S-a desfiintat magazinul Titan?
Am trecut acum cateva zile si am vazut ca magazinul Titan e desfiintat. Stiti cumva pe unde s-au mutat comerciantii de acolo? Din Titan cumparam incaltaminte pentru pitici, nu stiu unde sa ma duc acum. Multumesc!
Raspunsuri
Burtocika spune:
Esti sigura ca e desfiintat si nu e in renovare ? Am auzit tot felul de zvonuri ca se desfiinteaza, de multe ori, si magazinul era bine mersi, poate doar il modernizeaza ...
In principiu marfa ca in Titan gasesti in Bucur Obor. Pentru incaltaminte de bebe / copii poti incerca la Deichman, in complexul comercial Auchan.
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
pinkie_pie spune:
Eu stiam ca e in renovare circa 6 luni, care s-ar putea prelungi la cum se lucreaza la noi. Singurul magazin despre care cunosc locatia unde s-a/se va muta e unul care se afla la et.1,un magazin cu articole de copii. Ei au stand si in mag.Victoria si au avut la un moment dat si pe la Fizicienilor un magazin ce se numea Pif. Acum vor fi peste drum de of.postal nr.72 si am impresia ca tot Pif se va numi. Despre restul standurilor nu stiu cam pe unde se vor muta. Banuiesc ca unii vor astepta sa se termine cu renovarea, e totusi vorba de multe standuri si cred ca e destul de dificil sa gaseasca spatii cu chirii rezonabile.
ralucutza77 spune:
La cum arata, ma indoiesc ca e vorba doar de renovare, dar cine stie... Am mai auzit un zvon cum ca s-ar face un mall (si un Cora pe langa el) pe Liviu Rebreanu, langa parc. Oare vor transforma Titanul in mall?pinkie_pie, unde e oficiul postal 72?Multumesc!
pinkie_pie spune:
Nu stiu cum arata mag.Titan acum pt.ca n-am mai trecut de mult pe acolo.Banuiesc ca nu l-au demolat totusi din temelii.Ca se renoveaza timp de 6 luni mi-a spus chiar doamna de la articole de copii(cei de care spuneam ca s-au mutat pe langa oficiul postal). Banuiesc ca n-avea niciun interes sa minta. Dupa renovare, doamna in cauza avea de gand sa inchirieze din nou stand in Titan. Oricum, in afara de ceva hainute de copii si niste pantofi pt.mine n-am reusit sa cumpar altceva de acolo de-a lungul anilor, multe chinezarii si turcisme la preturi mari, ca deh...pe firma scria Mall Titan.
pinkie_pie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucutza77 La cum arata, ma indoiesc ca e vorba doar de renovare, dar cine stie... Am mai auzit un zvon cum ca s-ar face un mall (si un Cora pe langa el) pe Liviu Rebreanu, langa parc. Oare vor transforma Titanul in mall? pinkie_pie, unde e oficiul postal 72? Multumesc! Oficiul postal 72 este pe linia tramvaiului 40, intre sectia 13 de politie si magazinul Mega Image de la Trapezului. Sau cu metroul de Anghel Saligny pana la statia 1 dec.1918, iesirea dinspre Trapezului si mergi pe jos la dreapta putin, cam 100 de metri. |
lilina spune:
eu stiu de la o prietena care avea magazin acolo ca se renoveaza total si se construieste o noua aripa.
o parte dintre comercianti s-au mutat la piata de langa Mall Vitan, este acolo o cladire cu magazine, spre posta Vitan.
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilina eu stiu de la o prietena care avea magazin acolo ca se renoveaza total si se construieste o noua aripa. o parte dintre comercianti s-au mutat la piata de langa Mall Vitan, este acolo o cladire cu magazine, spre posta Vitan.Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) BIJUTERII SWAROVSKI & CADOURI |