Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
Mami_de2 spune:
Biona, Doura dar si Mena au mare dreptate: nu as cumpara Johnson nici sa ma platesti:))
uleiul de migdale si de masline sunt sfinte si pt tine ca gravida si pt bebe in primele luni de viata! Doamne fereste sa pun altceva pe pielea micutului mei in primele luni de viata! daca se mananca pun daca nu nu, deci Johnsonnul nu se mananca deci nu il pun, eu asa gandesc acum:))
pt spalat, samponat, gel de dus,etc.. la noi in Ro am vazut ca pediatrii si nu numai, recomanda gama Klorane, cica e cea mai safe pt bebe.
21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
Mami_de2 spune:
un articol interesant despre sevretelele de bebelusi si cum trebuie alese
http://parinti.acasa.ro/bebelusi-84/cum-sa-alegi-servetelele-umede-pentru-bebelus-12291.html
"Primul lucru pe care ti-l recomanda medicii este sa cauti un produs care nu contine alcool sau substanta numita Clorina. De asemenea, pentru ca pielea bebelusului se irita rapid, este indicat sa optezi pentru un produs fara parfum, hipoalergenic.
Iti va fi destul de usor sa detectezi aceste produse, pentru ca producatorii fac de obicei astfel de mentiuni pe ambalaj, pentru a atrage atentia mamicilor. Mentiuni precum „fara alcool”, „hipoalergenic”, „fara parfum” etc., iti vor indica specificatiile produsului. Chiar si in cazul produselor organice, verifica eticheta inainte de a achiziitona servetelele umede.
In ceea ce priveste ingredientele servetelelor umede pentru bebelusi, cu cat sunt mai putine, cu atat mai bine. Printre ingredientele pe care trebuie sa le eviti, se numara SLS – Sodium Lauryl Sulfate – mareste absorbtia la nivelul pielii a anumitor chimicale ; in consecinta, SLS poate afecta stratul exterior al pielii.
Tot din aceeasi categorie face parte si SLES – Sodium Laureth Sulfate, ingredient folosit nu doar pentru servetelele umede, ci pentru o categorie larga de cosmetice. De ce? Pentru ca este destul de ieftin, insa poate avea consecinte asupra pielii bebelusului.
Pe lista neagra se mai afla si parabenii, substante sintetizate de la un compus chimic, acidul para-hidroxi-benzoic, despre care se crede ca ar avea o legatura cu infertilitatea masculina si cancerul la san. Bineinteles, de pe lista ingredientelor trebuie sa lipseasca parfumul si alcoolul."
21+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane 0,2; FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, Aspenter (3 pe sapt); 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 200mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
onutz83 spune:
Gagici, va scriu repede repede
Are mama un fecior
Dr a zis ca totul e ok
Pun 2 poze cu mandretea pe Picasa
Onutz 21+
A.C spune:
Si am vazut si cele 2 poze cu bebe. Ce clar se vede in a doua poza !Super !
Alina 23+ mami de Delia ( 6 ani)
Bubulina42 spune:
Onutz,mami de baiat frumos si mancacios! si eu am o poza cu Nicholas cu gura maaaare, dupa papa prin zona, sa vada ce prinde,a ras si doctora, mai facea si bubbles din cand in cand, a fost minunat!
Sa fie cuminte, la termen si sanatos, dragul de el, tre sa ne povestesti mai multe cand te intorci!
Feteleee, vot pozitiv pentru uleiul de masline si cel de migdale duuulci! daaaaa, super, -si eu am de gand sa le folosesc pentru masaj bebe si NU am de gand sa folosesc servetele umede, am citit ca irita f tare si am mai citit despre pudra de talc cum astupa porii la pielea lui bebe si apar oparelile alea urate, ca pielea nu respira.saracurzul...
gata, fug, bebe al meu inca doarme, dar eu il astept la cotitura, ca e weekend si azi putem avea mai multe sedinte de povesteala, hi hi!
va pupacesc pe toate, mamicutzelor, sa aveti un super weekend!!
22 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Gagici, va scriu repede repede Are mama un fecior Dr a zis ca totul e ok Pun 2 poze cu mandretea pe Picasa Onutz 21+ |
Onutz. felicitari pentru print! Sa va aduca numai bucurii!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
ary_v spune:
Felicitari, Onutz!
Vad ca vorbiti despre creme/geluri pt bebe. O gama f buna eu stiu ca e Weleda. Trebuie cumparat un gel de dus cu care merge sa il speli si pe cap, in rest uleiuri naturale (masline, mie imi place cel de cocos tare etc) si o crema pentru eventuale iritatii (cum o sa fie iarna nu cred sa fie mare nevoie)
douradoudou spune:
da weleda sunt ok ..sunt bio majoritatea...mai gasiti chestii bio l#537;a magazinele DM...klorane au chimicale , eu nu-mi iau nici pt mine ...
pudra cu talc doamne fersteeeeeeeeeeee astupa porii, usuca ingrozitor...cremele pe baza de oxid de zinc sunt cele mai bune..sunt naturale...eu la nevoie am folosit pt misso sudocrem cu oxid de zinc si lavanda...are el pe acolo so alte chestii dar e safe...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
douradoudou spune:
mai gasiti la magazinul plafar (lantul ala cu produse bio si organice), pt bb : earth friendly baby -supeeeeeeeeer produsele...si bema tot organice ...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+