Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Bella_sib spune:
Altesa cat stai la mare? Eu in 13 august ma duc tot in Neptun, daca mai esti pe acolo poate ne vedem
beatrix spune:
Salutare si de la noi!
Multumesc fetelor de urari, sunteti foarte dragutze ca nu ne uitati!Imi pare rau ca nu pot fi si eu la fel de activa, va mai citesc pe sarite, raspund la intrebari in gand si tot asa dar nu reusesc sa scriu! Sunt cu amandoi acasa si imi mananca tot timpul! Uneori nu stiu cum sa ma mai impart, intre Sven care vrea tot timpul in bratze si nu asa oricum, trebuie sa te plimbi mereu, sa vorbesti ca altfel ne stiu vecinii si bietul Eric care abia asteapta sa doarma Sven ca sa ma pot juca si cu el! Partea pozitiva e ca am reusit sa dau jos 4 kg fara nici un fel de dieta! :)
Am avut ghinion si de multe zile cu ploaie si a trebuit sa stam in casa, atunci a fost mai greu ca asa daca mergem in parc e toata lumea fericita. Am avut si 3 saptamani cu aerosoli de 4 ori pe zi de am zis ca fac cu nervii si abia am scapt de o haraiala in piept!
Sven este bine, avem 7300 g in dimineatza asta, lungimea nu o stiu, dar ne vin perfect hainele cu nr 68! Se intoarce in lateral, dar nu face rotatia completa pt ca nu-i place pozitia pe burta cred. S-a intamplat de 2 ori sa ajunga pe burta si s-a pus pe urlat!
Cu diversificarea merge bine! Mananca fructele foarte bine, cu sau fara cereale depinde cat sunt de zemoase, mananca si legumele+carnita acum, nu atat cantitativ ca si fructele dar 150g sigur! Fructe mananca si 300g daca ii dau. N-am stat nicioadata sa cantaresc dar din ochi cum se spune! Restul raman de baza mesele de lapte!
Noi in formula asta o sa mergem pana la un an, cu o masa fructe, una legume si restul lapte. Branzici, iaurturi...dupa un an!
Nu mai stiu cine intreba cand introducem a doua masa, eu la Eric am avut 2 luni intre ele. La 4 luni am bagat legumele si la 6 am bagat si fructele si tot asa am mers pana la un an! La Sven, am incercat o saptamana legume, nu a vrut, am schimbat pe fructe si dupa o luna cand am vazut ca stie sa manance bine am bagat si legumele+carnita si a mers. Inca am zile cand mananca doar fructe (ca pe astea nu le-a refuzat nicioadata) si restul lapte. Depinde de starea lui, daca e obosit, plangacios incerc o linguritza de legume, daca vrea bine, daca nu, bea lapte pe care la fel nu-l refuza nicioadata.
aa, intre cele doua mese intotdeauna este o masa de lapte, nu i le dau una dupa alta!
Acum 2-3 capitole vorbeati ceva de decalotare. Aici pana la un an nu se umbla la putza decat daca doamne fereste sunt probleme. Dupa un an, o data pe saptamana la baie se incearca decalotarea dar fara sa fortezi sau ceva.
Apoi mai intreba cineva, nu mai stiu cine, de Motilium pt reflux. Da, noi am folosit motilium pedatric, asta l-a primit in spital si aici se mai da Zantac in loc de motilium!
cam asa ne laudam in mare, scuze de eventualele greseli de scriere ca nu mai verific!
Tot ce va doresc este fiti si voi si bulgarasii sanatoase/sanatosi, sa manance si sa doarma bine minunile mici.
Alexa, mamico iti doresc sa treceti cu bine peste perioada asta, sa se faac bine si sa scapati de ghips!
Va pup pe toate,
tebligia spune:
hop si noi
felicitari bebe sef Sven
noi la 6 luni 9.860 kg si 71 cm ...vaccinul dupa ce repet urocultura
de azi i-am dat branzica cu fructe ..ranzica facuta cu lamaie a iesit ff dulce si cremoasa i-am dat 2 lingurite si restul pireu fructe
va pupam si lma bulgarasilor
Alexa_G spune:
Multumesc fetele! mi-as dori foarte mult sa nu mai fie necesar gipsul, dar se pare ca in aprox o luna rezultatele doar cu orteze si kineto nu l-au incantat pe dl dr. Pana la 1 an cand se va lua hotararea daca neceseta sau nu operatie de ligamente multe se pot schimba.
Ligia nu le-ai amestecat? branzica cu fructele? Si eu i-am dat astazi pentru prima data branzica dar am combinat-o cu fructele (pepene galben, banana).
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexa_G Multumesc fetele! mi-as dori foarte mult sa nu mai fie necesar gipsul, dar se pare ca in aprox o luna rezultatele doar cu orteze si kineto nu l-au incantat pe dl dr. Pana la 1 an cand se va lua hotararea daca neceseta sau nu operatie de ligamente multe se pot schimba. Ligia nu le-ai amestecat? branzica cu fructele? Si eu i-am dat astazi pentru prima data branzica dar am combinat-o cu fructele (pepene galben, banana). Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012 |
am pus doar o lingurita sa fie un pic mai moale branzica ..i-am dat intai asta care a fost o nebunie buna apoi am continuat cu fructele
Nu i le-am amestecat k parca nici mie nu-mi place fructe cu branza si cred k de maine cand o fi gata iaurtul o sa-i dau branzica cu iaurt k si gustare
suzieq spune:
Anca, in Timisoara multi pediatrii recomanda sa se inceapa cu legume ca exista riscul ca dupa fructe sa nu le mai accepte, fructele sunt mai dulci.
Amelia, daca s-ar putea as incepe diversificarea dupa 6 luni, sa mai stau linistita. O sa incep undeva saptamana viitoare, cum am fost plecati am zis sa nu stresez copilul. Cu laptele praf, incearca sa te mulgi un pic si sa-l amesteci sa vezi nici asa nu accepta, parca mi s-a parut mai usor asa, eu oricum acasa apelez la congelator.
Nimeni nu da ceai bebelusilor?
aerlilian spune:
Si eu incerc cu fel si fel de ceaiuri, dar are zile in care nici nu vrea sa-l vada...Alteori, ia cateva gurite...
Beatrix, vestile tale sunt o mare placere intotdeauna!
Alexa, sanatate multa, rabdare si...iarta-ma ca indraznesc, ai fost vreodata la Manastirea Radu Voda, la moastele sf. Nectarie?
Ligia, bravo dragilor! Cum faci iaurtul?
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui mady_19 la multe lunite Sven, Ioana, Iulia |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |