Clasa a IV a : 2012 - 2013 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
sorana spune:
Ca tot ziceam ca are note bune :D. A luat un 82 la lectura. Cea mai mare nota din clasa cica a fost 88. A gresit complet 1 subiect din 7 (-10p). Subiectul cerea sinonime la cuvintele: parleaz, vipie, ursita, nastrapa, similii. Inutil sa zic ca nici eu nu le-am auzit niciodata pe ultimele 2. Restul de puncte le-a pierdut la un alt subiect care era o bucata dintr-un text cu cuvinte lipsa, trebuiau sa completeze cuvintele, dar fix ca in text si, evident, din memorie.
Personal mi s-a parut un pic exagerat testul, pana la urma copilul a facut 100% corect la subiectele care cereau povestire si raspuns la intrebari despre una din lecturi, deci le citise si intelesese, ce nevoie avea sa le stie pe dinafara?
A, era din vreo 3 lecturi, nu doar din una, adica nu doar din ultima studiata ...
Eu sunt zen :D, refuz sa ma enervez pentru note, de oriunde ar veni ele. Am un copil sanatos, desptept, stie materia studiata foarte bine, intelege ce invata, ca mai ia si cate un 8, asta e viata, o sa supravietuim.
Cu alte cuvinte ma pregatesc si eu pentru a V-a :D
Sabina spune:
eu primul 8 l-am luat intr-a 6-a.
Primul 7 cred ca intr-a 9-a:D
primul si singurul 1 intr-a 7-a.
2-uri au fost mai multe, iar intr-a 10-a am avut media 6 la chimie.
astea erau evenimente singulare, restul doar 9 si 10 :D
deci o sa-mi fie greu :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
cristinacsa spune:
A venit vacanta...
Au primit ceva teme , o compunere si vreo 20 probleme la mate...
Dupa vacanta merg la Lumina Math...(invatatoarea lor nu prea ii trimite la concursuri, desi e o clasa foarte buna).
Si fetele in ultima saptamana au tinut-o tot in teste : romana, mate, geoografie si cun . mediului... Cam nasol...
Ale mele nu prea s-au obisnuit sa invete la istorie, geografie...
Deocamdata notele sunt ok, nu au luat mai putin de 9( lor le da si note pe langa calificative), desi s-au inmultit si la ei notele mici...
Pe noi ne-au anuntat ca vor avea evaluari la sfrsitul clasei a patra si din februarie mergem dupamasa la scoala...
Voi ati fost anuntati de evaluari?
Cristina si gemenele
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina eu primul 8 l-am luat intr-a 6-a. Primul 7 cred ca intr-a 9-a:D primul si singurul 1 intr-a 7-a. 2-uri au fost mai multe, iar intr-a 10-a am avut media 6 la chimie. astea erau evenimente singulare, restul doar 9 si 10 :D deci o sa-mi fie greu :) [ |
Eu primul 8 intr-a VII-a si nu din vina mea (si-a cerut scuze profa si mi-a pus 3 de 10 langa).
7 in liceu. In liceu am avut toate notele posibile, de la 1 la 10.
sorana spune:
Mi-am adus aminte - eu aveam medii de 6-7 la mate. Asa era moda :D. In general luam un 10 si un 2 :D. Am mai avut medie 5 la fizica si alte note asemenea :D.
In liceu adica.
In generala nu se punea problema, notele erau mari. Dar nici nu cred ca m-a intrebat cineva ce inseamna similii sau nastrapa, ca de-aia nu stiu nici acum. BTW similii = albastrui si nasptrapa = cana, vas, in caz ca nu stiati :D
again, refuz si sa ma enervez si s-o pun pe fi-mea sa memorizeze textul pe dinafara, si sa o invat cuvinte pe care nu le va folosi niciodata.
sorana spune:
Cristina din ce am inteles eu evaluarile de a 4-a sunt cu valoare statistica si se dau in anumite scoli, selectionate sau alese cumva ...
Presupun ca scoala noastra nu a fost aleasa sau trasa la sorti sau cum or fi facut ei. Adica asa cred, oricum, nu am fost anuntati ca vom da, ni s-a spus la inceputul anului ca e posibil sa dam, daca ne selectioneaza.
loryi1974 spune:
Pentru ca tot spuneai pe undeva ca Monica a citit seria amurg, s-a apucat si fiica-mea acum in vacanta de ea. Plus Tarzan.:))
sorana spune:
Lory ma bucur ca mai citeste cineva de aceeasi varsta. Nu eram chiar sigura ca e ok la varsta lor.
anya spune:
Partenera de karate a fiului meu a citit-o de anul trecut )cand era a 3-a). I-a placut f mult.
sorana spune:
Ok, suntem deja in "publicul tinta". Si eu care credeam ca e mai de 15 ani, nu de 9-10 .... nu mai sunt in pas cu vremurile, ce sa-i faci :).