Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

si mai vroiam sa zic ceva. Finn s/a facut urias de/a dreptul dupa ce am inceput diversificarea. Si nu i/am dat biscuiti si paine deloc pana pe la 14 luni cand a inceput sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Mda, nu am mai facut rotarix-ul azi ca a fost tati cu Mariuca la dr de fam si dupa ce a stat 1 ora pe hol i-a zis asistenta ca nu i-l poate face azi ca nu a trecut 1 luna de la vacc anterior (l-am facut pe 28 pe cel de 2 luni). Dar pe asistenta am sunat-o ieri si ea mi-a zis sa vin cu fata azi ca ieri erau aglomerate si sa nu stau sa asteptam prea mult. Las ca a mers azi sa stea 1 ora degeaba.
L-am trimis pe tati la farmacie acu dupa Ca+Mg+D3, am citit pe net un prospect de la biofarm ca e recomandat in alaptare asa ca ma apuc sa-l iau. Dr de fam mi-a recomandat Apimag, cica e ceva cu laptisor de matca, tot nu a zis nik de ca, mg....iau si de ala daca gasesc, sa vad ce zice pe el.
Ca bilant nush cum stam, cica a cantarit-o si ar avea vreo 5850, nu a masurat-o, asa ca tre sa-i facem noi bilantul maine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

J.D., merci, sa vad cum fac sa iau de-afara, nici nu stiu daca la noi se gasesc Organix. Cum i le dai pe alea plic? Nu stiu ce zici de saliva, please lamureste.ma, ca eu n-am mai avut copii :P
Da, eu ma lupt cu mama si soacra, care voiau sa-i dau Mirunei mai mult lapte, ca mormaia la final de biberon...si se pare c-am avut dreptate, manca fata suficient pt. varsta si kg ei, atata ne trebuia, sa-i dam mai mult. Acu' sa vad cum o fi cu ingrasarea ei la diversificare :( .

mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Jd, pls ne lamuresti cum e cu saliva? ca zau daca stiu

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Dara, organix am luat de la real - cel de pe theodor Pallady - acum 1 an jumate. Am mai vazut parca la Ki life in Piata amzei.

Ce vroiam sa zic legat de saliva - se spune sa nu dai mancarea de bebe direct din borcan pentru ca ramane saliva pe lingurita si daca nu se termina tot la o singura masa nu mai e buna. Sper ca ai inteles, Miha, ce vreau sa spun.

Dara, pachetele alea sunt super usor de folosit. Cand e bebe mic storci din pachetel direct in lingurita, iar cand e mai mare il tine singur si mananca direct din el. Mai sunt pachetele de genul Pom Potes. Sunt numai fructe insa.

Mergi la inceput

Pom Potes aici

http://www.vavianpharma.ro/pom-potes/pompotes-mere-si-pere

http://reclama/manufacturers/209-pompotes.mbs

Organix

http://www.organixbaby.ro/minunatele-produse-organix.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

uite aici produse Organix: http://www.bioteca.ro/mancare-bio-sanatoasa/piure-de-legume-delicioase

si noi am papat multe borcanele Hipp. intr-adevar sunt destul de fade dar se pare ca bebeilor le plac. al meu le prefera p-astea fade, nu mancarea mea aromata. eu nu stiam ce sa mai pun in piureuturi sa fie mai bun si el se stramba grupa mare. in schimb ma ofticam la greu cand vedeam cu ce placere papa chestiile alea fara gust

Mergi la inceput

Finn e mare fan condimente pentru ca eu cat am fost gravida am mancat super condimentat. Cand mergeam la pakistanezi imi ziceau sa nu aleg ceva foarte condimentat sa nu nasc. Dupa ce depasisem termenul comandat vindaloo si degeaba. Nici cu Euan nu am avut succes cu mancarea super condimentata.

La noi in casa provizii nu prea gasesti, dar condimente sunt de toate natiile. Nici nu mai stiu unde sa le pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Merci mult Bubu si J.D., ca nu ma pricep nici la borcanele. Ziceti ca Organix si Pom Potes sunt de calitate, inteleg. Oare or fi produse la fel ca pentru strainatate cele pentru Romania?

Asta cu saliva ma gandesc ca se rezolva daca punem cat putin intr-un castronel cu o lingura nebagata in gura si tot asa, in asa fel incat sa nu ii dam direct din borcanel cu lingurita bagata in gura, ca sa reziste ok cele 3 zile borcanelul deschis la frigider.

Asa imi zicea si mie mama, sa nu mananc niciodata din oala direct, sa nu ajunga bacterii din gura/saliva in mancare, ca se strica mai repede mancarea. In general m-am chinuit sa respect, dar nu mereu, pentru mine...dar pentru Miruna o sa respect mai ales cand e mica.

mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Dara problema cu saliva a fost pentru noi atunci cand ieseam la plimbare. Aruncam macar un sfert de borcanel pentru ca nu manca tot. Din cauza asta prefer pachetelele. Insa sunt mult mai scumpe. Aici se gasesc doar la magazinul englezesc cele organix si plum.

Mergi la inceput