Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna fetelor vad ca ati scris nu gluma si eu am fost la medic mia luat tensiunea ma cintarit mia ascultata bataile inimi la bebe si totul e oknumai ca am luat ceva kg si mia sugerat sa am grija ce maninc .bine ca a zis ca sa nu maninc dulciuri si sa imi iau piine neagra.dar eu maninc normal iam explicat nu maninc mai mult si nici dulciuri nu maninc mai mult fructe intre mese.am vazut ca vorbiti de nume eu voi avea o fetita dar inainte sa stim ce o sa avem fetita mea raluca mia zis daca e fetita se va chema cristinaasa ca aldoilea i la cautat sotul cum tatal lui dumnezeu sa-l odiheasacase chema nicolae el vrea niculina asa ca numele cristina niculina sa vedem daca nu se schimba sotupe la voi tot asa cald e cu e aici de noaptea nu pot dormi de caldura iar de multe ori adorm si ma trezeste bebe ca e foarte activa zi noapte e in miscare acum va las mai ma duc sa fac cite ceva va pup

mami de Raluca (1.10.2002) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Dannah si Popi frumos numele Mara daca aveam o fetita era pe lista cu numele care imi place.

Irina frumos si numele ales de tine

Bebe al meu misca intr-una,azi este una din zilele proaste in care necazurile se tin lant si bebe simteSunt intr-o pasa foarte proasta si bantui pe aici in speranta ca mai uit.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Angelique, NU e voie sa fii amarata, vino incoace sa te iau in brate sa te pup si sa iti treaca
Stii ca nici tie nu iti va fi bine, nici lui bebe, cu o stare din asta!Ai grija de voi, fruntea sus, spune tare ce nu iti convine, ai incredere ca trece si zambeste!Maine este o alta zi, tot ce nu iti place va ramane in astazi!Te rog fii optimsita, tocmai acum cand ai facut un pas asa de important, 20 de saptamani,sa fii trista??Se vor rezolva toate!

Fug si revin de la job.
Am multe fete de pupat si felicitat, asa ca asteptati-ne si pe noi:), vin cu puiul, ca uite, e si el prezent, ca de, prima ora e a lui.

PS Nicholas sta numai in partea stanga, este partea lui favorita,numai rar se mai intinde si prin alte zone:)

va pupacesc!
Angelique, ma intorc sa te controlez!

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Angelique, incearca sa te linistesti si sa nu mai fii suparata! noi suntem aici langa tine virtual asa .

Andreea 23+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Dannah si Popi frumos numele Mara daca aveam o fetita era pe lista cu numele care imi place.

Irina frumos si numele ales de tine

Bebe al meu misca intr-una,azi este una din zilele proaste in care necazurile se tin lant si bebe simteSunt intr-o pasa foarte proasta si bantui pe aici in speranta ca mai uit.

20+ cu

Uite ce de dragoste si incurajari draga noastra Angelique_19! Nu mai fi suparici. Gandeste-te la bebe ca el nu are nicio vina si poate te mai linisteti.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Si eu va pup fetele,stiu ca bebe nu are nici o vina si incerc sa gandesc pozitiv.Acum m-am mai linistit si ingerasul meu s-a linistit si el.Oricum sa se rezolve lucrurile nu tine de mine asa ca ma rog lui Doamne Doamne sa fie bine.

Azi cand am facut dus si m-am sters mi-a curs un pic de lichid dintr-un san.Doamne ajuta sa am laptic sa ii dau la pui.

Bubu scumpul de Nicholas sta numai in stanga si al meu mai mereu pe dreapta,de vreo 2 ori l-am simtit pe stanga.

Mena te mai dor sanii?Ai incercat cu varza?

Andie si eu sunt curioasa cum as mai putea purta centura,deocamdata varianta lui Popi mi se pare cea mai buna.

Irina pe tine cand ai fost la ginecolog te-a cantarit si ti-a luat tensiunea sau cand ai fost la dr. de familie?Eu la dr. de familie am fost doar o data la inceputul sarcinii.

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

EU ampurtat centura si la prima sarcina...numai bine fiindca eraiarna si polei si ne-a intrat o gagcuta infund..:D.m-amssperiat tare,nah era prima oara.daca nu aveam centura,muscam din torpedou, asa ca a fost f bine ca am avut-o.si acum o port.si bebe neaparat in scaunelul lui,fiindca a doua oara cand ne-a ntrat o alta masina in spate, C dormea in scaunelul lui, legat cu centuri..
Angelique, hai zambeste...nu mai pune la suflet toate,vreisa iasa bebe stresat??
Maine mergem si noi la morfologie...abia astept sa -mi vad ingerasul...sunt asa de curioasa

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Succes Laura maine la eco morfologica si sanatate in continuare si tie si lui bb!

Andreea 23+ cu
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Andie, Deny, help! Nu faceti un capitol nou pentru albinutele harnicutze care suntem? Umplem capitolele mai ceva ca albinele fagurii cu miere:) Ce super!! Taaaaree tare drag imi e sa vin aici, plus ca la prima ora, dimineata, e primul lucru pe care il fac!
Vin si vad cum sunteti si ce ati ai facut!

Va pup si revin, ma duc sa ii dau portia de lapte lui bebe, ca gangania nu se culca pana nu ii ofer micul lui dejun, NU am cum sa scap!

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput