Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

aaa eleno nici gand de antiiotic,...si chiar daca face supozitor si continui cu aerosoli..daca vroiam antibiotic ii dadeam si gata...dar nu vreau apoi sa ii dau antibiotic la orice raceala..ca odata ce ai inceput s-a terminat cu luta organismului bagi antibiotic in nestire si din ce in ce mai puternice.Eu is mahnita ca are rosu in gat atata..pe el nu pare sa il intereseaze..veselieee mereu..numai ca dupa ce i-am facut prima sedinta de aerosoli a inceput sa tuseasca mai des ceea ce e bine ptr ca isi face efectul.La aerosoli sta cu mascuta pe fata ptr ca am luat de aia cu ultrasunete..nu pot sa spun ca ii place dar nu urla:))
Ioneluleee draga isteriii face tudor leleeeeeeee dar de alintaturaaaa.Nu mai are colici nu mai retin ai spus ca nu i-au trecut fetitei..incearca sa ii dai linex baby cu asta i-a trecut lui Tudor in 10 zile era as :))) Da ce isterii baga..mai ales cand nu poate sa adoarma la san plange pana cand il ustura ochii si adoarme:)))ce sa ii faci asta este...nici eu nu cred ca are vreo ceva la cap pur si simplu asa e el..eu is isterica deci are cui semana:))))Si cand se plictiseste mai baga o tura de isterie si tot asa:)) Dar macar stiu de la ce sunt si nu ma mai panichez .Adik cand vad ca il apuca isteria chiar ma distrez uneori cu el in brate:))))ii cand muzica populara pe un ritm alert si gataaaaaaa.
va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Sanatate multa, Onutza! O sa vezi ca aparatul de aerosoli o sa-ti tot foloseasca de-a lungul copilariei, e tare util. Vezi ca dupa ce-i faci nu trebuie sa ii bata AC-ul sau sa-l scoti in aer rece (nu ca ar fi acum, dar poate dimineata la 6 o fi mai rece aerul; oricum, nu cred ca te apuci la 5 dimineata de facut aerosoli). Eu am facut laringita dupa niste aerosoli facuti in policlinica in luna ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Nu mai stiu cine m-a intrebat de stimulatea lui kaka cu termometrul.
Eu il folosesc f rar, cand chiar nu se mai poate (ore bune de scremut la caca de dimineata), ocazie cu care iau si temperatura. Numar pe degete de cate ori am avut nevoie.

Offff... am incercat azi baia in cada cu mine. Fiasco total.
Cred ca am pus apa cam calda: am lasat-o sa curga iar la un moment dat avea 38-39 de grade, ceea ce e destul de mult pt un bebe. Am incercat sa ii dau si tzitzi,timp in care a stat cuminte dar uso speriat cand a inceput sa simta apa la picioruse, dar la un moment dat l-a apucat plansul rau, iar cand l-am scos doamne..plangea isteric, l-am lasat jumate imbracat si am iesit din baie (era f cald ce-i drept...aburi chiar) ca se inneca de la plans.

Pana la urma apa in urechi e un mit? Pna aflam nu cred ca trebuie sa riscam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Buna dimineata la cafeluta,

Am si eu o intrebare la voi. Pana la urma este obligatoriu ca tatal sa aiba o luna de CIC din concediul meu? Trebuie sa imi fac dosarul saptamana viitoare si inca nu imi e clar. Mai sun azi o data la ei, dar eram curioasa voi cum ati facut.

Revin un pic mai incolo, ma duc sa imi plimb piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Dau si eu un ceai de tei azi dimineata.
A plecat mama :(, o duce acum iubi la aeroport, de acum ramanem singurei, sper sa ne descurcam. Cu toate ca ne-am contrat in fel si chip deja mi-e dor de ea.
Astazi bb face 7 saptamani, crestem incet incet.
Pupici de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei: Miha81 si bb Lucas! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna dimineata! Haideti la Kfea! e buna, tare si rece!
La multi ani Miha, Lucas! Sa fiti sanatosi!
Elena, o sa vezi ca o sa te descurci perfect fara mama, si nu-ti face griji, bebe n-o sa se inece niciodata!
Crissa, eu zic sa mai repeti experienta cu baie in 2, poate o sa-i placa pe viitor. Cine stie ce disconfort avea? Poate nu avea legatura cu baita?
Vorbeati de isterii? Eu le spun crize de personalitate.
Si al meu face, in special spre seara. si-l apuca un plans... si-l las sa-si faca numarul.Si, fetelor, scoate niste triluri de toata frumusetea!
Ionelu,
Intrbare: voi mai aveti lohii? Ieri am intrat in sapt 7 dupa nastere si tot mai sunt. Alterneaza lohiile cu scurgeri de sange... Nu sunt cantitative, insa ma intrebam dc e normal si dc voi mai aveti?
Oare in situatia de fata am voie sa , ca din februarie n-am mai stiut ce-i aia... Sau tb sa astept controlul? Dar as vrea sa astept sa se termine toate scurgerile sa ma duc la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

buna dimineata
eu inca citesc din urma si am vazut ca ati avut si voiprobleme cu bubitele sorii pe fata-corp... si noi la 5 zile... si cand ma fost la 7 zile la dr... ne-a spus sa sterg cu alcool sanitar zona dupa baie si sa dau cu crema neopreol... miroase a peste dar e fff buna, au trecut bubitele in 2 zile si aveam peste tot: fata, gat, subrat zona era toata rosie si bubitele erau ca mici cosuri si multe...il durea cand dadeam cu spirt :( dar bine ca a scapat repede
sper sa fie folositoare crema si pt cine are pb

mami Anca de Rares Mihai 6 saptamani
fotografii Rares http://http://fotosivideo.blogspot.ro/

Mergi la inceput

la multi ani miha si lucas!!!!
puiul meu iar plange de 3 zile urla de zici ca-l taie cineva

Mergi la inceput

deci nu mai vrea in brate incepuse sa urle de ii tremura barbia si era tot rosu ... l-am lasat in pat cu feonul, a facut uoaa de cateva ori , a cascat si a adormit

Mergi la inceput