Fetita mea isi roade unghiile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Corina, i-am dat cu lac pe unghii in fiecare seara, dupa ce adormea ... e un copil perseverent insa, nu se lasa cu una cu doua - ii dau in continuare, nu ma las nici eu, sper ca poate, poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

poate o fi lacul de vina, nu-i atat de amar incat s-o impiedice ? ce marca ai cumparat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lacul se cheama Daum-exol Nagel-Schutzlack- lac de protectie pt. unghii impotriva suptului degetelor si roaderii unghiilor, luat de la farma, cu 17 lei
In prima zi, mi-a zis ca are ceva amar pe unghii, si si le-a ros mai putin ... eu m-am facut ca habar n-am ce ar putea fi? m-am bucurat in sinea mea, ca sigur va avea efect ... m-am bucurat prea repede se vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Dar sa-si rupa unghiile ati auzit?
Ilinca mea si le rupe de pe la 2-3 ani, acum are 6....pur si simplu cu mana cealalta isi rupe fiecare unghie in parte....arata ca si roase.....si da am constatat ca si le rupe cand e stresata, sau plictisita....cand are emotii....am incercat cu promisiuni de jucarii, de orice...cu amenintari....nimic nu are rezultat....eu tin minte ca mi-am ros unghiile pana prin clasa a 6a a 7a, cand brusc m-am hotarat sa-mi refac manichiura....concluzia e ca o las in pace....sora ei nu si le-a rupt/ros niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui geliza

Dar sa-si rupa unghiile ati auzit?
Ilinca mea si le rupe de pe la 2-3 ani, acum are 6....pur si simplu cu mana cealalta isi rupe fiecare unghie in parte....arata ca si roase.....si da am constatat ca si le rupe cand e stresata, sau plictisita....cand are emotii....am incercat cu promisiuni de jucarii, de orice...cu amenintari....nimic nu are rezultat....eu tin minte ca mi-am ros unghiile pana prin clasa a 6a a 7a, cand brusc m-am hotarat sa-mi refac manichiura....concluzia e ca o las in pace....sora ei nu si le-a rupt/ros niciodata

Eliza
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Dada, eu mi le rupeam, pana pe la 13 ani cand le-am lasat lungi! Acum mi-am amintit, cu postarea ta, ca uitasem;)))
(la picioare si acum mi le rup, nu le tai aproape niciodata)

Mergi la inceput