fiica mea de 5 ani prezinta simptomele meningitei (varsaturi, dureri de cap, sensibilitate la lumina etc.)am fost cu ea la pediatru asztazi, 19 iulie, dar mi-a spus ca aceste simptome pot fi cauzate de la apa de mare ingerata saptamana trecuta. i-a prescris sumetrolim, debridat si matrocoplamid. ce sa fac????
Mergeti cu ea la camera de garda a unui spital de urgenta.Acum, in seara asta.
Poti chema si salvarea.
Nu-i de glumit cu asa ceva.
Mai bine un drum facut degeaba deca sa va asumati riscul.
cel mai bine urgent la spital pentru investigatii amanuntite
Si fratele meu a avut asemenea simptome,incat medicii erau 100% siguri ca e meningita,i-au facut si punctie lombara .Si din fericire era vb de o toxiinfectie alimentara fff puternica.Dar mai bine mergeti de urgenta la o camera de garda si sa ii faca si niste analize.
sanatate si numai de bine sa auzim
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
urgent 112.
urgent spital.si daca se confirma diagnosticul de menigita, utlerior facut plangere la colegiul medicilor impotriva pediatrei.
sfat:
stiu bine zona, e un spital ff bun la Lupeni, spitalul de urgenta.cunosc acel spital si e chiar ok.ai vreo 60 de km-70 pana acolo. sau ai putea opta pt targu jiu.cum doresti,dar grabeste-te la camera de garda.
Ati ajuns la medic? E totul ok? Un alt semn de meningita e ca nu poate pune copilul barbia in piept