Meciul politic
Raspunsuri - Pagina 8
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
"Numarul voturilor valabil exprimate la întrebarea "DA" privind demiterea presedintelui Traian Basescu a fost de 7.264.819, reprezentând 87,55 la suta. Alti 923.147 de votanti au spus "NU", reprezentând 11,12 la suta dintre cei care s-au prezentat dunminica la urne. " 7 mil. au spus DA aproape 1 mil. au spus NU 10 mil. au spus NU prin neprezentare (eu daca m-as fi prezentat as fi votat NU) asa ca un simplu calcul matematic spune ca 7 mil. care il vor plecat reprezinta mai putin ca aproape 11 mil. care nu il vor plecat (direct sau indirect prin lipsa de prezentare la vot). minoritatea se supune majoritatii. Edit:pt a scoate diacriticile |
eu daca m-as fi dus as fi votat DA...
magdalena67 spune:
"uselistii doar replica asta o au: nu doar noi furam, ci si ceilalti. sau ceilalti fura mai mult ca noi. "
nici nu se vede cat au furat PDL-isti in ultimii 8 ani, avem o panza pe ochi.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox Ali, nu ar fi mai simplu sa se tina cont de reguli si de ce spune legea? |
legea nu spune ca daca nu te prezinti la referendum, votul tau neexprimat se atribuie celor care sunt impotriva masurii...in cazul de fata minunatului Basescu
magdalena67 spune:
si ca sa vedem si mai clar cu ce fel de oameni avem de a face ia uitati ce declaratii face dna Macovei:
"Potrivit Mediafax, Monica Macovei #537;i PDL vor face presiuni asupra Partidului Social Democrat European #537;i Partidului Liberal European, pentru a exclude PSD #537;i PNL din cadrul partidelor europene.
Monica Macovei a spus, într-o conferin#355;#259; de pres#259;, c#259; PDL “fimeaz#259; tot” #351;i democrat-liberalii au pe casete tot ce se întâmp#259; în #355;ar#259;, la referendum.
“Noi film#259;m tot, avem pe casete tot ce se întâmpl#259; în #355;ar#259;(…) #351;i vom cere, #351;i eu m#259; voi implica personal în acest demers, vom cere Partidului Social Democrat European, respectiv Partidului Liberal European excluderea PSD #351;i PNL (…)“, a precizat Monica Macovei." "
Oare il au inregistrat si pe domnul presedinte indemnand oamenii sa stea acasa, in ziua votului?
ali spune:
Asa ceva mi-as dori sa considere fiecare tabara www.hotnews.ro/stiri-politic-12914992-hannes-swoboda-stabilizarea-economiei-realizarea-reformelor-necesare-din-justitie-consolidarea-luptei-impotriva-coruptiei-trebui-fie-centrul-atentiei-nu-conflictele-interne.htm" target="_blank">http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12914992-hannes-swoboda-stabilizarea-economiei-realizarea-reformelor-necesare-din-justitie-consolidarea-luptei-impotriva-coruptiei-trebui-fie-centrul-atentiei-nu-conflictele-interne.htm
Din pacate e atata ura si incrancenare la toate nivelurile.... ca nu cred ca e posibil.
Androix spune:
citat din mesajul lui ali
Poate ar trebui sa se schimbe regulile alegerilor si de acum incolo sa se tina cont de cei care nu vin la vot.ce mai conteaza cei care se"deranjeaza" si se duc sa voteze? Ce mai conteaza aproximativ 8 mil de oameni care au votat? De cei pe care-i doare la 5 m in spate ar trebui sa se tina cont.... ali Mama fericita de Andrei (20.06.2008) |
Mai, tu esti ruda cu Sova? 7 milioana doua sute de mii se ceva NU e acelasi lucru cu aproximativ 8 milioane.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Lali spune:
citat din mesajul lui Androix Mai, tu esti ruda cu Sova? 7 milioana doua sute de mii se ceva NU e acelasi lucru cu aproximativ 8 milioane. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Nu, Androix, nu cred ca e ruda cu Sova insa legile matematicii erau urmatoarele pe lista de legi modificate prin OUG.
Ramonika spune:
citat din mesajul lui Lali
Nu, Androix, nu cred ca e ruda cu Sova insa legile matematicii erau urmatoarele pe lista de legi modificate prin OUG. |
asta e tare. n-au fost destul de rapizi s-o faca inainte de referendum. poate asa castigau...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ali Ce mai conteaza aproximativ 8 mil de oameni care au votat? |
www.mediafax.ro/politic/rezultate-finale-la-referendum-77-78-unicameral-88-84-maximum-300-parlamentari-5134038" target="_blank">Parlamentarii PSD si PNL au hotarat inca de acum 3 ani ca nu conteaza 8 milioane de oameni care au votat:
La intrebarea "Sunteti de acord cu reducerea numarului de parlamentari la maximum 300 de persoane?" numarul voturilor valabil exprimate la raspunsul "DA" a fost de 7.765.573, reprezentand 88,84%.
magdalena67 spune:
si ca sa vedem si mai clar cu ce fel de oameni avem de a face ia uitati ce declaratii face dna Macovei:
"Potrivit Mediafax, Monica Macovei #537;i PDL vor face presiuni asupra Partidului Social Democrat European #537;i Partidului Liberal European, pentru a exclude PSD #537;i PNL din cadrul partidelor europene.
Monica Macovei a spus, într-o conferin#355;#259; de pres#259;, c#259; PDL “fimeaz#259; tot” #351;i democrat-liberalii au pe casete tot ce se întâmp#259; în #355;ar#259;, la referendum.
“Noi film#259;m tot, avem pe casete tot ce se întâmpl#259; în #355;ar#259;(…) #351;i vom cere, #351;i eu m#259; voi implica personal în acest demers, vom cere Partidului Social Democrat European, respectiv Partidului Liberal European excluderea PSD #351;i PNL (…)“, a precizat Monica Macovei." "
Oare il au inregistrat si pe domnul presedinte indemnand oamenii sa stea acasa, in ziua votului?