Clasa a IV a : 2012 - 2013 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
anya spune:
La istorie a avut o fisa despre Traian. La geografie a desenat Romania. La restul nu stiu ca nu m-am uitat in caietele lui in ultima saptamana. Am fost ocupata cu evenimentul caritabil, vineri seara am avut si petrecerea de la job iar sambata si duminica am fost la Izborani la concurs. Asaera cand am ajuns acasa am discutat de Traian :)
Vreau vacanta sa apucam sa dormim si noi...Ieri ne-am trezit la 6 si la 7 dimineata pleacm spre concurs... S-a terminat pe la 3, ne-am oprit in Ikeea sa mancam, apoi la Noriel si Carefour sa vada jucarii sa-i scrie Mosului si apoi la vot. La 8 seara cand am ajuns acasa n-am stiut de ce sa ma apuc mai intai: a ii hranesc, sa fac mancare pt azi, sa le pregatesc hainele de scoala, sa spal (aveam troantele de bazin fleasca in geanta), sa verfic teme, sa-i dau celui mic dictare...Concediu nu pot sa-mi iau ca am mult de munca la job...Si cand am vazut ca ninge...copiii se bucurau si eu ca incepe aglomeratia si nebunia pe strazi.
sorana spune:
Lory eu am prin casa (si cred ca vei gasi si de cumparat) cateva carti in engleza cu variante prescurtate si "aduse la zi" dpdv limbaj ale pieselor lui Shakespeare, ceva romane de Mark Twain, etc. Adica sunt practic carti pentru copii, ceva in genul celor "junior" de la rao in romana. Ma gandesc ca fiind in engleza e ok si asa, mai pe scurt.
Am luat si noi 9si devorat deja) ultimul jurnal (cel maro). Acum e fanul jurnalelor in engleza, cica in romana se pierd caracteristici ale personajelor si chiar hazul unor faze
sorana spune:
Noi am tras ceva cu recuperarea celor 3 zile de scoala pierdute, adica a vut multe teme de recuperat in weekend.
La munte a fost super, ne-am odihnit si ne-am incarcat bateriile dar intoarcerea la munca n-a prea fost placuta pentru nici unul dintre noi .
Acum suntem in normalitate, asteptam sa se termine scoala si sa dormim in vacanta.
A, si pentru ca nu ne-am invatat minte, weekendul asta plecam la munte
Sabina spune:
Sofia a piedut o zi de scoala ca au ramas un pic blocati la busteni, azi s-=a dus, nu mai are deloc chef de scoala, ieri a avut de invatat pe dinafara poezia de Alecsandri, la geografie si istorie nu vrea sa-mi spuna la ce lectie e, a intrat asa intr-un con de revolta dupa ce a fost bolnava (a fost mononucleoza supra infectata cu amigdalita pultacee :( )
Ghe nu vrea nici el la Gradi, eu am f mult de lucru si abia astept sa plecam cele 3 saptamani la munte sa ma bag in birou, LOl , ca acum e exclus sa fac ceva.
Ar trebui sa ma duc si eu la un birou ceva, sa ma angajeze vreun binefacator sa compun si sa fac poze 6 ore pe zi:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Nici Monica nu mai are chef de scoala, se simte o adiere de vacanta .
Ca sa fie treaba-treaba are un ulcior la un ochi. Nu stiu cum l-a capatat dar e mare si urat si o doare si nu poate deschide bine ochiul - of.
Saptamana viitoare mai mergem cateva zile si pe urma scapam, sper ca si de ulcior, nu doar de scoala
happiness spune:
S-a terminat si semestrul I! Un semestru foarte greu, cu mult de lucru, mult de invatat, cu obstacole, dar slava Domnului, a fost ok pana la urma. Maria a terminat cu toate mediile de FB si sunt cu atat mai mandra cu cat de data asta nu au terminat toti cu FB pe linie. Doamna a inceput sa ii departajeze si mi se pare corect asa. Una peste alta, cu toate mediile de FB si cu premiile de la romana, mate si engleza de pe la concursuri, ma declar multumita, mai ales ca am continuat si cu dansul-ore, repetitii, spectacole...Am avut si serbare de Craciun, din pacate probabil ultima din viata ei de scolar, ceea ce m-a intristat un pic. Inca mi se pare incredibil cat de repede a crescut! A venit vacanta si nu avem teme deloc. Mai mult, doamna ne-a recomandat ca pana pe 5-6 ianuarie sa nu ii punem sa scrie nimic, asa ca am decis ca primele doua saptamani sa stea complet relaxata, sa citeasca doar, si sa incepem sa mai lucram cate ceva in ultima saptamana de vacanta. De Craciun vom fi la tara, unde sarbatorile sunt magice de-adevaratelea, vom merge la sanius, la bulgareala, cu colinda...Abia asteptam!
Voi, cum ati terminat semestrul?
Daca nu mai intru pana la anul, va doresc de pe acum Sarbatori linistite alaturi de cei dragi, si un Craciun de poveste, asa cum vi-l doriti!
loryi1974 spune:
Am incheiat asa: la mate, la recapitularea de dupa necunoscute, la romana la Printul Fericit, la istorie, la popoare de teri si de azi, la geografie la Sate si orase, la Stiinte la ceva cu resursele parca. Si cu multe teme de vacanta. Asta nu prea ne place .
Sarbatori Fericite!
anya spune:
Matei a terminat tot cu FB pe linie. La concursuri n-am reusit sa-l pacalesc sa se duca. Are doar baschet in cap.
Temele de vacanta le-a terminat in doua ore si mai are ceva de citit, dar nu am cartea. A gasit-o sotul meu pe net si cum si el e tot atat de responsabil ca si mine, a uitat sa o descarce. Ziceam responsabil pt ca habar n-am unde a ajuns cu materia. In ultimele doua saptamani de scoala n-am avut vreme sa ma apropii de caietele lui si nici macar de ale fratelui mai mic care e clasa 1. Am vorbit cu ambele invatatoare si mi-au zis ca sunt in regula amandoi, asa ca...sanatosi sa fim.
Acum baietii sunt la munte si tocesc Kalinderu' pe schiuri iar mama lor e in Bucuresti la munca.
Daca nu mai reusesc sa intru, va urez un an nou fericit, cu rezultate bune si sanatate maxima!
Sabina spune:
Sofia a pus carnetul in ghiozdan, fara sa il deschida, a lasat ghiozdanul acasa, ne-am suit in masina si am plecat la Busteni.
Habar nu am ce medii are
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo