Motive de fugit din RO cu 10 picioare(3)
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
Dar sa-i ajuti te-ai gandit? Sau doar maidanezii merita adoptati? Alexandra Maria 14.12.2007 |
Uimitor, dar da, iiajut asa cum pot!Ca sa vezi!
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana Din cate tin eu minte, maidanezii sunt un "produs" destul de recent, inainte de '89 nu existau (probabil erau luati urgent de pe strazi). N-am scris sa te impresionez, asta este parerea mea. Inainte de a avea copil, vedeam si eu lucrurile exact ca tine, e ciudat cat de mult se schimba perspectiva. Numai bine de la o barbara. Dana & Amelia (21.06.2011) |
erau foarte multi maidanezi si pana in revolutie. Au aparut cand Ceausescu a inceput demolarile si cei care au stat la case si-au abandonat cateii.
maraki spune:
citat din mesajul lui mihaela_ce Nu erau maidanezi inainte de 89.Eu m-am nascut in Crangasi, unde s-a demolat la greu.Aveam 10 ani cand ne-am mutat de acolo si nu tin minte sa fi vazut vreun caine fara stapan.Si toata zia ma jucam pe strada ...tin minte perfect . Dar imi amintesc si masinile de hingheri care circulau destul de des. mihaela si ANA MARIA 27.03.2007 |
La mine in Drumul Taberei erau haite de maidanezi. Le aruncam de la balcon carnea din macare si aveam doi caini preferati: Rex si Fetita.
ch_dana spune:
Eh, ca sa incheiem subiectul, eu m-am mutat in Colentina in '78 si nu am avut probleme cu caini vagabonzi, desi ieseam in parc zilnic. Oi fi fost vreo norocoasa.
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maraki
La mine in Drumul Taberei erau haite de maidanezi. Le aruncam de la balcon carnea din macare si aveam doi caini preferati: Rex si Fetita. Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 http://www.dropshots.com/maraki6 mami cu Angelo ( 29 Dec. 2005 ) |
Mai, dar de unde aveai tu carne de aruncat la caini?
Rufus, Tora si iadele
mihaela_ce spune:
Noi ne-am mutat din Crangasi in Drumul Taberii cred ca prin 78-79 si sigur nu erau atunci.Poate mai tarziu....
ocebine spune:
Cu regret dar nu sint de acord ca un servici peste vara sau un intership nu sint folositoare.
La 16 ani nu munceste zi lumina ci undeva la 15 ore pe saptamina. Este o limita care variaza de la stat la stat.
In primul rind, invata cum se cistiga banii si cit de usor se cheltuie. In al doilea rind experimenteaza cu diferite medii de munca: poate o vara lucreaza la McD, alta la biblioteca sau la un muzeu (dintre colegii lu fimiu mare unul face demonstratii la muzeul de science iar altul voluntariaza la camp unde se ocupe de copii de gradinita)...Adolescentul se obisnuieste si cu alt mediu decit cel scolar si functioneaza in societatea largita. Eu vad asta ca un lucru pozitiv ca doar nu-i trimit la munca sa-mi cistige mie bani de platit lumina!
Intershipurile sint iar folositoare pentru a lua pulsul diferitelor companii...el poate doar indosariaza dar este expus la mersul de zi cu zi al companiei si poate decide daca ii place sau nu. Este o ocazie pentru network cu alti interni si cu restul angajatilor. Un intership bun (poate intr-un domenie care il intereseaza) slefuieste putin individul...ii confera mai multa lejeritate in viitoarele relatii.
maraki spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rufus
Mai, dar de unde aveai tu carne de aruncat la caini? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Asta se intampla in anii `70 cand inca mai aveai sanse la un pachet de carne. Se mai vindeau si " adidasi " adica picioarele de porc, mai statea mamaie la rand cate o zi intreaga pt un pachet de carne si cand eram in vacanta de vara, luam si eu unul pt familia mea. Iti dai seama ce crize ar fi facut mama daca ar fi aflat unde dispareau bucatile de carne din mancare
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui buflea ...eu nu vad nici un beneficiu in a munci joburi din asta de rahat de la 16 ani...cu atat mai putin o sa fiu mandra de ei ... o sa incerc sa ii directionez spre alte activitati si sper sa am resurse financiare care sa imi sustina planurile. Si daca o sa ne ceara la college dovada ca a invartit burgeri la McD, atunci o sa-i trimit si acolo, ce sa fac ?... |
Cuvinte incredibile care vin din partea unei MAME pe un forum care se vrea Desprecopii. Incalificabil, alt cuvant nu gasesc....
Nu incetezi sa ma ataci frecvent si fervent, scotand din context cuvinte de ale mele si intrpretandu-le dupa bunul plac. Vrei te rog sa ma scutesti de parerile tale vis-a-vis de ale mele si sa incetezi hartuiala ta pe forum???
Pur si simplu am inceput sa plang...cum iti permiti, cine te crezi sa ma judeci pe mine si pe copilul meu??? Nu mai am cuvinte, sper ca moderatorii sa isi faca datoria.
Rufus spune:
Pentru inceput am sa va rog frumos sa va linistiti.
Stiu ca e subiect de disputa, dar e foarte util. De ce sa-l stricam?
Rufus, Tora si iadele