LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
neata!
Daria, sa nu te superi pe mine dar nu ma bag la asa ceva. Patrick si compunerile... de abia facem 3 pagini pe zi. nu mai zic de citit si de exersat la pian..... compuneri de lego, da
maine e liber, iupi!
szivarvany spune:
Mneatza.
sa nu ma ntelegeti gresit, dar Giulik are un mare stil de a o lalai si eram curioasa asa fac toti ? Ca noi am avut de scris la romana si asta era mai cu spor, dar continutul, aoleuuu, de felul in care scrie nu mai zic nimik :D
Daca Patrick face 3 pagini pe zi e super tare
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex
cristalina spune:
Neata!
Noi tot in conced' (ne luam concediu aproximativ toata luna august).
Am apucat sa ajung la mama (sambata si am plecat duminica, am facut-o sa planga, dar eu sunt speriata de bombe cu condusul si nu ma bag decat in weekend...)
Am promis solemn ca mai fac o tura si in septembrie.
Ieri am fost la concert la Vunk ...Fetele au fost incantate (le-am culcat de dupa amiaza cu forta si amenintari ca nu le duc la concert daca nu dorm...Oana nu mai dormise dupa amiaza de mai bine de 1 an, ea a renuntat la somnul de peste zi la 4 ani).
Era si Connect-R dar la 22.30 ne-am dus la somn...
Azi e parada costumelor populare, de obicei e frumoasa si fetele se bucura de ea. Oricum tot orasul e plin de corturi si mestesugari...
Daria, compuneri la Maria e prea mult...Cred ca ei incep cu compuneri din a treia.
Maria face zilnic juma de pagina tip 2 de autodictare la romana, o problema cu 2 operatii la mate (asta e mai mult pentru scris ) si o fisa la mate...mai repeta si cu John la pian (toate astea inseamna 1 ora pe zi, adunate 1/2 dimineata si 1/2 dupa amiaza...eu am insistat desi mi se pare mult pentru vacanta)
Hai ca ma intinsei...O zi frumoasa sa avem!
szivarvany spune:
Cristal, dar lucrati si voi, felicitari
Noi lucram asa ... din cand in cand si atunci se apuca la 5 juma` cand stie ca voi veni eu, dar putin fata de ce citesc la voi, a pierdut din elanul de inceput de vacanta :D
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_
corianai spune:
La multi ani sarbatoritilor iar am absentat...
Voi ma ingroziti cu cate lectii faceti in vacanta... Eva are de facut o compunere despre vacanta (fara barem de pagini) aseara ne-am invrednicit cu chiu si vai sa scriem juma de pagina, as fi extrem de happy sa continuam asa pana luni cand incepe scoala...
Mate nu a facut deloc toata vacanta lenea ei se combina de minune cu lenea parintilor
In schimb citeste, au aparut la noi o multime de carti cu zane de Meadows Daisy si luam mereu din ele de la biblioteca...
Rox ce mi-au placut pozele... unde e lacul ala?
pup
roberta04 spune:
Ianca - Dariana - La multi ani! Diana, nu stiu daca ne mai citesti...
Matei si-a facut temele de vacanta, repede, corect si...urat (asa cum scrie el de obicei :) ).
Acum incerc sa il pun sa scrie / citeasca cate un pic in fiecare zi...dar e greuuuu...
roxanaz spune:
pai 3 pagini inseamna... 4 exercitii de colorat, 5 de socotit, de scris niste cuvinte... asa, de vacanta! caietul are 48 de pagini si noi l-am inceput pe 3 august, da? pana atunci nu a pus mana pe nimic. de aia zic ca compuneri.... vai mie!
Cori, Lacul Izvorul Muntelui e cel cu barajul Bicaz, in partea de jos e Lacul Rosu, granita dintre Jud. Neamt si Harghita. e imens, merge in nord pana langa Ceahlau.
szivarvany spune:
Rox, io am ainteles 3 pagini scrise mey.
Giulik abia si a terminat caietul carusel, zici ca facea haltere asa greu ii era sa se apuce :D ca apoi ii era usor.
_