Monica70 are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 43
flavia maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Morgano Va rog eu, terminati in a va comporta asa!!! vorbind la trecut!!!! |
Sincer si eu m-am speriat ca s-a intamplat ceva rau...am deschis la ultima pagina a topicului si am citit cu sufletul la gura din urma cu 2 pagini sa vad ce s-a intamplat...
Selene_Bunny te rog sa nu te superi dar nu as vrea sa devenim pesimiste
Noi toate ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune...nu ne putem gandi la ce e mai rau!!!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
flavia maria spune:
FETELOR CARE PUTETI SA VA MAI INSCRIETI LA RUGACIUNE VA ROG SA VENITI LA SUBIECTUL DE LA "SUNT IN PANICA!"
Avem mare nevoie de voi acolo!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
alinuk spune:
un gand bun si de la mine
sunt alaturi de voi pentru Monica si familia ei
fetelor nu insistati cu telefoanele,
inteleg prin ce trece familia ei (familia mea trece printr-o situatie aproximativa...) durerea si tensiunea sunt atat de mari incat nu au probabil puterea de a raspunde
am o rugaminte la cele care stiu scheme de tratamente naturiste pentru metastaze cerebrale sa-mi trimita si mie pe mail (am2000ro@yahoo.com)
multumesc din suflet
Doamne Ajuta!
Moni suntem alaturi de voi
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
vacantele copilariei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Tilia spune:
Nu sunt credincioasa, nu o cunosc pe Monica, dar ii trimit un gand bun si speranta ca totul va fi bine.
rocs02 spune:
Ma rog si eu in ultimele saptamini pentru Monica si incerc sa ii transmit multa energie pozitiva. Sa se intremeze si sa se poata lua din nou la lupta cu boala asta mizerabila!
Haide Monica!!
Doamne ajuta sa ii fie mai bine!
AdiS spune:
Ma gandesc si eu la Monica. Imi pare asa de rau de ceea ce se intampla. Le doresc multa putere si ei si familiei ei.