LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor!
la multi ani fericit Carmen, Mariilor, Marianilor! sa va fie viata plina de bucurii si iubire si noroc mai ales!!!!
Robi, Kim, hihihi, merci ca nu ma lasati singura.
Robi, tin din suflet pumnii stransi ptr magazinul vostru!!! s-a spart ghina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Carmen!

La multi ani tuturor Mariilor!

Sa traim, sa-ntinerim!
Sa-mi traiasca fata, sa-mi traiasca soacra, sa-mi traiasca nasa si sa traiesc si eu

Roberta, tinem pumnii!

Marina, vacanta frumoasa sa aveti!

Daria, petrecere frumoasa!

Olivia, multa sanatate! Aveti program de vacanta nu gluma!

Gabi, sper ca a trecut si la Tudor. Multa sanatate!

Sa avem o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La multi ani Mariilor!

Noi aici sarbatorim pe 8 septembrie...

Multumesc de incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, sa fie un nou inceput si sa aveti mult,mult,mult noroc

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multi ani Mariilor si Marianilor !
Maica Domnului sa ne pazeasca pe toti !

azi poate multi ciocnesc pahare si se veselesc, si la fel de multi sunt cei amutiti de durere, vitregiti de soarta .... Doar Dumnezeu stie de trebuie sa fie asa, de ce nu pot fi toti veseli si sanatosi...

Imi pare rau, ma duc la ale mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani tuturor Mariilor..mai mari .mai mici....

Dorsilia esti suparata azi?

noi am inceput antibioticul...sa vedem daca este ceea ce ne trebuie..ca s-a cam deformat gatul..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kim222

noi am inceput antibioticul...sa vedem daca este ceea ce ne trebuie..ca s-a cam deformat gatul..

Cum s-a deformat gatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani Carmen si La multi ani Giulia! Sa fiti sanatoase, sa fiti iubite si sa aveti parte numai de bucurii!

Multumim mult de urari, de luni sarbatorim si si primim cadouri,tura doi va fi in septembrie cand vom organiza petrecerea cu colegii. Noi inca suntem in vacanta, la mare a fost super, le-a placut in mare la amandoi, a fost calda marea, am prins si valuri, ne-am relaxat.

Noi lectii nu am facut, nici nu prea a mai citi Stefi, de saptamana viitoare trebuie neaparat sa ne organizam si sa incepem sa lucram putin. Nu de alta, dar Stefi incepe sa uite cum se fac literele, la matematica e mai simplu ca tot facem diverse calcule cand suntem in parc.

Gabi, unde in centru, daca tot fac diverse cumparaturisa fac vanzare la cineva cunoscut. Multa bafta si sa va mearga bine.
Kim, multa sanatare lui Luca.
Monica, La multi ani si voua, asa cum spunea si Roberta, noi acum nu spunem La multi ani Marrilor, pe 8 septembrie le sarbatorim.

Gata, s-au umblut suficient copii de creta, ma duc sa spal si sa-i scutur. si sa mergem ca ne asteapta bica la masa.

Mergi la inceput

Andrea, este lipit de hotel Continental, in partea dreapta cum te uiti la intrare... e cu portocaliu :) sper sa nu fie considerata reclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

s-a deformat pe latereal:)))...de la limfadenita(ggl marit)...au ajuns azi si la infectioase ...nu au pus mana...l-au crezut pe Sorin ca am vazut noi cateva vezicule..si au zis ..ok ..dati acyclovir...deci 7 medici l-am vazut pana acum:)))

Mergi la inceput