Clubul "babelor" FIV-oase 51
Raspunsuri - Pagina 5
aristica spune:
ana nu plange: copiii de ICSI sunt la fel de frumosi ca cei de clexane (vezi elly-asta era pt tine), ca cei cu IMSI, cei din zi 3 sau blasto, cei din IA, pinguinii inghetati si cei naturali
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
elly_me spune:
Aristica dar de sanatate ce zici ?... nu prea conteaza frumusetea pt mine
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
samira33 spune:
hello girls.
ana,dra de ce plangi???
ca nu-i o tragedie daca faceti ICSI.
uite... Tayfunul face ICSI din oficiu...chiar daca este impecabila spermograma.
ioana....ai grija cu piscinica aia de la Club Moving...mi se pare ca are cam mult clor si cum tu esti in luna mare cu sarcina...poate e mai bine sa te abtii pana nasti.
mie imi tot trimit astia de la World Class mailuri...in iarna nu mi-am reinnoit abonamentul...pe timp de vara au propmotie...daca iti faci abonamentul in Iunie,Iulie si August....platesti 490 euro cu tot cu TVA pentru abonament anual full time fitness,aerobic,piscina,sauna.
mi se pare un pret foarte convenabil.
da cand naibilor sa mai ajung si acolo??
desi as face 10 minute pana World Class In City...tot pierzi minim 2 ore cu tot cu dus,schimbat,sauna/jacuzzi.
anul trecut aveam timpul asta....acum nu-l mai am...dar o sa-l am iar in scurta vreme...ca raman gravi si o sa-mi restabilesc prioritatile.
anaasta spune:
Conform site-ului minunat nu sunt chiar asa de frumosi ca si cei de imprumut...
In fine, sunt teribil de trista acum. Astept sa vad ce zice de AC-uri pentru ca l-am intrebat acum, in lumina rezultatului de la Budapeata a AMH-ului meu. Offff.... Macar de iesea mai buna spermograma, sa nu fi fost nevoie de ICSI...
samira33 spune:
ana...dar de ce "macar sa nu fi fost nevoie de ICSI"???
concret ce ai impotriva lu ICSI???
sincer...chiar nu are rost sa te superi din atata lucru.
cine spune ca ICSI e rau???
elly_me spune:
Neoficial - este posibil ca de maine farmaciile HelpNet sa aiba pregnyl la liber .. fara puregon ...
Ati putea sa va interesati...
Sper sa nu se dea "pe sub mana" ...
Am o cunostinta care mi-a spus .... sper sa va ajute ...
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
anaasta spune:
Pai, Sami, la ce cheltuieli avem in ultima vreme speram ca macar de ICSI sa nu fie nevoie pentru ca tratamentul de stimulare va fi clar foarte scump pentru mine. Pe urma, am tot citit ca se poate "avaria" ovocitul in momentul in care se face ICSI, lucru care poate duce la rezultate nedorite. Acum, depinde de embriolog si norocul nostru care in materie de facut copii a fost sublim, dar inexistent. Din cauze din astea sunt cam trista acum....
elly_me spune:
Ana - si am facut tot cu icsi si voi face tot cu icsi si cu clexane si cu orice se poate ...
Numai sa fie bine
Nu te stresa - cresc sansele de fertilizare mult mai mult ...
Eu am avut 18 ovocite - dar 4 au murit ..
Restul 14 au fost fertilizate cu icsi .. si s-au fertilizat toate si au supravietuit ...
Calitatea a fost proasta .. poate de data aceasta vom avea calitate mai buna
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
adrianaady spune:
Anaasta nu fi trista draga mea, ca sunt solutii si pt amh tau si pt spermograma sotului