Capitol 34 bis "Bubu'09" !!Bun Venit Otilia!!!
Raspunsuri - Pagina 6
DanaMi spune:
hello,
am rezolvat pb cu Raducu, l-am tuns, cu strangeri de inima pt ca imi erau tare dragi buclele lui, dar am facut-o si are asa o fatuca , am pus cateva pozici pe FB.
Sorina, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar cred ca faza cu ignoratul ar fi o idee buna
Simina, m-am uitat in lista pe fb si nu te am adica am pe cineva Simona dar nu cred ca esti tu, sau esti (Iordache Simona)?
SoriLea spune:
Se pare ca e mare liniste pe-aici.
Noi am evadat in weekendul asta la Cheia(Prahova) si apoi la Slanic (Prahova) la salina. A fost ff frumos, dar mai ales racoare
Sa vedem cum faem sa depasim urmatoarele zile ce se anunta caniculare
Voi pe unde ati umblat, de n-ati aruncat 2 randuri aici??? Hmm ??
DanaMi spune:
Neatza fetelor,
Va las cate o si m#259; bag la mancare si curatenie. Sa aveti o saptamana frumoasa
Simina1980 spune:
Neata,
Dana-multumim de cafea!Azi beau si eu ca maine nu am voie.
Eu nu am avut timp sa intru in week-end ca am tot fost cu pregatiri si inca mai am-parca inca nu constientizez ca maine e ziua cea mare.
Dana-eu cred ca ma ai in lista-sunt Simina Cretu pe fb.
Anna-iti dau pm cu nr meu de orange,nu l-am schimbat de multi ani dar nu stiu ce nr ai tu-sa nu fie cel de cosmote ca pe acela l-am mai schimbat.
Sorina-bv ca ati fost la munte!Te-am molipsit noi pe aici,asa?
Sambata am fost sa repet hemograma si glicemia ptr anestezie si apoi am fost la Lali si m-am intalnit si cu Getik.Am stat vreo 2 ore si ceva ca ma si miram apoi cand a trecut timpul.Mi-a placut tare mult de amandoua si ma bucur f mult ptr ele ca se inteleg asa bine si au legat o prietenie fff stransa.
Va las ca am o groaza de treaba si axi si nu stiu ce sa fac mai repede!Va pup pe toate si cred ca abia la sf saptamanii voi mai putea intra!
DanaMi spune:
Sorina, sa va fie de bine plimbarea
Simina, da fetita, te am in lista scuza-ma te rog, ca sunt asa dusa cu capul .
Maine e ziua cea mare? Abea astept vestile de la tine, e clar ca maine nu voi inchide tableta deloc
Poate dai un SMS cuiva ( chiar si mie daca vrei si ai nr meu, daca nu il gasesi pe mailul comun)dupa ce nasti, cu detalii despre printesa
anna-mama spune:
Am intrat sa bag
Hai, Simina! Hai, Otilia, te asteptam cu drag alaturi de noi!
Simina, asteptam vesti! La ce ora ai operatia ca sa stiu cand te deranjez cu "telefon"
Simina1980 spune:
Oau m-au luat emotiile cand am vazut motatele de la Anna!
La 10 trebuie sa fiu la clinica,mi-au zis ca pe la 10 si 15 intru in operatie.
Va pup,multumesc de incurajari!
emanouela spune:
buna fetele. Noi suntem la racoare la Cimpulung. Am intrat sa va salut si sa ii urez Siminei nastere usoara si sa se refaca repede. Va pup
SoriLea spune:
Simina esti pregatita?!? Ce putin mai ai si iti vei tine printesa in brate
Nastere usoara, recuperare rapida si o bebelina sanatoasa, mancacioasa si necolicoasa
Asteptam sa ne dai vesti cat mai rpd