Bv Ile,Roxy, Balanta!Hai Gabi,Bea,Tamys!(52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Felicitari Ilenutza! Refacere rapida si usoara! ESTI FFFF CURAJOASA, uau, fara epidurala.......
Bine ai venit pe lume micuta Irina!

Curaj, nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi Gabriela, Roxypuy, Beatrice!

Mergi la inceput

freedelia la multi ani!!!!!!

kimmy dc ai incredere in doctorita lasa o asa!!!nu te mai stresa! sanatatea fetei!

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Porumbita cred ca Victor seamana cu taticul asa brunetel, e incredibil ce pozitii haioase au in somn.

taica su e blond/saten cu ochi verzi... in neam unchii meu din partea lui taicamiu ce sunt mai bruneti, restul suntem cu totii branza... sa vedem dc ramane asa mai masliniu sau se deschide la culoare...

Mergi la inceput

am si eu niste intrebari:

1. cate kg ati "lasat" in spital?

2. cele care aveti deja cateva sapt de la nastere, s-a mai retras burta?
purtati sau nu centura?

azi dim la 7 am chemat taxi sa ma duca/aduca pana la o clinica in apropiere sa fac ultima injectie de clexane. bun, si deja erau 2-3 pers pe bancuta in fata blocului (ca de e racoare la ora aia); si imi aud invariabilil da mai puteti??? si eu le zic, pai am nascut deja duminica...
si vad niste ochi din aia mari... a, pai si asa burta mare a ramas?
nu va legati ceva?

4. in spital am primit vitamina D3 sa dau 2 picaturi incepand cu ziua 7; asta e tot una cu vigantol? ca pediatra la care vreau sa il inscriu e in concediu pana pe 1 si nu o pot intreba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

dianami frumosi muschetarii

r_ocsy faina pozitie de sommn.... parca la tine citeam ca ai reinceput munca?

Mda ...la mine ... sunt a doua harnicuta a odiseei, ca prima a fost Ada .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

M-am intors de la dr si cica sa stau linistita ca inca nu nasc.Apoi eu stau linistita pina luni,dar apoi ma apuc de curatenie,ca nu mai am rabdare.
Sa vedem ca poate patesc ca si la Lucas de nu mai vroia sa iasa...atata-mi trebuie.

Porumbita,mi-e groaza ca asa am fost si eu dupa ce am nascut...nici nu se cunostea ca am scos copilul afara...da pe vecinii aia ii strangeam de gat cu "complimentele" lor.

Ma bag la somn pina vine fi-miu ca apoi gata cu linistea mea.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

39+ sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Citat:

de ieri suntem si noi acasa

am pus poze cu victor pe picassa si pe FB

Frumoasa,frumoasa!!!

La noi aici se taie unghiile la bebelusi de mici si cind l-am adus acasa din spital le avea deja taiate.Apoi le-am taiat eu singura acasa.Mie mi se pare ca-i chinui pe calduri cu manusite.sincer nici nu stiu motivul de ce nu se taie unghiile acolo???

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

39+ sapt

Eu i-am taiat deja de doua ori unghiile, depinde de persoana , obiceiuri si superstitii ... eu nu am asa ceva.
Baie ii fac zilnic deocamdata,cand vine iarna ii fac la doua ... dar nu frigul ar fi motivul ci faptul ca am citit ca nu er fi bine pentru ph-ul pielii lor atata sapun ... asa ca dupa 3 luni rarim baita la 2 zile.

Mergi la inceput

Citat:

am si eu niste intrebari:

1. cate kg ati "lasat" in spital?

2. cele care aveti deja cateva sapt de la nastere, s-a mai retras burta?
purtati sau nu centura?

azi dim la 7 am chemat taxi sa ma duca/aduca pana la o clinica in apropiere sa fac ultima injectie de clexane. bun, si deja erau 2-3 pers pe bancuta in fata blocului (ca de e racoare la ora aia); si imi aud invariabilil da mai puteti??? si eu le zic, pai am nascut deja duminica...
si vad niste ochi din aia mari... a, pai si asa burta mare a ramas?
nu va legati ceva?

4. in spital am primit vitamina D3 sa dau 2 picaturi incepand cu ziua 7; asta e tot una cu vigantol? ca pediatra la care vreau sa il inscriu e in concediu pana pe 1 si nu o pot intreba....

Am lasat 5 kg la clinica, acum 4 zile mai scadeam 4.
S-a retras aproape de tot burta, mai am o denivelare care cred sincer ca nu se va duce decat prin abdomene . Eu nu am purtat centura sau nu m-am legat cu ceva.
Vigantol = vitamina D .... incepi sa le dai cand implineste bebe 14 zile, timp de 2 ani. Flaconul de vigantol se schimba dupa 21 de zile ... deci, timp de 2 ani o sa cumperi la sticlute de Vigantol de o sa te saturi .

Mergi la inceput

Felicitari Ilenutza !
Bine ai venit bebe Irina !

Hai Roxy !
Hai Bea !

Maria : cu sau fara hormoni in plus, tot nu iti convine cand auzi asa ceva ... eu nu cred ca as rezista fara sa le dau replica, chiar daca pe moment nu as gasi un potrivita ci abia dupa ce ajung acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Bravo ilenutza! Bun venit Irina!!!

Hai Roxy, Gabi si Bea!

La multi ani Freedelia!

Am fost la control, speram sa stabilim cum nasc, dar sunt mai in ceata decat inainte. Bebe la 34 saptamani are 2700, nu degeaba am pus 15 kg, varsta ecografica e de 37. Eu vreau sa nasc la privat, dar dr vrea natural la stat. Din pacate am avut vara trecuta experienta nasoala la stat cand am facut laparo si sigur fac o depresie daca ajung acolo. Numai cand imi amintesc ma scufund in butoi. Sper sa stabilim ceva la urmatorul control.

Michelle tu cu cine nasti?

O zi frumoasa!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Porumbita, eu la Bianca am purtat brau destul de mult, vreo 2 luni, dar acum nu mai procedez asa. O sa port un pic la inceput.
Vigantol e totuna cu vit D3, se da pana la 2 ani zilnic, apoi numai in lunile cu "r" (septembrie - aprilie). Asa e, trebuie schimbata sticluta la 21 zile.

Dana - e bine ca nu nasti acum, o sa iasa leut

Viairo - eu merg la Dumitrascu, si sper sa vina la nastere. Am semnat si eu la privat.. asa ca am emotii daca vine sau nu.
Marti am controlul de 38 sapt si stabilim atunci planul nasterii.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">37+ cu
AMR 2+

Mergi la inceput