Aspirante optimiste(800).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 7
osuparata spune:
Bob, Doamne-fereste!Am scris ceea ce am scris tocmai facand comparatie cu tine,tu ai spus ca faci tot posibilul sa fie bine bebele, chiar daca medicul poate a considerat ca e ok asa, tu ai preferat sa fii MEGAPRECAUTA, asta denota multa grija si consideratie din partea ta!Ai pus viata copilului tau inainte de orice beneficiu pentru tine! Poate nu-ti convine ca nu te scalzi , nu te bronzezi, iei pastile, vitamine si ce-o mai fi(care nu-s o fericire nici de luat,nici de tolerat), dar cu toate asta te sacrifici in favoarea unei vieti mult asteptate de tine! Dar pe Ana nu pot sa n-o critic pentru felul in care-si pune doar binele ei inaintea sarcinii, si se mai si lauda cu asta, de parca celelalte fete sunt super happy ca au anumite restrictii, de multe naturi, in sarcina!
Bob_Pixel spune:
arianna, eu iti raspund din ce mi-au zis mie doctorii: nu te baza pe testele de ovulatie. Totusi, eu am monitorizat ovulatia in cateva randuri si ecografic si cu teste si recunosc ca au coincis. Si eu tot cm de 30-31 zile am, cu ovulatia in majoritatea lunilor in ziua 17, dar am avut surpriza sa vad la ecografie ca eu ovulez si in z14. Sfatul meu e sa faceti hutza fara sa va bazati pe testele de ovulatie. Bagati carbuni toata luna, ca nu se stie de unde sare iepurele.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arianna05 Buna la toata lumea, Nu am stiut unde sa postez si eu o intrebare si sa aflu si un raspuns mai rapdid si am vazut ca aici sunteti foarte active:. Sunt in perioada in care ar trebui sa inceapa ovulatia,am luat teste de la farmacie am facut unul aseara care a iesit pozitiv,unul azi dimineata care a iesit de asemenea pozitiv iar intrebarea este:cand are loc de fapt ovulatia?Eu am un ciclu de 31 de zile,teoretic ovulatia ar fi trebuit sa fie in ziua 17-18 nu asa devreme(mesntruatia luna asta a venit in 14).Am luat luna aceasta si Evening primrose +vitamina E pentru reglare hormonala,sa fie din cauza pastilelor mai repede decat in alte luni? Mentionez ca e a patra luna dupa un avort terapeutic la 24 saptamani. Daca poate sa-mi raspunda cineva,v-as ramane indatorata :.Ne dorim foarte mult un bebelus. O zi buna la toata lumea! |
Arianna,
in mod normal ovulatia se produce in maxim 36 ore de la testul pozitiv
mult succes
MeAlex spune:
Mihaela, felicitari! Sa ai o sarcina usoara cu bebe la termen!
Nu prea mai are rost sa faci homocisteina din moment ce oricum iei Feminion, inseamna ca ti-a reglat-o. De acord cu Bob legat de Utrogestan, doza minima e de 400 mg pe zi. Atentie la efort: ridicat de greutati, oale sau cratite pline, bidoane de apa. Nu conteaza ca ai luat paracetamol, dar evita de acum sa mai iei medicamente fara sa stie medicul.
O suparata, si la odisee sunt fete care fac sport, inoata, pleaca in concedii, se vopsesc, fac tot felul de lucruri si altele, care nu pot, sunt obligate sa stea in pat si au tot felul de restrictii...asta nu inseamna ca trebuie sa se cenzureze...asta este, nu e vina sau meritul cuiva ca trece prin ce trece. Am rugamintea sa nu mai vorbesti in numele altora, eu sunt una dintre fetele care au stat in pat in sarcina si nu am fost nici invidioasa si nici nu m-au deranjat postarile fetelor care puteau face orice in sarcina.
Pot spune ca imi e greu sa citesc detaliile despre copil: la eco, ce marime are, ca se vad mainile, picioarele, etc...cu asta imi e greu...
Postez rar pentru ca sunt in concediu.
Ana, iti dai seama ca eu cred ca faci cateva imprudente si iti asumi niste riscuri...dar asta e: ti le asumi.
Arriana, cel mai probabil vei ovula azi, dar, cum zice si Bob, doar la ecografie iti poate spune sigur ca ai ovulat, testele nu sutn sigure. Prestati azi si maine. Daca nu iese luna asta, incepeti luna viitoare mai devreme, la 2-3 zile dupa ce se termina menstruatia si prestati eventual la 2 zile. Beti un paharel de vin rosu cand prestati ca ajuta. Ramai in pat dupa aia, chiar daca nu stai cu picioarele pe pereti.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Bob_Pixel spune:
Suparato, eu ti-am zis si data trecuta ca inteleg ce vrei tu sa zici, dar felul in care o zici e rau rauuuu de tot. Acuma iarasi ai speriat lumea, chiar nu mai conteaza cine ce crede in sinea ei, dupa ce te-au citit, s-au crucit toate, inclusiv eu. E prea mult ce ai zis, aia e.
Eu sunt mega-precauta (desi incerc sa nu o iau razna) si ma feresc si de umbra mea pana nasc copilul in siguranta, dar asta nu inseamna ca e ceea ce recomand tuturor. E clar ca fiecare face cum considera ca ii este bine, dar recunosc ca mai sar si eu de tartitza in sus cand o citesc pe Ana. Pentru ca are un stil prea agresiv de a aborda lucrurile. Eu nu-mi permit sa sfatuiesc pe nimeni sa ia pastile sau sa nu ia, eu nu pot zice ca e o prostie sa stai in soare sau sa nu stai. Eu ma limitez sa spun ce fac eu doar ca fapt divers, nu ca sfat de urmat in viata.
P.S. sa nu uitam ca paranoia mea vine din experienta traumatizanta cu Bob. Eu zic ca e de inteles de ce eu sunt asa speriata de bombe si atenta. Dar nah, atunci cand cineva e sanatos mereu, obtine o sarcina fara sa toceasca forumul de Aspirante ani la rand, e normal ca va fi mult mai relaxat si mai activ fizic.
velvet spune:
osuparata,da,chiar ca ai atatea stranse de nu stii unde sa ti le versi.nu vorbii nici in numele meu!eu am probleme si a trecut ceva de cand am inceput lucrul la bebe.si nu doresc ca ana sa piarda sarcina sau sa aiba probleme!las-o sa scrie ce vrea!nu mai interveni!fiecare cu ce ii e dat....ana macar si-a dorit copilul.ce zici de cele care avorteaza sau ii arunca in pungi sau ii abandoneaza in centre si-n spitale?revino-ti!sau continua cu rautati,da nu aici!
alex
L.E.pe mine nu ma sperie rautati ca osuparata...viata e plina de ele!
osuparata spune:
MeAlex, suntem definite genetic individual sa toleram sau nu ceva, asta-i viata!Oricum, te admir pentru altruismul de care dai dovada in momentul in care citesti de cat de bine si fericite sunt unele gravidute!Monica, prefer sa fiu negativista, decat ipocrita , atunci cand ma gandesc ca una zburda de fericire in timpul sarcinii, face tot ce vrea, fara restrictii, refuza sa ia medicamente vitale(utrogestan, nospa, vitamine)si-ti rade in nas de fericita ce e, iar alta nu reuseste nici macar sa ramana insarcinata! Sunt persoane care au luat utrogestan 7 luni de sarcina, nu 3 cum se da de obicei, totul pentru a vedea zambetul copilului in lumea asta, desi acest hormon iti termina ficatul de te deregleaza pe viata, produce chiar si colestaza in sarcina, dar na, fiecare si le stie pe ale ei!
velvet spune:
osuparata,nici ipocrita nu sunt.si varianta mea e FIV.a ta care e?ca intri doar sa o "injuri"pe ana.
Mihaelafalt spune:
Salutari.
primiti o fata bucuroasa?
Beta mea a crescut la 729 si miercuri era 374, euzic ca e de bine.
Va pup si intru mai tarziu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos