ti-a fost usor dar cine e acum iepuras pufos. Ai tinut Max Plant pana la urma?
Si la final sa va spun minune pe seara la noi. Iulia s-a dus singura in pat pe la 9 si nu a pomenit de biberon. La 12 s-a trezit si l-a primit dar a fost chiar haioasa. Ca daca a zis ca doarme am plecat din camera si ea a mai stat ceva in pat singura treaza. M-am dus sa vad ce face si mi-a aratat si spus "shhhttt" ca doar surorile numai liniste nu faceau in living.
Azi nu a dormit la pranz si vad ca se descurca foarte bine spre seara desi nu e odihnita. Are o perioada dupa masa de pranz cand e putin bazaita dar daca o depaseste clar nu mai doarme pana seara.
Daca doarme ziua 2 ore pai clar seara se culca mai tarziu cu o ora, cam asa.
E asa bine ca stie sa vorbeasca si sa arate ce si cum vrea pentru ca nu vreau sa o fortez sa renunte la somnul de pranz.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
crissy77 spune:
La multi ani, Denisa Maria!
gabrielaene, anestezie a fost doar cu masca, nu i s-a facut nicio interventie ci teste audiologice pt care trebuia sa stea nemiscata.
michelle, nastere usoara, refacere rapida, bblina sanatoasa si surioara intelegatoare si iubitoare!
paula_m spune:
Neata
Hai Mihaela!!
Sunt cu gandul la tine!! Sa ai o nastere usoara!!
La multi ani Maria!!!
Sa cresti mare, sanatoasa si isteata!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
MI 2
racusor2010 spune:
Michelle, nastere usoara! Clara sa fie sanatoasa si papacioasa!!
la multi ani Maria! sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie de poveste!
Adriana felicitari pentru kilogramele pierdute!
Oana recent am fost la un training in care ne spunea printre altele "how to cope with change" si ca in prima faza nu prea vrei sa accepti, chiar daca e spre bine , apoi urmeaza chiar si depresia i apoi victoria!! o sa fie bine, acum asa e ,poate si statutul de mame care vor sa fie acasa pentru copii lor, ne mai iau din puterea si dorinta de schimbare, pentru ca urmarim eficienta, si unde suntem eficienti, unde stim sa facem lucrurile foarte bine...dar in conditiile actuale trebuie sa fim mereu apte pentru schimbare si pentru continua dezvoltare....eu te inteleg perfect, sunt oarecum intr-o pozitie asemanatoare, dar iti tin pumnii si sunt convinsa ca va fi bine! si intr-o perioada scurta de timp vei fi fericita pentru noua pozitie!
baby78 spune:
La multi ani, Denisa Maria! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun!!!!!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
36+ Mara Andreea