Monica70 are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 36
flavia maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina e acoperi totul pana la ora 13 flavia ,szivarvany sunteti fantastice.va multumesc http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
pentru tine...tu esti cea care ne-ai mobilizat !!!
Monica te rog sa rezisti!!!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
histamina spune:
fetele,
sunteti minunante.
sa nu rupem acest lant viu al rugaciunilor noastre.
PROPUNERE
sa continuam rugaciunea astfel
fetele catolice ,sa facem o novena catre Fecioara Maria,adica un rozar, de azi 9 zile la rand.
lista deschisa:
1.eu
fetele ortodoxe:
de azi sa facem 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului.unul pe zi fiecare, cand poate.
lista deschisa:
1. eu
ancadragoman spune:
Mda,nu stiu pe nimeni la clinica din timisoara,la Brasov stiam la spitalul Oncologic
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
histamina spune:
daca moni se simte rau,reluam rugaciunea neintrerupta/
de acrod?
vreau doar un beep la 0724 364 344
sa pun iar prietenii mei la rugaciune.
va rog.intru in 20 de min si reluam.
e ok?
crissteo spune:
Mamici, am si eu un produs, o trusa de epidurala care as vrea sa fie vanduta pe bazar si sa mearga banii la Monica. Ma ajuta cineva, o poate pune cineva, nu ma descurc cu asta. Daca puteti.
Si ma inscriu si eu in continuare pentru rugaciune. Nu ne oprim nu? Doamne ajuta! Monica, lupta, suntem cu tine!
szivarvany spune:
La rozar spun si eu DA oricand la orice ora e nevoie, mai ales noaptea pentru mai multe ore
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex
histamina spune:
plang.nu imi vine sa cred
19.00-19.30 eu
19.40-20.00 lucia
5-7.00 maia
8.30 pr petru
9.00-12.00 SF LITURGHIE
13.00-13.30 arcadia
16.00-16.30 alexandra
trebuie sa incep.
sa trca cineva lista la actiuni urgente.sarutmana
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui histamina fetele, sunteti minunante. sa nu rupem acest lant viu al rugaciunilor noastre. PROPUNERE sa continuam rugaciunea astfel fetele catolice ,sa facem o novena catre Fecioara Maria,adica un rozar, de azi 9 zile la rand. lista deschisa: 1.eu fetele ortodoxe: de azi sa facem 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului.unul pe zi fiecare, cand poate. lista deschisa: 1. eu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Ma bag si eu la ortodoxe,sa imi explicati ce si cum si de unde iau Paraclisul sa il citesc.
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui crissteo Mamici, am si eu un produs, o trusa de epidurala care as vrea sa fie vanduta pe bazar si sa mearga banii la Monica. Ma ajuta cineva, o poate pune cineva, nu ma descurc cu asta. Daca puteti. Si ma inscriu si eu in continuare pentru rugaciune. Nu ne oprim nu? Doamne ajuta! Monica, lupta, suntem cu tine! Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
te ajut eu ,da-mi poza si descrierea pe mail si o pun eu la bazar.
scarlat_anca@yahoo.com
poze si filmulete
povestea nasterii