INSEMINARE 91 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

dankutza
Multumesc frumos,eu sant veterana la adoptii,,si faptul ca vrea sa incerc sa fac eu un bebe nu are legatura cu adoptia,adica voi merge cu amandoua.Chiar daca ramana graviduta,adoptie tot fac,dar vreau sa vad daca voi avea fetita sau baiat,ca sa vad ce adopt.
Daca fac fetita,adopt un baietel si invers.
Da,sant curajoasa,chiar daca o sa dureze ceva planul meu,oricum nu ma las de el.
Va pup.
ps:Sensibila e o draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Maria, Betty multumesc frumos!

Maria asta mi-a dat si mie Ergomet. Acum mi-am adus aminte. Si ce mi-am mai stors mintea sa-mi aduc aminte cum se numeste... Eu faceam doar unul pe zi. Nu te doare capul de la el? Dar tu tot internata esti de saptamana trecuta???

Andra da, am fost la Adela Dinu. Problema e ca mai trebuie sa mai fac o eco la 18 saptamani si ea in concediu si la fel si Iosup. Sper sa reusesc sa ma programez pe undeva...

Littleangel iti doresc sa ti se indeplineasca planul tau. E un plan marte si tare frumos!

13 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Littleangel iti doresc sa ti se indeplineasca planul tau. E un plan marte si tare frumos!

13 saptamani

Mult noroc cu bebele din burtica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Dancutza tot internata sunt . De ieri fac Ergomet , dar in loc sa imi opreasca sangerarea Mie mi se pare ca sangerez mai tare , nu cred ca scap de chiuretaj ( macar asa s-ar opri sangerarea . Am reusit aseara sa ma uit peste analize : CMV Ig G >250.0 interpretare - Reactiv , RUBELLA IgG 92,1 interpretare Reactiv , Toxo IgG : O - non Reactiv , CMV Ig M ( ser) - O,18 - non Reactiv , Rubella Ig M ( ser) - O,55 - non- Reactiv , Toxo Ig M ( ser)- O, O6 - non Reactiv . Ma pus pe ganduri cele reactive.nu stiu sa le interpretez .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Am intrat sa ma pun si eu la curent, sunt inca in vacanta, asa ca intru mai rar. M-am prajit la plaja, dar macar nu mai sunt stresata
Dankutza, ai prefera sa fie baietel?
LittleAngel, cat curaj, un bebelus singurica, ai admiratia mea!
Ca sa adaug, ai sansa sa fii intr-o tara, care iti da voie sa faci o IAD, uite o parte buna, a tuturor porcariilor care se intampla in Ro.(aici la mine, in tara baguette-ei, nu este legal)
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Andra da, am fost la Adela Dinu. Problema e ca mai trebuie sa mai fac o eco la 18 saptamani si ea in concediu si la fel si Iosup. Sper sa reusesc sa ma programez pe undeva...
[

Si trebuie musai in sapt 18? Ca eu pe cea de trim II am facut-o intre s22-s24

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Eu tot nu inteleg de ce e intrezis in unele tari,daca tot fac asta,nu ar trebui sa interzica femeilor singure sa intretina relatii cu barbati fara sa fie casatorite cu acestia>?E o aberatie,dar si faptul sa intrezici un IAD unei femei singure tot o aberatie este...Ca daca vrea poate sa faca un copil cu oricine...
Nu inteleg logica lor.
In fine,cate tari atatea legi cretine scornite de alti cretini mai mari.
Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Am ajuns si eu in sfarsit Acasa . Nu am eliminat toata sarcina , a mai ramas foarte Putin de eliminat , iau in continuare Ergomet 2 fiole / pe zi , iar la ecografie peste o saptamana ( daca nu elimin - ma va curata foarte putin) despre analize doar Luna viitoare pt ca acum este un proces inflamator .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Littleangel mersi frumos!
La un moment dat auzism ca la Dacia sa facea cu donator, dar cuplul venea cu donatorul. Acesta era un prieten, un var, un cumnat. Deci, cunosteau donatorul. Am auzit eu asta de la Chadi.

Gaby eu vreau tot o fetita frumoasa si fina ca Cezarica mea si tati vrea baietel, stii tu, faza aia sa-i duca cineva numele mai departe, desi tot in fundul lui fi-sa o sa stea. Noi banuim ca e baietel. Adica asa am simtit eu de la bun inceput. Probabil ca la 18 saptamani ne vom elucida.

Andra pana la morfofetala de trim 2, vrem sa ami facem o eco. Asa a sugerat si Cezara si Adela si eu si mai si. De la 13 saptamani (eco pt dublu test) pana la 22 de saptamani, e cam mult timp. Asa ca au sugerat cam prin saptamana 18 sa facem inca o eco detaliata, gen triplu test, dar fara recoltare de sange.

Maria o sa cada si ultima bucatica. Asa eram si eu cu morcovul bagat ca ma duc la chiuretaj. Pana la urma a cazut si ultima bucatica, dupa ceva timp, oricum la fix s anu ma chiureteze.

13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

LittleAngel, aici pana si IA iti face doar cu sotul sau concubinul declarat, cu care trebuie sa ai minim 2 ani de stat in aceasi locuinta. Altfel nu ai voie, stiu e o aberatie
Dankutza, sa fie ce vrea mama, bebe sanatos sa fie! si cuminte!

Mergi la inceput