Clasa a IV a : 2012 - 2013 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
anya spune:
Sabina, esti o draguta. De fapt ma incurajezi ca si altii sunt ... ca mine. Sa habar nu am unde au ajuns copiii cu materia. Nici macar care e ultima litera facuta de cel mic...Avem noroc de copii buni .
Adevarul e ca la Busteni le e mai bine.
Tala spune:
Mamici va cer putin ajutor: daca este cineva la o scoala din dr taberei m-ar interesa o recomandare pt o invatatoare calda si rabdatoare. Baietelul meu intra in clasa I in toamna asta si, desi primisem o recomandare, am aflat (gratie sinceritatii unui copil) ca invatatoarea urecheste si scoate din clasa pe un elev care, desi este f istet este si mai zvapaiat. Cam asta este si caratcerizarea baiatului meu si sper sa gasesc o invatatoare care sa-l 'cuminteasca' atat cat este cazul si fara sa-l umileasca sau sa-l loveasca.
Daca ma puteti ajuta, va multumesc.
lbelciug spune:
Tala, baiatul tau a facut anul asta pregatitoarea?
Din cate am inteles, pt sept 2013 vor fi inscrieri doar la clasa pregatitoare nu si la clasa I.
Uite si articolul referinta:
http://www.gandul.info/news/se-schimba-modalitatea-de-inscriere-in-clasa-pregatitoare-in-2013-ce-este-nou-explicatiile-ministerului-educatiei-10346735
Ti-as recomanda scoala 59, acolo unde merge deja Matei si unde va merge si Bogdan. Am deja in vedere o invatatoare f buna care va lua la anul o serie noua de copii. Daca vrei, putem vorbi pe privat mai multe.
Tala spune:
Liviana ok, vb pe privat sa nu disturbam fetele :) . Dar astept recomandari in continuare. Eu cred ca va intra totusi in clasa I pt ca implineste 7 ani in septembrie.
claujro spune:
Tala, varsta n-are legatura. Clasa pregatitoare e obligatorie si copilul tau n-a facut-o, n-are cum sa sara direct in clasa I.
Vorba lui Androix, e ca si cum pe legea veche inscriai copilul direct in clasa a II-a.
sorana spune:
Nu stiu daca iti poti da copilul direct intr-a I-a (nu cred). Oricum invatatoarele care au acum a IV-a iau pregatitoarea in 2013, adica asa ar fi normal, invatatoarele care incep cls I in 2013 au acum pregatitoare.
anya spune:
Tala, nu stiu daca vei avea cum sa-l dai in clasa 1. Inainte sa cauti o invatatoare mergi la inspectorat si vezi in ce lasa il inscriu. Teoretic ar trebui sa intre la clasa pregatitoare si atunci cauti printre invatatoarele de a 4-a. Daca totusi reusesti sa-l dai la clasa 1, vezi la clasele pregatitoare deja existente.
anya spune:
Dragelor, sper ca v-ati distrat bine in vacanta, ca v-ati bucurat de liniste si zapada.
Copiii mei au fost doua saptamani la munte la Busteni, la bunici, au poposit o zi in Bucuresti si am plecat in Bulgaria cu ei la ski. Dupa atata stat afara, sambata si duminica, reintorsi, nu au mai vrut sa iasa din casa .
Offf, ce a trecut timpul. Nu numai ca s-a terminat vacanta, dar de azi are si Matei 10 ani. Cica am flacau mare!
Lalya spune:
Anya, sa-ti traiasca flacaul...sa fie vesel si fericit!
La multi ani!
Ei, vacanta s-a dus si da, chiar a fost liniste si relaxare.
Azi la mate au inceput in forta, fara recapitulare..impartirea unui nr de 3 cifre la unul cu 2.
Sabina spune:
La multi ani frumosi, Matei cel voinic si frumos si destept!
Noi am avut o vacanta cam horror.
Sofia iar amigdalita din aa :(
si ieri noapte Ghe a inceput sa friga.
fata e bine, au prins cateva zile de joaca frumasa, dar la ski n-am avut curaj sa o las, era slabita tare.
eu am avut de lucru o compozitie pt Viena si sunt fraaaaaaaanta.