Shakespeare School, Lexis sau...

Shakespeare School, Lexis sau... | Autor: fiona67

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu implineste anul viitor 5 ani si vreau sa-l inscriu la un curs de engleza. M-am uitat pe site-urile Shakespeare School, Lexis. Follow Me, Helen Doren si British Council.
Preturile sunt cam la fel, difera durata - la British Council cursul e 3 luni - si metoda de predare. Din tot ce am citit pe site-urile lor parca as inclina spre Shakespeare School, la concurenta cu Lexis.
La anul voi asista la o sedinta sa vad si eu ce si cum.
Dar, pana atunci, tot experientele celor care au deja copiii inscrisi la un curs de engleza conteaza cel mai mult.
Asadar: Voi ce experiente aveti, unde v-ati dus copiii la cursuri de engleza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Fiona , baiatul meu care are 6 ani a mers la Shakespeare School , la un curs intensiv care a durat 2 sapatamani , zi de zi si i.a placut foarte mult , iar ce a invatat inca stie. Eu am avut si fata vreo 3 ani ,dar ei nu prea i-a placut deoarece cand au evaluat-o au pus-o intr-o clasa in care erau copii mult mai avansati si ei i s-a parut o corvoada sa tina pasul.

Acum , Stefan la fel a nimerit dar am luat atitudinesi i-a mers f bine.Metoda de predare este jocul , iar copiii sunt f entuziasmati.Noi din toamna vom merge regulat la clasa Junior 1 , de incepatori.

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Noi suntem la British.
Ii ales si pe viitor cu ochii inchisi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

A Iulia, poti te rog sa-mi dai mai multe amanunte despre metoda de predare de la British Council? Ca idee generala - de ce cursul dureaza doar 3 luni, care e motivatia pedagogica?
Oricum aveam in vedere British Council pentru perioada scolii, dar de la 6 ani cand incep ei parca nu l-as duce...

Mergi la inceput