Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Si noi suntem in casa cu AC deschis....uuuf ce m-am saturat de canicula asta
Strumfy, cum stati cu bilantul? imi pare rau pt febra

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Si noi suntem in casa cu AC deschis....uuuf ce m-am saturat de canicula asta
Strumfy, cum stati cu bilantul? imi pare rau pt febra

I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand.

Dr zice 6500g si 65 cm... iar eu am masurat-o cu 2 zile inainte si imi iesisera 62 cm. De greutate eu nu-mi fac griji...eu am pitici cu inaltimea... mi-as dori sa nu fie mici de inaltime... si eram relativ stresata ca avea la 4 luni jumate doar 62...dar daca dr zice 65... prefer sa cred ca are el dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Felicitari pentru bilant! stati foarte bine! Cu inaltimea, nu stiu ce sa zic depinde cat de inalti sunteti si voi parintii.
Eu mi-am luat barbat inalt, ca am fost complexata ca-s prea mica de inaltime si sper ca baietii mei sa semene cu ta-su

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

slaba miscarea pe aici. noi am ramas fara musafiri.. desi am fi vrut sa mai stea.. dar au si drumul pana acasa de facut.. asa ca i-am lasat sa plece
pun imediat pe fb poza cu Alexia in mari tandreturi cu suzoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor azi Sunt fericita.nu si-a sarit Emma nici o masa pana acum.!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carstea

Fetelor azi Sunt fericita.nu si-a sarit Emma nici o masa pana acum.!!!!!!!!!!

POZE Rares(7 mai 2007)

Filmulet Un anisor

Sa o tina tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

Monna, multumim de urari!

Noi am fost azi la bunici. Am fost intai la parintii sotului (stau la 60 km de noi si acolo mergem mai rar), si apoi la parintii mei (locuim in acelasi oras) ca am spus ca daca tot implineste Stef 4 luni, merita sa-l rasfete si ei.

L-am cantarit acuma seara inainte de baita, are 6400 g, luna asta am luat 650 g. Eu sunt multuminta. L-am si masurat, are 64 cm.

Incerc sa pun poze pe facebook, dar netul asta ma omoara! De cateva zile imbatranesc langa el. Ii ia foarte mult pana incarca o pagina. Sper sa reusesc sa postez mesajul asta ...

Duminica frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

http://observator.a1.ro/social/Vaccin-periculos-pentru-bebelusi_65246.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

pup mamicile si strengareii lor, cu scuze pt absenta lunga.
AM postat un link catre o emisiune care explica si absenta mea de pe forum. Mihaita a fost afectat de vaccinul bcg despre care se vb in reportaj. Intai a fost foarte mult puroi la locul vaccinului, care s a spart, iar a doua zi i s au inflamat ganglioni unul supraclavicular si doi axilari cu diametrul de un cm fiecare. Asta se intampla in urma cu doua luni. Acum incercam cu remedii homeopate sa curatam organismul, iar daca nu vom avea rezultate, peste o saptamana vom trece la antibiotic. Sunt destul de afectata pt ca astazi am primit vestea ca fetita unor cunostinte, in varsta de trei luni a MURIT in spital din cauza acestui vaccin. In rest, Mihaita e un copil minunat, cuminte, a recuprat destul de bine ieri, la patru luni avea 5,800 kg. Va pup si am sa revin cu vesti.
p.s. M am hotarat sa nu mai fac nici un vaccin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Strumfy felicitari pt bilant! Imi pare rau de febra, sper ca ati scapat de ea pana acum
Niko ufff... imi pare rau ca ati trecut prin greutati pana acum si sper sa reusiti cu homeopatele si sa nu mai fie nevoie de antibiotic
Tania felicitari pt bilantul de 4 luni!
Carstea bravo! s-o tineti tot asa!

ma bag la facut capitol nou sa aveti unde sa scrieti maine

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput