Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

hahaha Monna! si ai mei copii au mirosit ca pisicile in urechi primele luni, desi spalam bine! ma gandesc ca pana se curata secretiile de cand a fost in burtica dureaza la urechiuse unde nu bagam nici ser nici nimic ca sa se curete...

pana la urma nu va mai mirosi!
alor mei le-au mirosit si manutele de cat le rodeau. si eram disperata cu spalatul. dar pt ca tin foarte mult pumnul strans ramane acolo si saliva si cu ce transpira ei iesea o putoare de imi muta nasu'. a trecut de la sine si aia cand au inceput sa tina manuta desfacuta mai mult timp.

nici mie nu mi-a venit CM-ul. la Serbanu mi-a venit la 7 luni cand s-a rarit mulsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

sa nu uiti sa il speli dupa urechi! si sa-l stergi. urechile imediat miros!

Mirela, mami de Alexia (10 martie 2012)

il spal si dupa urechi , poate nu-l usuc destul de bine?!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Nici mie nu mi-a venit CM dar la ultimul control acum facut mi-a zis dr mea ca pana la sfarsitul lui august ar trebui sa am o menstra. La mine au ramas fire in uter si asa le-as putea elimina, deci ma rog sa-mi vina ca altfel e nasol.

Urechile lui bebe miros, asa e. Eu la baita il curat destul de des cu betisor cu opritor dar a doua zi e la loc. Si dupa urechi spalat bine ca face un soi de coaja si aia cam miroase ca am uitat eu intr-o zi si a fost jale.

Am primit si noi scaunelul Chicco dar inca nu l-am desfacut. Am vazut doar culoarea si imi place. E fain si ca are 2 ani garantie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Magdalena felicitari pt mica plimbareata!
Happy ce pacat! chiar imi placea Kiabi si acum daca a trecut atata timp de la startul reducerilor mai bine nu mai merg ca nu cred ca mai gasesc ceva.
Chitzo mami ce de emotii ati avut si voi. As strange de gat chirurgii astia. Cu pipi poate nu trebuie sa te sperie prea tare, acum cred ca elimina mult si prin transpiratie.
La noi comforterele nu prea au succes insa au super succes prosopelele de la ikea poate pt ca le atinge mereu vrea nu vrea cand suge (ca le pun intre san si barbita ei ca sa nu se ude), asa ca nu-mi fac griji de dublura ca avem 30
Si la mine cade parul (noroc ca-l pot prinde in coada) si mai nou ma dor tare rau incheieturile de la picioare, mai ales genunchii d enu ma pot ridica uneori. Oare sa fie de la lipsa de calciu?
Dorinutza noada te doare tot timpul sau doar cand stai intr-o pozitie anume? nu prea stiu ce sa iei de durere din pacate.
Cristina multumesc, esti prea draguta
Eu am avut menstra la o luna dar de atunci nimic, doar semnale false cu dureri de burta si nervi.
Miha shhhh sa nu te auda al meu sot cu pescuitul ca moare de ciuda Eu n-as avea curajul/puterea sa stau atat timp singura, fara ajutor, asa ca n-a vazut saracul pescuit vara asta
Monna cred ca e normal sa miroasa putin insa nu recomand stergerea cu betisoare. La David l-am sters asa pana la 2 ani si jumatate cand a facut otita. Toti medicii orl mi-au spus sa nu mai fac treaba asta siadevarul este ca acum le are mai curate. Practic impingeam ceara, iar acum cade singurica pe perna. La Matilda ii sterg urechiusa cu prosopul atat cat se poate.
Amy sa folositi cu drag scaunelul.

Mergi la inceput

Amy sa folositi cu placere scaunelul
Tala nu folosesc betisoare deloc, il spal cu putina vata umeda. E posibil sa-i mai intre apa in urechiuse la baita si probabil nu-l stergem noi bine.

LE: am uitat sa ne laudam . aseara dupa baita am reusit sa bagam degetelele de la picioruse in gurita fara ajutorul lui mami

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Cristina: esti o scumpa, multumesc de cuvintele frumoase Imi place cum ai scris de fete, abia astept sa citesc si continuarea
Magddalena: sa nu razi de mine dar eu nu prea gasesc exact unde e fontanela Nu vad nimic adancit, e tot uniform, si nu ma pun sa apas sa vad pe unde ar veni exact. Mie nu mi-a venit cm-ul si ce bine e Uh, bebe2... suna frumos dar pe mai tarziu ca nu-mi arde de tipete stereo
Dara: dar daca dai doar cate o lingurita crezi ca e suficient cat sa ajute la reflux? M-ar tenta si pe mine sa ajut refluxul dar Bianca are inca reflexul de scos limbuta si nu cred ca e pregatita. Vei pune in frigi sau fierbi zilnic morcovelu? Merci de raspuns, nu stiam ca merge asa fain cu curieratul.
Irinaelena: ce tare e Andrei Bine ca e cuminte si a acceptat sa stea mai mult cu tati in favoarea Mariei. Btw, a inceput Bianca sa se suceasca non stop la schimbat pampers si de fiecare data imi amintesc filmuletul cu Andrei argint viu.
SuperMami: lasa-l sa se obisnuiasca, am impresia ca bebeii sunt mai conservatori, cel putin si Biancai ii ia ceva sa se obisnuiasca cu lucruri noi Of, cred ca ti-e greu singurica, eu una abia astept seara sa-mi vina sotul acas'. Pacat ca nu e Kiabi si in Timisoara sa ma delectez si eu
Haydee: eu am luat un patut pliant bertoni. Nu-s chiar multumita, etajul intermediar nu e folosibil pt ca se clatina groaznic si in momentul in care o asezam pe Bianca se si trezea, ca asa e ea, da din maini si din picioare si in somn. Dar e ok pt mers in excursii si la socri (ai mei au patut), ca noi nu dormim cu ea in pat si nu-s obisnuita sa ma feresc in a ma "urca" pe ea, asa cum fac cu sotul
Monna: nu stiam ca pot mirosi urechiusele. Bianca miroase pe la gatut, oricat ma chinui eu sa spal cutele de acolo, tot se aduna lapte regurgitat la greu si e mereu o lupta cu ea sa o curat pe-acolo ca nu-i place si baga capul in piept. Cand se trezeste ma duc ca zaluda sa-i miros urechile
Amy: ce culoare ai ales la scaunel?
Tala: si pe mine m-au durut mult si rau genunchii, dar eu m-am gandit ca e din cauza ca ma ridicam cu ea in brate fara sa ma aproprii cu fundul de marginea patului (de frica sa nu se trezeasca) si fortam ligamentele cu centrul de greutate f pe spate. Acum de cand alaptez culcat e mai bine, in schimb ma dor in continuare calcaiele si talpa (eu am platfus si ma gandesc ca e tot de la greutatea in plus pe care o tot car). Tu inca mai alaptezi in mers? Azi n-a vrut Bianca decat asa, de cateva zile se cam crizeaza si daca o alaptez culcat, insa la cum papa ea cate 40 min mi-au tremurat mainile de credeam ca o scap, ce sa mai zic ca picura apa pe mine M-ar ajuta daca as pricepe care e buba si ce o supara mai exact, sa vad ce pot face.

S-a si trezit, 30 min ajung, nu? Ma duc sa-i miros urechiusele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Vai ce ma dor pe mine toate incheieturile si ma doare si soldul nu stiu cum sa zic de coboara durerea pe picior, abia pot sa merg si noaptea nu reusesc sa stau pe nici o parte. Luasem piafen dar citind prospectul este contraindicat in alaptare. Doar paracetamol este permis dar nu prea este eficient.

Mie mi a zis doctorul ca ciclul poate veni la fel de bine si "maine" sau la anu, atat timp cat alaptez nu se stie. Doar dc intarzie mai mutl de 6 luni de la incheierea alaptatului atunci este o problema.

Eu nu am simtit miros la urechiuse, doar miros de lapte pe fata pe care il ador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Ha, eu ma gandeam ca am ceva la genunchi de ma dureau asa, am inceput sa iau calciu, nu stiu ce e cu durerea asta dar vad ca si voi aveti nu ma mai stresez...
Ronina si Maria are tot atatea kg si cm nu stiu daca e ok, tinand cont cum sa nascut, dar noi suntem multumiti, e sanatoasa.
Pe voi nu v-am auzit de cereale puse in lapte inainte de a incepe diversificarea, parca i-as da ... dar nu stiu ce marca si de care, puteti sa-mi recomandati ceva?
In ultimul timp, bebelina face mofturi,nazuri, fite (nu stiu cum sa le numesc) se joaca cu bibe in loc sa pape, ...se enerveaza daca insist dar si daca-i iau bibe de la gura in final oricum i-si mananca portia, ... o fi alintata sau poate nu-i mai place laptele asta ?!

Ronina, am fost la dr. Tarniceru si ne-a recomandat sa nu facem alte vaccinuri decat cele obligatorii, a avut multe cazuri cu bebei cu reactii adverse la vaccin, i-am spus ca ne gandeam sa facem rotarix...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna fetelor

Tare greu ma urnesc sa scriu dar de citit va citesc permanent.
Mi-a placut cum v-a surprins CRISTINA esenta fiecaruia.Eu pe ea o vad ca pe o mamica norocoasa (la care a mers bine alaptatul si care nu a avut probleme cu bebe )_dar si curajoasa .As zice ca merge mult pe instinctul de mama si se comporta ca si cum nu ar fi la primul copil(vezi panica si stresul de care am dat eu dovada la Rares).BRAVO MAMICO!
Voi ati dat cu gel calmant la dintisori deja?Emma pare deranjata la gingiute.Scoate limba afara si o plescaie incercand sa o frece de gingii.

Ne-am cantarit si noi azi si avem 6.640kg.DAR EA E SCURTUTA SI PARE GRASUTA.

Dara nu te ingrijora ca e fata prea grasuta.Nu lasa temerile tale legate de greutate sa te influenteze acum.Pana la 2 ani imi plac cu cutulite.O sa slabeasca vazand cu ochii mai tarziu.Acum vreo 3 ani lucram intr-o gradinita unde o fetita nu avea voie sa manance toast din cauza ca mama nu -i dadea voie (fara motive medicale).Ea cerea saracuta si noi nu aveam cum sa-i dam si o vedeam ca aduna cojile celorlalti dupa jos cand credea ca nu o vede nimeni.

RONINA nimic nu e prea mult pt copiii nostri, nu-i asa?te aseman mult cu mine la primul copil dar tu esti mai echilibrata.Acum papa numai in brate?
Noi am fost o noapte plecati la mare.JD nu stiu cum reuisesti sa dormi cu amandoi copiii in pat ca eu am facut noapte alba.Am pazit-o pe Emma sa nu o pocneasca Rares plus ca din 10 in 10 min se foia ba unu ba altul.

Noi abia acum am scos costumasele de 0-3 luni asa ca vom merge curand sa ne innoim garderoba cu costumase noi de dormit.

Mergi la inceput

Carstea felicitari pt grasunica!
Cristina pai de la ce te-au luat durerile? Sanatate multa!

Povestea nasterii

Mergi la inceput