Aspirante optimiste(800).Felicitari Mihaelafalt !

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lasa Moni ca le ating frumos pe langa burtica mea sa se molipseasca si suflu pe ele ca sa iti arate si tie 2 liniute.
Numai ca cred ca o sa dureze 2-3 zile pana ies eu din casa ca sa le pot pune la posta, lasa-mi pm cu adresa ta si nr de telefon si te anunt cand le-am pus.
Ies maine dar in timpul amiezii ca sa merg la doctor si atunci nu ma mai incurc si pe la posta ca e cald, o sa ies intr-o dimineata sau seara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Anca a venit ciclosul si tu stai ascunsa si nu spui nimic?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Pai fetelor, asta e "trafic" in buna regula , trafic de molipsire cu bb! Ma rog la DD pentru voi sa vina si minunile voastre cat mai repede
Imi place sa va vad asa animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Lasa Moni ca le ating frumos pe langa burtica mea sa se molipseasca si suflu pe ele ca sa iti arate si tie 2 liniute.
Numai ca cred ca o sa dureze 2-3 zile pana ies eu din casa ca sa le pot pune la posta, lasa-mi pm cu adresa ta si nr de telefon si te anunt cand le-am pus.
Ies maine dar in timpul amiezii ca sa merg la doctor si atunci nu ma mai incurc si pe la posta ca e cald, o sa ies intr-o dimineata sau seara.

Miha
nu e nicio graba, stai linistita (chiar te rog, daca poti, sa mi le trimiti undeva dupa data de 07.08.2012, ca pana atunci ma mut cu domiciliul la niste prieteni, sa avem grija de casa, cat sunt in concediu)
da-le pe la burtica oricum ca sa sa se ia si la mine

revin pe PM cu adresa exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Deci da... pe mine ca intotdeauna m-a mancat undeva si am mai facut un test astazi. Sure Check de data asta. Si pe asta se vede o liniuta slaba. Deci e clar. Am sunat-o pe dr si i-am zis. Mi-a zis ca din ce ii povestesc crede ca sunt insarcinata dar mi-a zis sa nu fac beta pana miercuri dimineata. Sa pun poze si cu Sure Check-ul?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Anca a venit ciclosul si tu stai ascunsa si nu spui nimic?

Pai ce sa mai spun?A venit si a si trecut

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Emilia, pune si poza cu SC. Asteptam rezultatul la BHCG.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Deci da... pe mine ca intotdeauna m-a mancat undeva si am mai facut un test astazi. Sure Check de data asta. Si pe asta se vede o liniuta slaba. Deci e clar. Am sunat-o pe dr si i-am zis. Mi-a zis ca din ce ii povestesc crede ca sunt insarcinata dar mi-a zis sa nu fac beta pana miercuri dimineata. Sa pun poze si cu Sure Check-ul?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

de ce sa stai pana miercuri?Azi daca il faci maine ai rezultatul ,fugiiiiiiii!!!!!!!!

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Emilia daca te duci la un sinevo ai rezultatul in 2 ore, poti sa te duci si astazi, eu am recoltat odata beta la 3 jumatate dupa amiaza si pe la 5 aveam rezultatul.
Felicitari, sarcina usoara, negretoasa, frumoasa si la termen.
Anca dar sigur a fost ciclu ala, daca a tinut asa de putin? eu zic ca e o dereglare, oricum nu trebuia sa vina vineri nu?

Mergi la inceput

Miha nu stiu ce a fost ,nici nu conteaza in momentul asta ca sunt cu altele pe cap ...ma lansez in afaceri

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput