Ospatarul securist si flacara democratiei ...
Raspunsuri - Pagina 4
Mickyyy spune:
www.hotnews.ro/stiri-politic-12878221-ponta-scris-lui-barroso-mesaj-prin-care-incurajati-poporul-roman-exercite-dreptul-democratic-vota-referendum-foarte-apreciat.htm" target="_blank">Ponta i-a scris lui Barroso: un mesaj prin care sa incurajati poporul roman sa-si exercite dreptul democratic de a vota la referendum ar fi foarte apreciat
Asta dupa ce:
www.hotnews.ro/stiri-esential-12877763-bruxellesul-someaza-victor-ponta-treaca-actiune.htm" target="_blank">Bruxellesul il someaza pe Victor Ponta sa treaca la actiune. Viviane Reding: Noi ne uitam la fapte, nu la promisiuni, la legi, nu la scrisori
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyywww.hotnews.ro/stiri-politic-12878221-ponta-scris-lui-barroso-mesaj-prin-care-incurajati-poporul-roman-exercite-dreptul-democratic-vota-referendum-foarte-apreciat.htm" target="_blank">Ponta i-a scris lui Barroso: un mesaj prin care sa incurajati poporul roman sa-si exercite dreptul democratic de a vota la referendum ar fi foarte apreciat |
"Stimate domnule politruc, va rog sa incurajati ..."
Lala_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
"Stimate domnule politruc, va rog sa incurajati ..." |
Tare !
Lali spune:
"nenea, stiti, ala micu' care respira greu si-a revenit si ne mananca si nu era tac-su, era chiar el ...."
Pariu ca maine o sa declare Ponta ca nu el i-a scris lui Barroso, ci Barroso lui ?
Celena2 spune:
citat din mesajul lui Mickyyy www.hotnews.ro/stiri-politic-12878221-ponta-scris-lui-barroso-mesaj-prin-care-incurajati-poporul-roman-exercite-dreptul-democratic-vota-referendum-foarte-apreciat.htm" target="_blank">Ponta i-a scris lui Barroso: un mesaj prin care sa incurajati poporul roman sa-si exercite dreptul democratic de a vota la referendum ar fi foarte apreciat |
Pai nu l-au suspendat tocmai pentru ca poporul o dorea???? Nu reprezinta ei "glasul" poporului, sau o fi ragusit poporul ????
Rufus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Stiu ca te lasa rece. De ce? Pentru ca oricat ti-ar spune cineva ca Basescu e securist, pentru tine nu va conta, tu n-ai afaceri sau interese imediate sa ramana Basescu, tu ai facut o pasiune pentru el. Eu, daca pierde Antonescu la prezidentiale, imi duc viata la fel, nu-mi pasa, insa pentru tine si altii ca tine am senzatia ca nu exista viata dupa Basescu. |
Sunt textele tale favorite. Asa ai sustinut, asa o faci si acum si vei face si in viitor.
Ingrid, pentru mine Basescu e istorie. Poti sa-mi bagi cuvinte in gura cate vrei...e doar problema ta. Nu-mi pasa nici cat negru sub unghie daca Basescu pleaca acum sau mai incolo...dar am un amendament: nu cand vrea pontantonescu.
Asta e deosebirea intre noi doi (si cei care gandesc ca noi): niciunul nu-l mai vrea pe Basescu, insa tu il vrei schimbat (cu PDL cu tot) de antonescu, ponta si gasca lor.
Adica te-ai saturat de securistii pdl si ii vrei pe cei usl.
Toate postarile tale au acelasi sens.
Memoria ta e selectiva. Nu merge decat pana la guvernarea lui Tariceanu, cand s-a instalat PDL la carma. Pana atunci...nimic. Din fericire, suntem destui care stim ce ne propui tu si altii ca tine ca alternativa la securistii, mafiotii, comunistii...si ce-ti mai vine la gura: ceilalti securisti, mafioti, comunisti...care au mai fost si ne-au furat toate sperantele.
Nu, multumesc. Te straduiesti degeaba. Poti sa (-mi) zici ce si cum vrei, ca Basescu e pasiunea vietii mele, ca Udrea mi-a fost amanta, orice, orice. Sunt rezistent la fumigene, am aflat de ceva vreme ca nu tot ce zboara se mananca...eu nu mai vreau s-o iau de la capat cu anul 1990. As fi zis ca nu mai exista cineva in tara asta care sa vrea asa ceva...ete ca m-am inselat. Pana la urma, faci cum crezi, e problema ta nu a mea.
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Sunt textele tale favorite. Asa ai sustinut, asa o faci si acum si vei face si in viitor. Ingrid, pentru mine Basescu e istorie. Poti sa-mi bagi cuvinte in gura cate vrei...e doar problema ta. Nu-mi pasa nici cat negru sub unghie daca Basescu pleaca acum sau mai incolo...dar am un amendament: nu cand vrea pontantonescu. Asta e deosebirea intre noi doi (si cei care gandesc ca noi): niciunul nu-l mai vrea pe Basescu, insa tu il vrei schimbat (cu PDL cu tot) de antonescu, ponta si gasca lor. Adica te-ai saturat de securistii pdl si ii vrei pe cei usl. Toate postarile tale au acelasi sens. Memoria ta e selectiva. Nu merge decat pana la guvernarea lui Tariceanu, cand s-a instalat PDL la carma. Pana atunci...nimic. Din fericire, suntem destui care stim ce ne propui tu si altii ca tine ca alternativa la securistii, mafiotii, comunistii...si ce-ti mai vine la gura: ceilalti securisti, mafioti, comunisti...care au mai fost si ne-au furat toate sperantele. Nu, multumesc. Te straduiesti degeaba. Poti sa (-mi) zici ce si cum vrei, ca Basescu e pasiunea vietii mele, ca Udrea mi-a fost amanta, orice, orice. Sunt rezistent la fumigene, am aflat de ceva vreme ca nu tot ce zboara se mananca...eu nu mai vreau s-o iau de la capat cu anul 1990. As fi zis ca nu mai exista cineva in tara asta care sa vrea asa ceva...ete ca m-am inselat. Pana la urma, faci cum crezi, e problema ta nu a mea. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus,sa inteleg ca admiratia ta a fost rasplatita?...