Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Fetelor, a fost super la sedinta foto...desi Tudor era somnoros si marait, s-a chinuit omul ala in fel si chip, s-a tavalit, s-a maimutarit...au iesit niste chestii super, atat cat am putut sa vad eu din ce-mi arata. Voi primi pozele intr-o saptamana, asa ca mai avem un pic de asteptat. Tudor s-a trezit sa manance abia la ora 5!!! Asadar vin vremuri bune!
Alina, supararea este din cauza a ceea ce am vorbit noi? Ai toate motivele, daca e din acea cauza...
Uca, doar 2kg intr-o saptamana? Ai tinut o faza de atac scurta, probabil, pentru ca nu aveai mult de dat jos... Nici nu stiu ce sa zic cu puiutii astia care nu mananca...Mi se rupe sufletul si de ei si de eforturile voastre...Mult succes si mai intrebati si medicii.

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Si eu abia astept pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Prietene dragi,
Va multumim ca v-ati amintit si aniversarea noadtra. Va felicitam si noi de cate 3 ori pe fiecare in parte fiindca imediat se fac 3 luni de cand absentez.
Ne-am mutat la tara pt perioada verii si unde inchiriem, nu avem net. Acu profit ca doarme Iris si va scriu ganduri bune, dooor mare de voi, de toate si va doresc sanatate si concedii frumoase.
Imi lipsiti enorm de mult si orice noutate in viata noastra bebeluseasca parca nu imi aduce atata bucurie daca nu o impartasesc si cu voi, cele care ati trecut deja prin aceleasi momente sau care le veti descoperi curand.
Azi, dupa mult timp, am reusit sa ma loghez. Asadae va pupam pe fiecare in parte si nu imi ramane decat sa astept toamna, sa ma intorc acasa, sa gasesc acelasi DC vesnic deschis la Bulgarasii mei iubiti!

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

hop si noi..

eu am fost azi la birou, desi ma intorc oficial de vineri azi au fost niste intalniri destul de importante pe care nu le-am putut rata. Sunt nitel zombie, dupa 5 ore dormite asta noapte... si ma gandesc cu groaza ca de sapt viitoare asta o sa fie programul oficial

la multi ani Tudor, Alara si Iris! de fapt, la multi ani tuturor bulgarasilor, in fiecare zi e ziua cuiva

Vei lucra direct 8 ore?

Mami de Sofia (8.08.2007) si Tudor (31.01.2012)

o sa incerc sa mai lucrez si de acasa, as vrea sa stau doar 6 ore, dar o sa vedem. am noroc de-o sefa intreaga la cap, are si ea copii acasa si stie cum e
tu cum de incepi de marti 31? de ce nu miercuri, ca e 1 august?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Multumim tuturor pentru urari! Au implinit sapte luni si nu stiu cand au trecut! Nu-mi vine sa cred...
Azi am implinit si noi 9 ani de la nunta si am sarbatorit cu o plimbare prin Sibiu, cumparaturi si relaxare.

Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei - 26 dec 2011)

dubla aniversare, ce frumos sa fiti sanatosi si fericiti impreuna, aveti o familie tare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:

Citat:

Multumim tuturor pentru urari! Au implinit sapte luni si nu stiu cand au trecut! Nu-mi vine sa cred...
Azi am implinit si noi 9 ani de la nunta si am sarbatorit cu o plimbare prin Sibiu, cumparaturi si relaxare.

Felicitari pentru ambele aniversari! Sa fiti sanatosi si norocosi, ca frumosi sunteti toti 4!

Multumesc mult, Letitia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Citat:

dubla aniversare, ce frumos sa fiti sanatosi si fericiti impreuna, aveti o familie tare frumoasa!

Mamica Iuliei (24 ian 2012)

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei - 26 dec 2011)

Felicitari pentru ambele aniversari! Sa fiti sanatosi si norocosi, ca frumosi sunteti toti 4!

Multumesc mult, Letitia!

Felicitari si de la noi mamica viteaza!

Azi am facut piure de morcov simplu si a inghitit cate putzin!
maine iar ii dau! Doamne ajuta!

Alexa - tot vroiam sa iti spun si eu ca va doresc sa treaca repede perioada asta si sa fie bine puiutzul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

gabriela ,leti pt raspuns
antom-ai ajutat enorm

leti ma intrebasei de medic (vad ca intre timp ai rezolvat);din acate nu pot recomanda pe cineva ,mai nou mama mea se chinuie cu o asa zisa alergie ,de la care face niste "blande" imense pe corp si se umfla (eu sincer banuiesc ceva imun caci o dor si articulatiile f rau);despre problema ta cu antibioticul si alaptatul,vroiam sa te intreb daca e ok pt bb,adica nu trece antibioticul in lapte?in rest ,da cred ca se poate obisnui ,plus ca e vorba de perioada scurta;sa treaca panaritii

raluca,mihaelaradu, bine ati revenit

si acum intrebarea zilei:sunt destul de intoarsa ,caci nu stiu de ce ,anastasia ,face niste crize de plans in timpul somnului,nu la fiecare somn, nu in fiecare zi,dar plange de nu o linisteste nici titi nika,doar luata in brate,si atunci o simt cum suspina de la plans..ce sa fie?mai pateste cineva asa cu bb ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Neata,mamici!

Eiu ieri am fost la o alta pediatra care m-a cam dezamagit. Planul ei e asa: Sa-i dau copilului toata noaptea apa sau ceai ca altfel face anemie,sotul a inteles ca face anemie de la laptele meu si acu sta cu gura pe mine si el si soacramamea sa nu-l mai alapptez noaptea. Plus ziua sa bea apa la discretie.
In 2 sapt sa-i mai dau sa suga diar dimineata si seara ,Pai in stilul asta se intarca sigur si singur.

Sa-i adaug in piure sirop de zahar sa manance mai bine,sau un praf de sare ce prefera.

Sa-i dau cereale cu lapte in conditiile in care el oricum e gras.

in curand inebunesc io n ma mai duc la nimeni stau cu copilu acasa i fac ce ma taie capul.

Fetele care alaptati voi asa faceti ii umflati noaptea de apa sau ceai?

Eu am citit ca rinichii lor nu fac fata la atata apa si se pot intoxica cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

altesa,parerea mea este ca macar 1 data pe luna sa faci und rum la pediatru in bucuresti

Mergi la inceput