Scoala de soferi
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mickyyy/Mickyyy.jpg)
Mickyyy spune:
MA bag si eu ca musca in ciorba. Din cate am inteles, testele ti-au fost date de cei de la scoala de soferi, nu de cei de la politie, nu?! Pai din cate cunosc eu legislatia, aia nu au nici un drept sa iti interzica sa te prezinti la examen daca la ei nu ai adunat minimul de puncte pentru a trece. Mi se pare o tampenie, ei trebuie sa completeze acolo pe fisa ca ai facut numarul de ore teoretice si practice pentru a putea intra in examen, si nicidecum nu sunt ei raspunzatori pentru cunostintele tele teoretice.
Ca doar de aiai mai dai inca un test la politie, de aia exista examen pentru permis. Ca altfel s-ar lua permisul direct de la aia de la scoala.
Ia pune mana pe o legislatie sau intreaba un jurist, eventual ameninta-i ca-i dai in judecata, sa vezi ce repede o sa-si revina! Spaga isi are rostul ei, dar aici chiar nu iti fac nici un favor ca sa merite sa o dai!!
Mickyyy 23 saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roandre spune:
Raluca si eu stiu ca nu are nici o relevanta punctajul obtinut la acele teste. Eu cand am facut scoala de soferi nu am fost la nici un test pt ca instructorul mi-a zis ca nu sunt necesare si nici obligatorii. Alea sunt pt cei care vor sa se testeze, sa treaca printr-un examen ca cel final (sa te obisnuiesti cu testul dat de politisti). Ei trebuie sa treaca faptul ca ai facut numarul de ore practice si teoretice si atat. Nu intereseaza pe nimeni ce note ai luat la acele teste atata vreme cat pe urma poti invata toata legislatia pe de rost.
Deci nu are nici un rost sa te necajesti, ei nu au cum sa te impiedice sa intrii in examenul final . Probabil incearca si ei sa mai faca rost de cate o spaga si cu cine tine e foarte bine. Nu le da nimic!
Fruntea sus si invata pt examenul final cu politistii pe care sigur o sa-l iei cu 26!
Pupici si asteptam vesti bune!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)