Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)
Raspunsuri - Pagina 6
ali24 spune:
of of ioana saracuta de tine prin cate ai trecutimi pare tare rau.dar ai sa vezi ca ,cu ajutorul lui doamne doamne totul va fi bine si in curand iti vei putea lua si tu piersicuta in brate.bineinteles ca iti tinem pumnii si ne rugam ptr tine.tu incearca sa te linistesti si sa nu mai plangi.cat timp nu ai voie sa ii dai laptic?hai fi tare si curoajoasa.ai vazut ca doamne doamne iubeste piersicutele si are grija de fiecare in parte
Laura32 spune:
Ioana draga mea , ma rog la Dumnezeu pentru tine si micuta ta , care trebuie sa fie puternica ca si "batraneii odiseii" . Imi pare rau prin ce ai trecut , trebuie sa fi tare puternica , sa nu mai plangi ca bebelina simte tot ( stiu este usor de zis) , ca si eu nu am asa probleme si tot plang , dar stii ca la un moment dat tu ma incurajai pe mine , deci se poate sa ti moralul sus . Fetita o sa creasca mare si o sa o iubeasca pe mami multttt .
Hai curaj si la "lupta inainte" ca inapoi nu mai avem cum . Bine ca macar pana acum este totul in regula . Iti tin pumnii si ma gandesc la tine mereu . Multi pentru tine si Ecaterina
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Viairo spune:
Ioana, tinem pumnii, va fi bine! Curaj, bebelina lupta, trebuie sa te simta puternica!
Michelle, Clara va fi prezenta la ziua Biancai, lasa VBAC-ul pentru altii, important e sa fiti bine tu si bebelina.
34+
maria0408 spune:
Ioana multi tie si fetitei tale. Sa va dea Dumnezeu sanatate, noi suntem alaturi de tine cu gandul si cu . Medicii de la neonato de la Polizu sunt buni ai vazut ce minuni au facut cu Nectarie. Tu linisteste-te, Bea mult ceai de lactatie ca sa vina lapticul pt. Ana.chiar daca nu ii dai ei colostru ar trebui sa te mulgi ca sa stimulezi lactatia.
Michelle deci Clara s-a decis sa vina inainte de ziua Biancai, vrea sa fie déjà acasa pt o felie de tort? Si noi am avut cateva hainute de la Tex, se poarta bine si nu se întind sau ies la spalat.
Fetelor cu hemoroizii tin si eu aproape desi nu as vrea, o zi e bine, doua de groaza. Eu alternez Fitoroid cu Carpicon, plus bai reci cât cuprinde.
maria0408 spune:
Laura musafirilor, daca nu stiu sau nu întreaba cand este cel mai bun moment de vizita ar trebui sa le spui tu. Oricine stie ca un bebe are un anumit program ce trebuie respectat. In felul ac.scapi si de stres si ai un bebe linistit. In general bebelusi se simt in siguranta cand li se respecta programul si orice deviere provoaca agitatie.
Laura32 spune:
Buna dimineata !!!
Hai sa dau si eu o cafea ca nu am mai dat de mult , vb Alinei de cand eram gravida
Am avut o noapte super , oare sa inceapa sa-si faca un program cat de cat ? A dormit de la ora 22 pana la 1 si apoi s-a mai trezit o data la 3 s la 5 . E parca asa mai venim si noi de acasa , din 2 ore de somn mai inteleg si eu ceva
Ma framanta si pe mine ceva .... Dr ne-a spus sa-i scoatem cu pompita mucisorii cand este infundat , in primele zile erau albi la culoare, acum au devenit galbeni -verzui , oare sa fi racit ? A cam batut vantul afara si nu i-am pus caciulita , a fost in landou cu copertina trasa , dar ma gandesc ca nu am procedat bine . O sa-i iau acum de dimineata temperatura , ma gandesc ca daca l-a luat raceala , ar trebui sa faca un pic de febra , nu ?
Ce mama iresponsabila , asta mi-ar trebui sa raceasca , ca d-na dr. este si in concediu
Acum nu stiu ce sa zic , mucisorii au fost albiciosi in primele zile
Pupici
b_1403 spune:
Off Doamne ce mila mi-e de Ioana. Dumnezeu e mare si sigur face o minune sa fie bine pentru tine si micuta.
Felicitari tuturor mamicilor si bun venit bebelusilor.
Eu abia acum am gasit posibilitatea de a face anuntul
Pe 20 iulie la ora 9.20 a venit pe lume micuta Maya Elisabeta, cezariana, 2800 gr, 48 cm, apgar 8
datorita pozitiei pelviana (de care stiam) si dublei circulare de cordon (de care am aflat la iesire)
Sa va povestesc putin: dupa ce toata sarcina a fost o incapatanata mica a trebuit ca si nasterea sa fie dupa ea ca doar ea i-a singura decizii cu privire la viata ei . Vineri dimineata la ora 4 m-am trezit cu contractii foarte rare si putin dureroase, la ora 8 trebuia sa mergem sa ne internam pentru analizele preoperatorii la ora 11 ne dadea drumul acasa si sambata la ora 8 urma sa facem cezariana. La 7.30 am fost sunata de doctorita ca merge inspre spital si ma asteapta. Cand am plecat de acasa aveam o mica durere ca la menstruatie. Dupa ce mi-a facut actele de internare urma sa ascultam inimioara care nu se auzea deloc deoarece bineinteles aveam o contractie puternica pe care eu nu am recunoscut-o. A inceput monitorizarea pentru ca doctorita mea sa isi de-a seama ca aveam comtractii la fiecare 10 min. In 15 minute am fost in sala de operatii de unde nu imi aduc aminte mare lucru, am avut rahi anestezie si putin diazepam ca simteam ceva ceva si i-a fost mila la medic de mine. Mi-a aratat-o imediat ce a scos-o dar eu tin minte doar o umbra. A urmat 24 ore la Ati si apoi marea intalnire. O sa scriu mai pe larg povestea ca am ceva momente amuzante din primele ore petrecute impreuna.
Acum suntem acasa de aseara. Astazi implinim 5 zile, ne intelegem de minune papam lapte de la mami, in spital a papat si LP vreo 2 zile in completarea laptelui meu, dormim si rupem inimi in toate directiile. Tati aseara a stat cu ea in brate cat am facut eu baie de teama sa nu o supere cu ceva, e fascinat de ea si ea de el casca niste ochi de te topeste. Gata ma apuc sa mai fac cate ceva trebusoara ca acus tipa botzu pentru papa.
AAA bineinteles ca am stocate ceva intrebari: aseara a dormit de la 12 pana la 6 azi dimineata fara sa se trezeasca si eu nu am trezit-o sa o hranesc ca mi-a fost mila de ea. Oare e problema ca sta atata nemancata? Dimineata la 6 a papam tot din ambii sani si acum e iar la somn de la 6 si sigur la 9 e drepti (programul din spital).
Va pop si inca odata felicitari tuturor.
Laura32 spune:
Felicitari Beatrice , sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii !!!! Asteptam poze pe picasa
Eu nu cred ca este o problema ca doarme atat , mai ales ca la trezire este o papacioasa , daca nu manca mai ziceam .... esti o fericita cu asa un program
Daconst spune:
Of,Ioana,prin ce treceti si voi...
Sanatate multa si refacere rapida!
Bea,felicitari,mamik!
Daca bea cind se trezeste bine,atunci nici eu nu as trezi-o.Dar stiu ca pe cei sub 3 kile ii cam trezea in spital sa manance.Vezi in functie de cum ia in greutate.
Miha,poate nasti inaintea mea,haha.
Eu zic ca poate fi si de la aparatura sa nu se fi auzit bataile inimii cum trebuie.
Carmen,LP nu-l faci mereu mai subtire...doar cind vezi ca se constipa.In rest il faci cum scrie pe cutie sa fie satios.Si inca ceva,daca vezi ca ai probleme de la el,schimba-l.Se poate sa nu-i priasca si asa reactioneaza la el.
Laura,incet,incet se regleaza si el cu un program...stai linistita.Iar cu musafirii,eu faceam asa...indiferent de cit stateau ei,eu ma luam cu bb si plecam in camera sa ne facem programul.Asta e,ar trebui sa stie cum ecind ai copil mic.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
39+ sapt